Da, imi plac. Nu stiu cum sa o explic, pur si simplu imi plac trasaturile lor faciale...arata asa ca niste papusi.
Nu-mi place chinezi de nicio rasă. Mai ales BTS Zici ca sunt Surorile Kardașian.
Arată a copii și sunt cele mai supuse și obediente femei din lume.
Deci e ușor să pricepi mentalitatea românilor care le preferă.
Eu, nu.
Nu stiu cat de supuse sunt, pentru ca nu am intalnit niciodata o asiatica (adica am mai vazut pe strada, dar nu am stat de vorba niciodata cu una)...eu m-am referit strict la trasaturile lor fizice. Vorbesc despre femei cum sunt Zhang Ziyi, Shu Qi sau Kelly Hu. Cum sa nu-ti placa frate asemenea femei?! Chiar nu-ti plac? Mie mi se par absolut superbe!
In ceea ce priveste supusenia, pana la urma de ce nu? Adica de ce as prefera una care sa-mi faca zile negre, o feminista care se crede superioara barbatului si care transforma caminul conjugal in zona de razboi daca nu i se face voia intocmai si la timp?
Eu îi văd zi de zi că am hotelul plin de asiatici. (bine, mai mulți chinezi, dar sunt și japonezi și filipinezi)
Dar de arătat bine, îți garantez eu că doar japonezele arată bine.
Și spre deosebire de restul asiaticilor (mai ales de chinezi) japonezele nu prea sunt însoțite. Rar apare și câte un mascul cu ele. În rest sunt grupuri de femei.
Dar la toți, dacă le urmărești comportamentul, gesturile și pe holuri și în restaurant, ai impresia că ele sunt sclavele bărbaților.
De exemplu, filipinezele deschid ușile ca să treacă bărbatul, chinezoaicele nu se așează la masă până nu se așează bărbatul primul, japonezele nu vorbesc cu tine și nu spun ce au de spus până nu vorbești tu ca bărbat primul sau măcar să spui tu primul cuvânt, și multe altele.
Nu te contrazic, daca tu le intalnesti des, e evident ca stii despre ce vorbesti, dar eu auzisem ca sud-koreencele sunt cele mai frumoase ( si spun sud-koreence, pentru ca pe cele din nord nu prea le vedem) si imi vine in minte acum Kim Hee-seon (tipa care i-a dat replica lui Jackie Chan in "The Myth"), care mi se pare de o frumusete "out of this world".
In ceea ce le priveste pe japoneze si atitudinea lor, imi vine acum in aminte scena din "The Last Samurai", in care se face referire la faptul ca niciodata nu spun ceea ce gandesc...deci daca ar fi sa speculez, or fi ele exagerat de respectuoase, dar cine stie ce cuvinte ti-or adresa in gandul lor.
Am doi colegi care se uita la animeuri, dar ceilalti nu din cate stiu
si aia care se uita sunt foarte dubiosi.genul ala de tocilari gameri singuratici care nu stiu sa se poarte cu fetele.mi se pare ca au si o imagine foarte distorsionata a fizicului unei femei din cauza desenelor alora.multi din clasa fac misto de ei pe tema asta.deci sper ca nu de la anime li se trage "obsesia" asta
Eu nu-s innebunit dupa ele, imi plac intr-adevar toate femeile care arata bine fara a discrimina vreo rasa insa nu sunt vreun fan infocat al asiaticelor, insa...nu as spune nu unei asiatice misto.
Asiaticele is putine care arata bine.De regula au fundu si fata taiate cu sabia adica nu au nici fata nici fund
.
Nu cred ca toti is inebuniti dupa asiatice.Colegii tai vorbesc de ele, ce anume vorbesc?
La 40 de ani deja is ofilite de tot zici ca au 80 de ani.
Asa mai multe si mai bune is alea din Philipine,in China e jale toate zici cas facute de aceiasi mama fata plata si fundu taiat cu sabia de samurai
nu au nici cu-r nici tite.
Imi plac femeile care au forme,fund putin bombat,ceva sani, fata definita, nu chinazarie, deci daca o siatica ar avea ceva forme ar fi ok.
Deci eu zic, ti se pare tie ca toti vorbesc despre asiatice.
Am citit aici mai multe raspunsuri dar din mai multe surse stiu pentru ca sunt foarte gratioase si femnine si cu o piele mai maslinie ma refer aici mai ales la thailandeze in special dar si oricare insula asiatica unde au posibilitatea de a duce o viata sanatoasa, si pentru ca au o stima marita fata de genul masculin fata de europence carora le place sa fie mai independente(si uneori mai dominatoare.)
Nu imi plac asa mult, se zice ca alea din china sant obediente si asculta de barbat, am experimentat pe net cu ubicatie in tokyo japonezele ma cautau in numar destul de mare si vorbeam mai usor cu ele, in schimb in europa si uk abia reusesc sa mai prind o panarama pentru sex. Romancele au reputatie proasta pentru noi din cauza ca multe practica prostitutia si e genetica aia de a manipula barbatul, romanii nu au fost corect si sau folosit tot timpul de minciuna pentru a avea oportunitati asupra lor, romanca ar proceda la fel de aia oamenii se orienteaza spre alte culturi