| chuckmanson a întrebat:

De ce are România legi așa stricte în privința deținerii de arme? De ce suntem printre singurele țări din lume care își țin poporul complet neînarmat? Și de ce se nu se plânge nimeni de asta?

Răspuns Câştigător
| Lukasssz a răspuns:

Nu stiu, chiar asta ma intrebam si eu ..This country need to burn it down!

| chuckmanson explică (pentru Lukasssz):

Very *** based dude!

75 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate tarile civilizate au un regim al armelor foarte strict.

De ce ca.cat ne am plange ca nu avem toti arme ca salbaticii?

| chuckmanson explică (pentru suntserios):

"De ce ca.cat ne am plange ca nu avem toti arme ca salbaticii?"
Pentru că armele sunt un drept fundamental pe care nimeni nu are trebui să poată să ni-l încalce. Suntem niște proști dacă nu vrem să ne apărăm libertatea.
Restricțiile la arme sunt o mizerie și numai cele mai înapoiate, retardate și tiranice țări au așa ceva. China, Arabia Saudită, Coreea de Nord, Eritreea și Singapore toate au fie legi draconice fie au interzis armele pentru cetățeni. Nu vor ca cetățenii să poate lupta împotriva tiraniei lor. America, Canada, Scandinavia, Belgia, Elveția, Luxembourg, Italia, Franța, Argentina, Panama, Serbia toate au legi extrem de relaxate când vine vorba de arme și sunt țări foarte sigure(America mai puțin da la ei sunt probleme sociale și economice, legile lor la arme așa libere sunt perfecte).

| suntserios a răspuns (pentru chuckmanson):

Lool.
Nu stiam ca esti un troll de 2 lei ca nu mai intram in discutie.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru suntserios):

Ia vezi Elvetia...

| suntserios a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Ia vezi Olanda, Belgia, Germania, Norvegia, Franta, Danemarca, Irlanda,

De ce crezi ca nu au invadat nemtii Elvetia? De ce crezi ca acum, in caz de conflict, tara pe care ar fi cel mai periculos/costisitor pe termen lung sa o invadezi e Elvetia?

Hai ma... chiar te credeam un user cu ceva minte.

Sa vii tu sa spui acum ca Elvetia nu a fost invadata de nemti si e tara cea mai costisitoare de invadat din motivul ca populatia civila detine arme? Serios astea sunt motivele pentru tine?

Populatia CIVILA, cum ii zici tu, detine ARME DE ASALT. Rezervistii. Si in fiecare an au vreo saptamana in care fac trageri/antrenamente. Asta nu mai gasesti NICAIERI. Plus relieful, plus infrastructura cu buncare la greu, asta e partea a doua. Si faza cu bancile, in ultimul rind. happy

Faza cu banzile e in primul rand nicidecum in ultimul. Bine ca ai studiat putin. Ca mai aveai putin si ziceai ca Elvetia e o superputere ca au toti arme.

| relian a răspuns:

RO? poate vrei sa spui tot globul cu exceptia SUA. Toata planeta a trecut prin etapele astea statale,de la comuna primtiva,scalavagism,feudalism si pana azi.
Ca urmare in toate tarile care au avut feudalism,cam asta se intampla.
De pe atunci s-au bagat legi,nimeni nu avea voie sa detina arme,decat nobilimea,bum.
Sa ajuns pana in zilele noastre si legea sa mentinut.Le este frica talharilor ca daca omu ar avea arme si ar fi ceva,nu ar mai baga politia,jandarmeria sa dea cu gaze in lume,sai bulaneasca etc.

Atunci cand populatia este nemultumita,iese in strada,protesteaza,puterea riposteaza, tocmai pentru ca au arme, iar populatia nu.
Pe vremuri erau rascoale, oamenii ieseau cu unelte agricole, cu scule ce aveau pe linga casa.

Deci de aia sunt legile astea, pentru a tine populatia sub control.Singura tara care are liber la arme este SUA pentru ca este o tara aparuta mai nou,pentru ca cei care au format tara aia au mers pe ideea ca toti suntem, oameni si ca nimeni nu e mai presus de lege,ori de alte persoane.
De ce tu politician, care esti ales de mine sa lucri pentru mine, tu sa ai arme, iar eu sa nu am?
Uite de aia pentru ca in toata lumea se merge pe idea ca aia ces la putere, is de fapt ceva boieri, iar restul ar fi slavii lor.Asta este mentalitatea in UE si nu doara.

Pt ce sa tina aia popultia inarmata? Sa iasa aia sa-i dea jos laughing stai domol, stiu eu ce stiu.

Vad multi intreaba de arme, eu citesc, vad dar nici acu nu am luat pistol laughing
Pana si unia ce nu erau cuiosi siau tras pistoale pusti, am ramas de caruta laughing
Cred ca anul asta trebuie sa iau si eu o scula laughing da sa vad de care.Sa dat lege anul trecut in sempt poti arma la brau fara permis laughing lea traso rau de tot se pare texani bosorogului de biden laughing

Daca tot spui de arma, tu ce parere ai, pistol sau pusca?

| relian a răspuns:

De ce are RO legi asa stricte? Pt ca este o tara feudala,de aia.,pentru ca asta este sistemul de guvernamant,asta feudal parlamentar.
Cand ai un singur sef,cui vrei sa te plingi?
Sa faci ceva in Ro trebuie sa schimbi sistemul,sa schimbi sistemul trebuie o revolutie. Daca ao o revolutie nu-i de ajuns,trebuie sa ai si oameni care stiu ce sa faca si cum sa faca.

Revolutie am avut,am eliminat pe aia cunoscuti,ce ne sclavagea,dar am lasat acelasi sistem,am inlocuit doara omu,sistemul ramanind acelasi,omu a facut ce spune sistemu.

In RO legile sunt facute de parlament,tara este condusa de parlament prin guvernul numit de ei. Judecatorii sunt numiti tot de ei,si te duci asa pana la cel ami de jos,totu este numit de parlament,asa ca taci si te supui,atat poti face,ori pleci de acolo,asa cum au facut-o multi romani,atat simpli cat si unia cu cap.
Romanii cand iauzi,toti se lauda ca noi am avut oameni destepti,inventatori,doctori,etc,dar ei uita ca de fapt toti acei romani erau de fapt si cetateni ai altor tari,acei romani au devenit inventarori,ingineri,etc in tarile de adoptie,nu in RO,oare de ce?
Deci sa nu ne mai laudam cu cetatenii altor tari laughing Coanda era francez,Vuia si Vlaicu erau francezi si aia,altul care mai este? Mai erau Rugina,era american economist si asa mai departe.

Despre care romani destepti vorbbim? Ca s-au nascut in RO asa si? Putem merge si mai sus,Einstein,Tesla astia erau americani si ei,deci lumea se lauda de falt cu ce aveau altii.

In RO daca te plingi de chestii genul asat esti vazut naspa,ca un om rau, ai exemplu astia ce au comentat pe aici sa mergi la contrrol la cap, si altii ce au mai spus.
Tu astora vrei sa te plingi? Nici o sansa, indoctrinarea a lucrat f bine sinca lucreaza, sistemul nu are nevoie de voci, are nevoie de tacerea mieilor laughing

| Mayhem666 a răspuns:

Un roman cu arma nu suna prea bine, suna chiar destul de periculos. Nu cred ca vrei sa ajungem si noi ca americanii, sa ne fie frica sa mergem pe strada, ca in orice moment un nebun se gandeste sa ne impuste.

| chuckmanson explică (pentru Mayhem666):

România are printre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume, indexul la noi e pe la 27 28. Poți spune multe despre țara asta, dar violenți nu suntem.
Armele sunt un drept la fel de important ca cel la vot, apă și liberă exprimare, deoarece trebuie să avem opțiunea de a ne apăra, în special în eventualitatea în care guvernul nostru începe să devină fascist.
Criminalitatea nu va fi oprită dacă interzicem armele pentru că sunt doar o unealtă și oricum cei care vor să le obțină le pot obține ilegal destul de ușor. Criminalitatea trebuie eliminată remediind factorii economici și sociali care duc la încălcarea legii. Nu suport când aud la știri străine despre împușcăturile din școli cum toată lumea vorbește despre arme, dar nimeni nu întreabă ce a motivat un copil de școală generală să își împuște colegii.
Legile armelor în SUA sunt perfecte, violența cu arme e o problemă socială.

| freshDEportocale a răspuns (pentru chuckmanson):

"România are printre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume"

Așa e, da-le arme să crească rata rolling on the floor
Te aperi in instanță da te dracu de psihopat

| troleibuz a răspuns (pentru chuckmanson):

Daca nu suntem violenți de cine te aperi?

| Pnin a răspuns (pentru chuckmanson):

"România are printre cele mai scăzute rate ale criminalității din lume, indexul la noi e pe la 27 28. Poți spune multe despre țara asta, dar violenți nu suntem."

Super. Nu avem nevoie de arme atunci. Cine are nevoie, își procură oricum.

| freshDEportocale a răspuns (pentru troleibuz):

De baubaul din dulap rolling on the floor

| chuckmanson explică (pentru troleibuz):

Cred că oricine cu iq peste 60 ar înțelege că vorbeam la general și nu ziceam că nu există oameni violenți în țara asta, dar per total rata criminalității nu ar crește dacă s-ar înlătura legile astea draconice. Tot mai există pericolul ca cineva să îți spargă casa și să te atace și în cazul acesta ar trebui să te poți apăra, sau dacă locuiești pe câmp în mijlocul pustietății și nu e nimeni care să te ajute atunci ar trebui să putem să deținem o armă, plus mai sunt o mie de posibile situații deci e bine să poți să fii în stare să ai arme cu care să te aperi și care să nu îți ia cine știe câte luni și să nici nu poți avea mai mult de 1 armă de autoapărare și nici aia letală. Plus oamenii dețin arme pentru mult mai multe motive de la colecționat la tras la țintă. Plus sunt un drept fundamental și nimeni nu ar trebui să dea o justificare pentru deținerea unei arme. Armele sunt doar o unealtă, poți să omori pe cineva și cu un cuțit și cu o mașină și cu cearceafuri și cu pietre și cu ciocane etc dar niciunul din obiectele astea nu sunt ilegale. De fapt nu am auzit niciun fel de argument moral sau legal pentru care armele ar trebui să fie ilegale dar alcoolul nu.

| chuckmanson explică (pentru Pnin):

Oamenii pot deține arme pentru multe motive, plus legile așa cum sunt acum sunt ridicole. Îți ia luni de zile, te costă mult(fără să luăm în considerare prețul armei), nu poți avea mai mult de o armă pentru auto apărare(sau 2 nu îmi aduc aminte), nu poți avea o armă letală dacă nu ești gabor sau agent secret sau diplomat plus o grămadă de chestii ridicole și nenecesare. Dacă mi-ar sta în putere aș da legislația din SUA cu arme la liber să poată avea toată lumea.

| Pnin a răspuns (pentru chuckmanson):

Nu ai spus multe motive. Ai zis de autoaparare. Care nu e necesara că nu avem cine stie ce criminalitate. Sunt curioasa ce alte metode de siguranta stupide și inutile îți mai asiguri doar pentru că există 1 la 1000 șanse să patesti un lucru? Porti casca de biciclist în mașină? Vesta antiglonț când mergi la Profi? Sau doar pe subiectul asta ai găsit prosti sa te manipuleze momentan?
Dreptul la viață o fi fundamental, dar la a avea colecții shiny nu, ai arme de jucărie pe olx cate vrei.

"Dacă mi-ar sta în putere aș da legislația din SUA cu arme la liber să poată avea toată lumea."
Nu mai bine dai o tura pe la Psihiatrie? O sa fie bine.

| relian a răspuns (pentru Mayhem666):

Oare cu ce gandesti? Cu capu sigur nu laughing Deci dupa tine daca ai avea arma,te impusca unu pe strada,interesanta gandire.

Tocmai ca logica,asta daca ai avea logica, ar fi ca daca oamenii ar avea arme, atunci nu prea ai mai avea curaju sa sari la bataie, sa scotri cutitu la altul, ori sa scoti pistolul. de ce? Pt ca stii ca si alantu are arma, asa ca stai linistit laughing
Logica ta e buna pentru feudali laughing
In america nu-i este nimanui frica sa mearga pe strada.Eu locuiesc in america, mai exact in Texas laughing aici deja e lege data in sempt oricine poate purta arma la brau, in buzunar, unde vrea, deci fara permis.
Nu am vazut pe nimeni sai fie teama sa mearga pe strada.Arma cumperi,exact cum te duci in RO si cumperi paine laughing la fel si examenul de permis,nu se face programare nu se umbla cu dosare.

Deci nu mai te lasa indoctrinat de feuudalii aia,de sclavagistii aia,gandeste liber,fii liber.
Bine nu este legal sa cumperi,ori sa porti arma daca ai probleme cu legea.
Normal ca nu vreti,dar nici no sa ajungeti macar vreodata pe urmele americanilor laughing nici in mii de ani.

Legile aici stii cine le-a facut? Aia bogatii,dar care erau oamenii,care considerau ca omu este om indiferent ce are sau cat are.

De ce sa aiba un politician pus de tine,care lucreaza pentru tine,ori asa ar trebui,deci de ce ala sa aiba arme,sa fie pazit de oameni inarmati si tu sa nu detii arma?
Cu ce il deranjeaza pe acel politician? Adica el are voie,eu nu am laughing da ce eu ces,ala e om si eu sunt pisica,ori animal?

Nebunii nu au voie sa aiba arme.Ce vezi tu ca impusca unia,da aia is dusi cu sorcova,dar nu au arme legal,deci aia cumpara arme ilegal, si in RO poti cumpara arma ilegal si in orice tara, asa ca daca esti nebun si ai bani nu-i problema sa cumperi arme.

In RO nu-i vorba ca is oamenii mai linistiti, nici pomeneal, este pentru ca is saraci, nu au ce sa isi cumpere nici cutite laughing

| relian a răspuns (pentru Pnin):

Motive s-a ai arma? Spune tu un motiv pentru care un om are o masina? Sau aia care fac colectie de masini,pentru ce face asta?
Nu trebuie sa ai motiv sa ai arma.Pur si simplu vreau sa am arma,uitye asa o tiu de decor,ai ceva impotriva?
La psihiatrie ar trebuie tu sa dai o tura,nu sfatui pe altul care mai si gandeste.
Nu te duci cu veste antiglont nicaeri,ca nu ai de ce. Daca esti o persoana normal,iti vezi de treaba ta,nu da nimeni peste tine,esti de acord cu asta?
E bun, deci daca cineva are arma nu vad de ce ar da ala peste tine, sa ce? Ala nu va da peste tine ca va sti ca si tu ai arma, deci o sa stea linistit.
Care is dusi cu pluta nu au voie sa detina arma, nici in America si nicaeri altundeva.
Faptul ca unia au, aia si in RO ai putea sa ai.De ce nu au nebunii din RO arme ilegal? Pt ca is sarci,mnu au bani pentru asa ceva,apoi ar fi prinsi,ori impuscati,ori bagati la zdup.

Atat timp cat eu sunt om,ala politicianu este si el om,atunci avem aceleasi drepturi.
Daca ala este pazit de oamenii inarmati, eu de ce sa nu am dreptu sa am arma?
Ala ar trebuie sa lucreze pentru tine, pentru mine, de ce ii este frica si este pazit de oameni inarmati?
Deci asta este motivul, pentru ca pot si am dreptul sa am orice fabrica mintea omului, de aia.
Ala este dreptul meu.Intro turma de animale,caprioare,ori alte animale,ai vazut tu ca unele stau pazite si pasca iarba mai mare,iar restul stau la coada?
Toate pasc iarba in exact acelasi loc,pentru ca toate suunt aceiasi specie,au aceleasai drepturi de aia.
Tu ai cap, asa cred laughing ala cine ti la pus acolo, la pus sa il si folosesti laughing deci macar incearca sa mai si folosesti ce aia colo, asta daca ai ceva.
Daca esti oaie, atunci e ok, mergi cu turma mai departe happy

| Pnin a răspuns (pentru relian):

Mașina e o necesitate. O folosești zilnic. Mai departe nu citesc că îmi pierd timpul.

Și eu am rude în America și au program la școală, ore speciale in fiecare semestru, in care sunt instruiți ce sa facă în cazul unui atac armat happy daca ești atât de imbecil încât crezi că niște copii merita sa treacă prin asta pentru mofturile unor bolnavi ca tine, tu nu ești om.

| Mayhem666 a răspuns (pentru chuckmanson):

Asta e prima data cand aud pe cineva ca spune ca legile armelor din SUA sunt perfecte laughing

Cine ti-a spus povestile astea? Instruit laughing imbecil e mata si tactu,ce putea iesi din doi tantalai,decat un prostanac laughing
Ei cum ti se pare? Sa discuti frumos, fara sa jignesti esti capabil? Uite ca ma coborai la nivelul tau de broasca, altfel nu cred ca poti pricepe.
Rudele tale cate clase au? Nu veniti cu romanii din america, majoritatea, atentie majoritatea is vai de mama lor, sau erau cel putin in RO.Nu erau capabili in RO de absolut nimic,nici scoala,nici joburi,asa is mai toti romanii din america.
Te pomeni ca era crema rudele tale in RO si au venit aici sai destepte pe astia laughing
Invata sa vorbesti,apoi vina sa discutam.Fa idiot pe maiciata ce te-a facut,ca na stiut s-a te invete sa vorbesti frumos.
Dar cum am spus ce iese din pisica soareci maninca,doara no iesi un porumbel laughing
Masina o conduci ca ai nevoie, Despre un tablou, de ce sa cumpepri tablori? Sa nu spui ca folosesti tablori zilnic, te uiti la ele siti tine de foame laughing Hai mergi si canta la alta masa, revino cand o sa vorbesti frumos, asta daca stii cei aia.

Omu a vrut sa spuna ca legile in SUA is mai bune decat in restul lumii.Si are dreptate,legile is facute de cand aparu SUA ca tara,arata si mie o alta tara care are constitutie asa de veche si care este in functiune,la care sa adaugat cate ceva,atunci cand sa venit cu ceva nou.
Nu doara legile cu privire la arme is mai bune ca oriunde,in geral sistemul american este mai bun.
Nu opreste nimeni pe nimeni sa introduca un sistem asemanator,ca doara nu au americani licenta si nu dau nimanui laughing
Faptul ca orice om ar putea sa faca,sa aiba orice,atat timp cat nu aduce prejudicii nimanui este cat se poate de logic,asta daca ai auzit de cuvantul asta.
Daca tie nu iti place o rama de foc,esti liber sa nu cumperi,dar nu trebuie s-a fii importriva mea daca eu as vrea sa am.
Tie iti plac anumite chestii, altora altele, deci sa constrangi pe cineva sa placa ce-ti place tie, deja suna a altceva.
Ca urmare putem spune ca sistemul american este mai bun pentru oameni, comparativ cu sistemele feudale existente din restul lumii, ori dictatoriale.

| Mayhem666 a răspuns (pentru relian):

"Daca tie nu iti place o rama de foc, esti liber sa nu cumperi, dar nu trebuie s-a fii importriva mea daca eu as vrea sa am.
Tie iti plac anumite chestii, altora altele, deci sa constrangi pe cineva sa placa ce-ti place tie, deja suna a altceva."

Spune-mi si mie te rog unde am constrans eu pe cineva. Pare ca ma acuzi de ceva ce nu am facut.

Daca compari o armă cu un tablou e clar nivelul discuției. Mă scuzi, nu pot sa cobor atât de jos.

laughing cine a zis copari arme cu tabluri, grele de tot pentru unia.Compari placerea, ce simti, despre asta e vorba nu compari mere cu pere.E ok ai dreptate nu cobori din autobuz, ramai acolo, poate te duce unde trebuie happy

Vorbeam la general, pentru cei care nu le plac armele, pentru cei care sunt impotriva.

| UnOmAnonim a răspuns (pentru chuckmanson):

Se vede de la o poștă că ești antifar. Ce e în SUA e o tâmpenie, toți oamenii primesc arme, deci toți potențialii criminali. Sunt de acord ca oamenii să dețină arme, dar doar acei oameni care sunt eligibili pentru așa ceva. Dacă tu crezi că dai jos o dictatură cu niște arme, te înșeli amarnic rolling on the floor Ai nevoie ba de susținerea armatei, ba de neutralitatea ei. Dacă vine armata dictatorului cu tancurile și avioanele ca să înăbușe revolta, ce faci? Folosesc la ceva armele alea? rolling on the floor

| UnOmAnonim a răspuns (pentru chuckmanson):

Vezi că dacă legislația în privința armelor o să fie la fel ca-n SUA, și criminalul o să aibă armă rolling on the floor Deci, când îți sparge casa, sunteți pe picior de egalitate. Măcar înainte puteai să fugi de el că putea să te omoare doar cu cuțitul sau sabia rolling on the floor

| UnOmAnonim a răspuns (pentru relian):

Bă prostule, nici nu ți-am citit toată idioțenia de răspuns, ca deja-mi venea să dau cu telefonul de pământ. Ia zi-mi, dacă omul e luat prin surprindere când criminalul îl jefuiește? Mai are timp să se apere? Ești prost ca noaptea mă! Cică de decor :-)))))))))) Doamne, ce a mai ajuns și lumea asta

| relian a răspuns (pentru UnOmAnonim):

Ba handicapatule,sa vorbesti frumos nu esti capabil? De unde ai venit de la ce stana?
Mergi si canta la alta masa,nu-i nimeni curios de specimene ca tine.
Tu esti prost si ziua nu doara noaptea laughing mai si semnalizezi.Du-te dreacu de martafoi,omu vorbea de lege,de cei corect nu de criminali si jefuitori, tantalau dracu ce esti.
Da cu telefonul de cap, poate mai intra si ceva memorie, ca este sec se pare, seceta mare, ai capu ala doara de decor.

Nu, nu vorbeai la general, ci ma acuzai in mod direct de ceva ce nu am zis/facut. Se vede foarte clar.

Nu am zis niciodata ca nu-mi plac armele, ci doar ca nu as fi de acord cu legalizarea lor in Romania. Astea-s doua lucruri complet diferite.

Atunci inseamna ca am zis bine si cui trebuia laughing Deci sa poti tu si orice om de pe planeta asta sa ai,sa folosesti,asta este un drept fundamental al oricarui om intreg la cap ok?

Sa ingradesti acest drept,se numemste tiranie,deja suntem mai rau ca animalele,de fapt si sintem,ne omoram intre noi,ceea ce no sa vezi la prea multe specii.

Faptul ca tu nu vrei sa ai un lucru,o arma de foc in cazul asta, este fix treaba ta, nu cumperi, dar nu ai dreptul sa votezi, ori sa fii impotriva celor care ar vrea.
Despre asta este vorba, deci da te acuzai de magarie in gandire.Eu de exemplu,nu fumez,dar nu sunt impotriva celor care fumeaza,deci nu sunt impotriva ca sa eliminam tigarile din magazine, ori sa fumeze doara o anume categorie de oameni.

Acu pricepi? Deci trebuie sa stam stramb si sa gandim drept laughing nimeni pe lumea asta nu are voie sa fie impotriva a ceva ori a cuiva, nici Dzeu.
Nu te forteaza nimeni sa folosesti, ori sa ai tu, asta daca nu ai placerea.
Daca tu crezi ca ai dreptate sa fii impotriva arata, detaliaza.

Unii poate simt plăcere să ucidă, sa legalizam crimele? Ai o logică de toată jena.

De aia nu mai pot eu, de ce simți tu când tii arma în mână. Nu e placerea ta absurdă mai importantă decât viețile altora.

| gritt a răspuns (pentru relian):

Daca vrei arma doar de decor, de ce trebuie sa fie reala? Cumperi o replica de jucarie si ti-ai rezolvat problema vietii. SIncer va invidiez cand vad ce probleme aveti unii... Ce buna trebuie sa fie viata cu voi. S-au terminat problemele in Romania de avem nevoie sa cream unele noi?

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru UnOmAnonim):

Nu toti oamenii primesc arme, ci aia care si le permit. Nu de alta, dar nu e 100 de dolari un pistol...

Sper ca realizezi ca te contrazici. Ai spus toate astea ca sa pari o persoana deschisa la minte, dar ai bagat o parte in care ai zis "nu ai dreptul sa..." Nu am? Ba da, il am. Am dreptul sa fac ce vreau, deci daca vreau sa fiu impotriva a ceva, o pot face. Cine te crezi tu sa-mi iei dreptul asta?
Sincer sa fiu, daca ar fi sa se legalizeze armele, mi-as lua una doar ca sa te impusc pe tine. Cu cat sunt mai putini oameni ca tine pe planeta asta, cu atat mai bine. Si o sa folosesc chestia cu "self defense" si o sa scap usor. Sau pot chiar "insanity plea" si o sa fie tot bine.
Nu pot sa sufar personele ca tine care se cred deschise la minte, dar in realitate sunt mult mai incuiate decat cred.

Amice nu fi tantalau ok? Se pare ai discutat ok, dar pana acum, cum pe linga ca o faci pe desteptu, mai si jignesti.
Daca nu suferi persoanele ce spui, nu mai raspunde, treci mai departe.
Is cam satul de astea de oameni ca tine.Se dau atata de destepti si tara e deja in prapastie, dar tot o tin pe aia ca ei is cei mai buni.
Faci ce vrei atat timp cat nu faci rau celor din jur, cant nu-i faci ceva sai opresti sa foloseasca, sa aiba ce au dreptu, nu am spus ca nu ai dreptul sa votezi.Nu ai dreptul sa ataci drepturi umane,ala este un drept al oricarui om,sa vii tu sa fii impotriva, cum am spus nu ai dreptul ala, pentru ca nu-i drept, asta daca pricepi.
Iti repert pentru ultima data.Ce nu iti place nu folosi, nu cumpara, dar nu-i poti impiedica pe altii sa o faca,
Probabil am scris mult si nu poti rumega fraze din mai mult de 2-3 cuvinte.
Nu te mai chinui sa mai scrii ceva, deja nu mai sunt curios de ce spui.
Am crezut ca esti o persoana buna, dar nu esti, asta este cuvantul nu esti bun, aia e tot laughing bafta

| relian a răspuns (pentru gritt):

Amice fiecare om are dreptul sa cumpere, sa foloseasca orice este facut de mana omului si care nu aduce prejudicii celor din jur.

Chestia asta este ceva personal, nu tine de ce nevoie are tara, ma doare pe mine la palarie de tara aia de 2 bani,problemele in RO astea sunt,legi tampite,legi sa ingradeasca omullegi date doara imptriva celor multi.
Cu gandirea ce o au,romanii asa o vor duce si peste alte cateva mii de ani.
Ameriocanii au avut arme de foc dintodeauna si nu a venit nimeni sa zic,vai avem alte probleme.
Nu armele is problema,gandirea,faptul cum gandeste cineva,faptul ca cineva incearca sa imi ia din dreptul meu ca om.
Nu e de mirare de ce RO este unde e acum.
Azi zici lasa ca,aia nu era asa de important,maine altaceva si tot asa,uite de aia ajungi scalv in tara ta, ajungi ca niste rapanosi sa isi bata joc de tine.
Eu nu locuiesc in RO, locuiesc in America, mai exact in Texas si nu am arma de foc, deci nu daca nu stii cu cine vorbesti ar bine sa te abtii.
Ma refer ca desi nu am arma, nu sunt impotriva.Nu ca nu as putea, pot sa cumpar arma acum, in 10 min deja am ce arma vreau.Pot sa iau si tanc daca am bani si asta vreau. Apropoo Arnold ala din filme isi luase tanc, asta daca nu stiai, deci avea omu tanc.

De ce? Uite asa, aia era placerea lui.Tu si altii vad atentati la placerile oamenilor laughing veniti sa interziceti oamenilor sa aiba lucruri sau placerile lor.
Nu iti convine nu lua, nu folosi, dar nu veni sa nu fie pentru nimeni.Asta e atentat la drepturile oamenilor,asa cum e si chestia cu vaccinarea.
Uite ce gandire aveit,nu este bine ca omu sa aiba arma,dar vi se pare logic sa vina toti habarnisti,sa vina aia ce ar trebuie sa lucreze pentru mine si sa ma oblige sa fac vaccin.
Daca asta e judeata nu e de mirare de ce is romanii asa,pentru ca astia sunt oamenii,atat pot atat au,atat este RO,la nivelul ala,pentru ca oamenii fac o tara nu altceva.
Deci sa pot avea arma este fix problema mea prsonala,nu amesteca chestii private in probleme de tara,Eu imi platesc taxele is la zi cu toate,dar vad ca tara nu face nimic pentru mine,deci despre ce vorbim aici?
Tara,vine sa ma oblige sa fac vaccin,alt atentata la dreptul meu dea alege ce vreau sa fac,tara pentru ca din ea faci si tu parte,iar voi astia minoritari impuneti majoritatii ce sa faca, vreti ca voi astia minoritari sa faca restul ce vreti voi.

Pt ca exact asta se intampla si asa s-a intamplat mai mereu in RO.Cei pro vaccin, cei impotriva armelor sunt minoritari, aveti un tupeu porcesc, asta este nesimtire.
Nu am venit s-a iti dau in cap, ori altceva de genul asta.Sunteti exact ca povestea aia cu dropu de sare laughing cum sa aiba omu arme, deja gata suntem impuscati toti.
Nu este vorba sa aducem ceva probleme noi, este vorba sa aducem legile acolo unde trebuie sa fie.
Bine asta este valabil mai peste tot in lume.Noi ne certam aici intre noi, in loc sai luam de gat pe aia ce ne conduc si fac cu noi ce vor, pe aia nu-i vedeti, pe aiai se pare ii protejati, ii votati.

Ok cred ca e mai bun sa iti vezi de tigaile tale, nu prea se poate discuta cu tine, esti slaba rau.
Ce legatura au crimele cu prefectura? Uite la tine ce gandire de dinozaur ai laughing
Deci un criminal nu te poate omora decat daca are pistol, ori ce vrei sa ne arati?
Pfff uite cine au facut legile in RO, de astia dealde tine.Pai unu te omoara si cu mainile goale, nu-i nevoie de pistol sa te omoare.

Cati ani ai? vad gandesti la nivel de gradinita.Deci nu mai veni cu povesti de astea ca is depasite,ori poate merg cu oamenii cei stii tu,ce arati,ce spui nu are absolut nici o legatura cu logica.
Daca vrei sa discuti vina cu ceva bun.
Nu mai spune altora ca au logica de toata jena,verifica logica ta mai intai, rasucesteo pe toate partile, cautai cusur si doar daca nu are, deci de n-are atunci poti spune dea altuia ca nu-i buna.

Auzi la tine, sa legalizam crimele laughing, dar sa stii ca nu ar fi o idee rea.Pana la revolutie Ro a avut legalizata chestia asta, pedeapsa cu moartea laughing
In unele tari inca exista legi asa.
Dcaa eu tin in mana o arma nu vad ce legatura are arma mea cu viata ta, tu vezi vreo legatura? laughing

Mai bine legalizam sinuciderile asistate ca sa nu te mai chinui pe aici.

Eu ma contrazic? Cum sa te numesc,om nu prea,la felul in care gandesti,sa nu spun ca nici urma de asa ceva.
Ai dreptu sa faci ce vrei,dar te supui unor reguli intr-o comunitate,deci nu faci ce vrei.

Hai de ce nu faci ce vrei cand astia te forteaza sa faci vaccin?
Ar fi bun sa iei o arma si sati impusti pe aia ce te-au facut,apoi sa se impuste si ei singuri. Exemplare ca voi e plina pamantul asta,respirati aerul planetei degeaba.

Un om nu are dreptu sa ingradeasca drfepturile altora. Dreptul tau ba bambilici este sa nu cumperi,ori sa cumperi,sa ai ori sa nu ai ceva,daca asta iti doreti.
Dreptul tau ba animalule este sa nu te forteze nimeni sa cumperi ceva,ori sa faci ceva ce tu nu ai vrea.
Ba animaleule esti praf,tu te iei cu mine la chestii de genul asta? Pai te f ac muci ba coate goale,mate fripte,te maninc cu tot cu fulgi,mucea care esti.

Auzi la el are dreptu sa ce? Toti oamenii au dreptu sa cumpere,sa detine ce fac oamenii,apoi este dreptul fiecaruia dea alege daca vrea un lucru ori daca nu il vrea.
Dar acel lucru trebuie sa se afle acolo sa fie la indemana oricui,sa il poata avea,ori sa nu il aibe daca asta doreste,dar sa fie accesibil

Deci nu ma contrazic deloc mucea,dreptul tau nu este sa decizi tu ca eu sa am ori sa nu am o arma,un lucru pricepi ma berbecule?

Ai dreptu sa nu cumpepri daca asta iti doresti,nu te forteaza nimeni pe tine sa cumperi ceva.
Te intreb fumezi? Ddaca nu fumezi de ce nu te duci sa le iei dreptul asta alora care fumeaza?

Tu ca un berbec ce esti,vrei ca restul sa urmeze un habarnist,un mucos care nu stie nici pe ce planeta sta.
Du-te cumpara arma aia si trageti una in cap,scapa lumea de o lichea ca tine.
Ba tu respiri aerul,poluezi atmosfera cu respiratia ta,traiesti degeaba.
Nu ai dreptul sa fii impotriva a ceva care priveste pe alti oameni. Poti sa fii impotriva a ceva daca te priveste personal,daca cineva vine sa te forteze sa te vaccinezi,daca te forteaza sa cumperi banane laughing ori arma,da atunci ai dreptul sa refuzi.

Exact ce ai spus cu cat mai putini oameni ca tine pe planeta cu atat mai bine pentru toata lumea,esti un parazit,nu esti bun de absolut nimic,zero barat,asta esti.

Uite cine venea sa imi dea mie lectii de legislatie,de cum ar fi corect, de drepturile omului, ba mucosule, vezi ca inca te incalti cu pantofii invers, dispari sa nu te mai vad.

Ba itgi dau lectii si cand dorm la orice, si cand dorm gandesc mai mult ca tine.
Nesimtitu dracu ce esti.

Auzi mucoaso,daca ai ceva de spus,spune legat de ce se disuta,nu te lega de alte povesti.
Arata ce ai spus,explica ce legatura are scula cu prefectura,faptul ca eu am rama si cu nu stiu ce crime,ori cu tine?

Esti exact genul de roman clocit,cand te ia careva la maruntis,nu mai stii sa spui nmic, asa ca te agati de rahaturi, schimbi subiectu.

Astept sa vad ce logica beton grafit de creion ai, sa vad ce gandesti, esti tare in clanta de la usa vad.

Ți-am zis că mă retrag din discuție, tu insiști să-mi scrii.

Nu trebuie sa explic eu afirmațiile tale. Tu ai comparat o armă cu o mașină, apoi cu un tablou și probabil și cu altele, dar nu citesc eu atâtea prostii că simt că îmi scade IQ-ul.

Scrii atâtea tâmpenii încât îți uiți propriile afirmații.

Oamenii ca tine mai mult de-o arma de jucărie nu merita.
De oameni ca tine trebuie sa ne păzim.

"dreptul meu ca om"
Dreptul de a colecționa? laughing Încearcă timbre, abtibilde, machetute, ceva de om normal și de nivelul tau.

Te retragi din discutie, dar trimiti mesaje intruna,. Cred ca esti handicapata rau.Ori indoctrinata la maxim.Fa bine si nu mai scerie nimic.Esti cel mai slab user intra pe aici

Hah, vorbesti de faptul ca eu te jignesc, cand tu faci exact acelasi lucru, ba chiar mai rau. Esti un ipocrit.
Sa nu mai spun ca oricine ar pierde multi neuroni daca ar incerca sa descifreze ce ai incercat tu sa spui pentru ca dupa cum se observa, nu prea te intelegi cu limba asta.

Indoctrinata de cine? laughing E dreptul meu ca om sa ma exprim cum vreau si sa ma retrag cand vreau dintr-o discutie, daca nu il respecti esti un ipocrit.

Eu am vorbit frumos,dar cand vezi ca omu nu mai e om,te cobori acolo unde este,altfel nu o sa pricewapa,asa ca am bagat si eu ca si tine,poate asa am zis ca intelegi ceva.
Daca nu esti capabil sa citesti si sa si pricepi ceva,din ce scrie careva pe aici, te inteleg, e bun si asa rau laughing nu ma astept la mai mult, daca atat este, mai mult nu ai de unde cere.Dai inainte tot asa.

Ma intreb cati ani ai. Vorbesti ca un mos, dar ai minte de copil. Hmmm...

| DonEduardo a răspuns:

Pe ce lume traiesti, baiatul meu?

| chuckmanson explică (pentru DonEduardo):

Într-o lume în care îmi cunosc drepturile

| DonEduardo a răspuns (pentru chuckmanson):

In ce tara stabila in afara de Statele Unite vezi tu oameni oarecare avand arme legal?

| chuckmanson explică (pentru DonEduardo):

E clar că n-ai fost niciodată în Elveția rolling on the floor

| acerr a răspuns:

De ce nu legalizaeza canabis? care e doar o planta, si tu vb de arme?

| relian a răspuns (pentru acerr):

De ce nu se legalizeaza canabis? Simplu pentru ca daca unia consum si o iau razna,eu,tu si restul lumii platesc,muncesc sa il tinem pe ala in spital,sa incercam sa il vindeam si de ce?

Daca unia consuma prea mult canabis poate so ia razna si ar putea sa faca rau altor oameni,celor din jurul lui.

Canabisul il folosesti in corpul tau,deci efectele ar putea rani si alti oameni.
Daca detii o arma nu o maninci,aia nu face rau nimanui,pentru ca arma aia este vanduta numa celor normali,nu la nebuni,nu la oamenii certati cu legea.

Deci nu compara o arma care este un obiect,cu o planta ce o folosesti pentru consum.

Deja avem probleme cu alcoolul,nu ne mai trebuie si altii cu probleme noi.
Oamenii astia ce sunt dusi la dezalcolizare,sau aia cu droguri,aia merg acolo gratis,gratis pentru el,ca de fapt platim noi pentru ce li se face acolo lor.
Nu munceste nimeni moca,deci aia sunt bani de la guget alocat pentru aia probleme cu alcolul si drogurile,dar is din banii oamenilor,din taxe ce platesc oamenii normali.

Dupa cum observi drogurile aduc probleme si cheltuieli de la buget,din banii publici.
Armele nu dauneaza nimanui,nu fac paguba in bugetul nimanui,ba dimpotriva aduc bani la buget,mai fac si ceva locuri de munca,mai se face un magazin,trebuie un vanzator,trebuie o fabrica de a rme si etc,toat astea is locuri de munca,plus bani ce vor veni din taxe laughing

Deci acu dupa ce stai stramb si judeci drept cum ti se par astea?

In armata de ce fac unia armata,ori este obligat sa faci armata? In armata dau aia arma daca e careva nebun? Nici nu il primeste in armata,asa si cu armele la vanzare nu da oricui,deci nu te gandi ca daca legea spune ca oricine are dreptul sa aiba arma,aia inseamna oricui.
Are dreptul persoanele normale la cap laughing la aia se refera legea,nu al nebuni, nu la criminali, nu la aia ceratareti, care isi bat nevasta, care se ia la bataie din orice, care fac scanadal si politia ii stie.

Cam asa trebuie sa se discute pe aici.Sa vad acum ce raspuns o sa dai,ori ce cuvinte o sa folosesti.
Daca citesti pe aici comentarii,o sa observi,eu am vorbit frumos,unia deja au venit cas idiot,cas prost, bla bla, asta asa fara nici un motiv.
Daca o sa vezi ca si eu am raspuns unora folosind cuvinte urate, este pentru ca a trebuie sa ma cobor la nivelul lor, altfel acei oameni nu pricep laughing

Uite o alta chestie legata de asta cu vorbitu urat, murdar.In SUA nu ai voie sa vorbesti neintrebat in fata unui politist,ori sa il injuri,sa iti bagi,sati scoti din familia lui din nevasta etc.
Legea spune ca are voie sa te linisteasca cu un glont in frunte laughing

Pt ca si aia sunt oameni si ei se pot enerva,deci trebuie sa vorbesti frumos,mai ales ca omu ala aqsa iti vorbeste.

Legat de canabis si eu as fi pentru legalizare,doar cu o conditie,
Oamenii ce folosesc si ajung la spital din cauza aia sa isi plateasca tot, iar daca nu au bani, sa fie lasati in strada, sa crape acolo, apoi lati si dusi unde le este locu laughing

Asa da, plus scapa lumea de oameni slabi.Nu sa bagi in tine toate rahaturile,apoi tot eu sa te tiu din banii mei,pentru ce?

In SUA in unele state ai dreptul sa cumperi papadie de care spui tu de la magazin,este legal.
Dar acum vine ceva interesant. Daca aia la munca te trimit sa faci test si te depisteaza poziiv, esti pus pe liber laughing nici o companie nu accepta oameni care se drogheaza
laughing esti liber sa folosesti, dar dupa de ramai fara job tu esti raspunzator.
Nu te angajeaza nimeni cu mintea in nori, cu capu afumat, te duci la munca sa muncesti, nu sa prinzi muste laughing

| gritt a răspuns:

Intrebarea asta suna asa... pusa de un om inconstient, care nu vede ce are in jurul lui.

| freshDEportocale a răspuns:

Pentru că suntem idioți dar nu in halul asta. Asta ne mai lipsea. In rest le aveam pe toate. Doamne ce întrebare

| chuckmanson explică (pentru freshDEportocale):

Uimitor freshDEportocale ai perfecta dreptate! Trebuie sa fim idioți ca să ne cerem dreptul la autoapărare! Uite din cauza mentalității de genul nu progresează tara asta!

rolling on the floor de asta nu progresează tara, că nu suntem niste narcisisti infecți care cred că au dreptul să-și facă dreptate singuri rolling on the floor ești fiert pe America? Țara aia e absolut imbecila și ar trebui sa fie exemplul perfect pentru care nu avem nevoie de așa ceva.

| chuckmanson explică (pentru freshDEportocale):

Nu, că nu ne știm drepturile și nu alegem să ne împotrivim tiranilor care ne conduc și tolerăm orice abuz. Armele sunt un drept fundamental inalienabil, la fel de important ca cel la viață, apă, liberă exprimare și vot.
America are multe probleme, dar au și ei dreptate la capitolul armelor. Nu există libertate fără libertatea de a te apăra, iar restricțiile asupra armelor sunt o acțiune tiranică.

rolling on the floor nu știu cine te manipulează așa, dar schimba sursele de informare până nu o iei razna de tot

| relian a răspuns (pentru freshDEportocale):

Dar pe tine cine te informeza?laughing Daca mai folosesti mult sursele alea ajungi sigur oaie,asta daca deja esti si inca nu stii laughing
Ce sursa de informare sa schimbe? Uite eu sunt aici,ai ceva sa intrebi, intreaba.
Locuiesc in state, mai exact in Texas, deci de ce spui ca omu este prost informat?
Ce opreste un roman dus cu pluta sa omoare o alta persoana? Ca nu are pistol? Pai il omoara cu un cutit, cu furculita laughing despre ce vorbim aici?
Ro are criminalitatea scazuta pentru ca is saraci, ce dracu sa mai faci cand esti sarac lipit laughing

| relian a răspuns (pentru freshDEportocale):

laughingtara aia imbecila ti-a dat trie acum posibilitatea sa-i faci imbecili,folosesti calculator de la aia, telefoane tot de la aia si majoriotatea lucrurilor tot de la aia sunt, plus ca inveti la scoala dupa cartile aloraa imbecilii laughing
Dar de invata sa vorbesti frumos pe cand, in ce secol? Ori vorbitu asta cu imbecili si mai stiu eu ce alte genu, asta te face pe tine mai destept?
Asa este, Romania are nevoie de astia ca tine laughing oi ce asculta fara sa zica nimic.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru chuckmanson):

Tu vezi cit de imbecili sintem? Per total, ca natie. Daca s-ar introduce armele mai la liber, vom avea niste sute de morti in plus in fiecare an de prosti ce sunt, dar varianta cu glont. Plus traditionalele batai din Vaslui unde in loc de scindura din gard, Vasile va scoate pistolul si il va impusca pe Ion. Nu, mai bine nu...

Și noi le-am dat Alaska, deci suntem chit.

Ai fost invitata la ciorba si nu stiam? Ai dat tu,noi Alaska cui ma? Vezi ca scrii cui nu trebuie,bati campii.
Du-te fa un control ceva,mai baga ceva memorie in capu ala,este gol, umple cu ceva, incearca sa vorbesti frumos, apoi daca spui si ceva bun, poate o sa fii bagat in sama de careva.
Pina una alta ocoleste-ma, nu-s curios de specimene dealde tine.

Știi măcar cine l-a convins pe țar să vândă Alaska Americii? Da, eu sunt specimen, tu ești foarte normal când vrei arme ca decor.

Aici se discuta despre arme de foc,tu vorbesti despre tarul Rusiei laughing.Eu vreau arme ca decor,vorba vine,poate vreau arma asa sa o tiu acolo sa fie,ca doara nu cumperi arma sa iesi pe strazi si sa impusti oameni ori sa tragi aiurea.
In armata oamenii de ce mergeau,ori inca merg si astazi? Aia tot pentru decor merg,ori pentru ce?
Se facea armata pe vremuri sa stie omu sa foloseasca o arma in caz de nevoie.
Armata obligatorie se mai fac si astazi in unele tari,ba in Israel este obligatorie si pentru femei.
Deci ai o arma sa stii sa o folosesti, iar daca este cazul sa te aperi.

Vorbesti de rusi, hai sa vorbim de americani.Cei care au fondat America erau prosti, erau criminali?
Dimpotriva, erau oameni f destepti, plus erau si bogati.De ce au lasat oamenii sa poata avea arme si orice altceva ce omu fabrica?

Sa nu spui ca si aia erau nebuni.Gandeste bine,erau bogati,aveau afaceri,erau la conducerea tarii, dar au dat legi pentru toati oamenii la fel, au considerat ca toti sunt oameni, deci toti au aceleeasi drepturi.
De aia este America unde este si de aia sunt considerati aia dzei, sa stii si tu, asta in caz ca nu stiai.
Cum de legislatia din america facuta acu sute de ani este valabila? Si or sa fie legile alea valabile cat va exista omenirea asta.Pt ca sunt legi clare,facute pentru toti oamenii si facute pe logica,nu cum li se par unora,ori cum ar vrea unia.

Daca ai observat in SUA orice apare stiu si eu pe undeva,dupa se baga si la vanzare sa poata lua orice om.
Si chstii de la NASA laughing iti dau un exemplu,saltelele alea foam au fost initial pentru astronauti,apoi au fost bagate si la vanzare.

In primul r and ca cine vrea si place sa foloseasca,apoi sa faca bani.

Uite ca deviem de la subiect,dar tot de lege e ste vorba.
De ce in SUA poti vopsi masina alta culoare in fiecvare zi,iar in restul lumii nu?
Cu ce te deranjeaza pe tine,ori pe altul ca eu fac masina azi alba,maine neagra?
Nu deranjeaza cu absolut nimic,iar statu ar avea numa de castigat din asta.
Dupa cum vezi numa legi gresite in RO si restul lumii.

Romanii nu stiu ce fel gandesc,parca ar fi din povesetea aia, femeia cu dropu de sare.
Daca cineva are arma de foc gata deja este criminal sau de ce gandesc uni romani asa?
Apoi armele de foc nu se vand oricui,nu a zis nimeni cumpara oricine,nebuni,criminali etc.
In SUA daca ai avut probleme sau ai probleme cu legea,cu politia,nu poti cumparta arma de foc legal.
Arme sunt pe raft la magazin,dar nu te duci ca la supermarket si iei de pe raft.
Intri in magazin,vanzatoru te intreaba ce doresti, spui, vrei pussti, pistoale, ala iti cere buletinu, iti spune sa astepti 5-10 min,timp in care el baga datele tale in compouter,se duc la stat,acolo se vede rapid cine esti,apoi te cheama vanzatorul si spune, ne pare rau sau da cumpara ce doresti.

Probleme cu legea? Daca te bati cu oamenii, daca esti scandalagiu si a venit politia si tea luat in evidenta, daca mai stiu eu spargi darami etc, daca ai probleme psihice, atunci nu poti cumpara legal.

Deci cumpara sau are dreptul dea cumpara oameni normali.Ca urmare oamenii aia nor sa vina la tine sa te impuste,Ba sunt f multi ce nici nu stii ca ar avea arma,nici nu zic altora ca au cumparat,isi vad oamenii de treaba.
Sint unia ce au si niciodata nu au folosit macar sa,traga la sala cu ele laughing
dar cum am zis ala este dreptul oricarui om daca vrea sa aiba.

Femeile astea ce se dau lovite pe aici,daca ar locui in state pe pariu ca ar cumpara un pistol.
Il tin in casa d e decor laughing nu ca si un tablou, il tin acolo undeva in dulap, sertar.

Nu stiu romanii ce gandire au, sa pleci din start cu ideea ca o persoana ce detine o arma este deja un criminal, deja arata ceva, zic eu.
Stai ca acu raspund si aluia cu canabisul laughing

| restinvogue a răspuns:

Ah, Vaush te spala pe creier, acum au înțeleg de unde viziunile astea extremiste. Mâine poimâine vrei și pornografie infantila legală și vârstă consensului pe la 10 ani, asa-i? laughing
Niste gândire critica nu ți-ar strica.