| IoanaXxxxx a întrebat:

De ce baietii din ziua de azi se uita numai la sani si cur si nu si in interior?straight face ok.nu zic sa fie cu o urata, dar de ce vor neaparat cu forme? TOT RESPECTU PENTRU BAIETII CARE SE UITA DINCOLO DE FIZIC!

18 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Ca sa incepi sa te uiti si la interior, trebuie sa cunosti bine respectiva fata, pentru ca multi oameni sunt fatarnici.
Eu citesc omul in maxim 30 de minute de discutie cu el, dar multi nu au abilitatea de a citi oamenii. E mult mai simplu sa te uiti dupa kuur si tate, alea stii sigur ca existawinking

| sgffdhhrth a răspuns:

Baietii se excita foarte repede.laughing

| Viorel_Gabriel_1993 a răspuns:

Barbatu trebuie sa aiba pe ce sa puna mana,, sa simta caldura,, trupeasca, in primul rand trebuie sa vada bulanu mare, frumos, ca sa se scoale cardanu

| roxyflory a răspuns:

Iti voi raspunde printr-o intrebare de ce fetele din ziua de azi se uita la baieti bine facuti sau cel putin acceptabili? de ce nu se combina cu toti cheliosii sau burtosii(exceptind cele care umbla pentru bani)?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa este, dar ce sa faci daca pe zi ce trece sanii si posteriorul sunt tot mai mari la tot mai multe fete big grin. Poate sa fii orb!

| Purec a răspuns:

Ehh nu este vorba ca baietii se uita numai la forme. Dar pur si simplu asta e ce pot oferii fetele din ziua de azi ( nu toate...dar majoritatea nu sunteti in stare s aoferiti altceva) E ca si cum ai merge la piata..si vanzatoarea ar avea intinse pe masa numai capsuni, mari si frumoase si sub taraba ar avea cartofi happy Te atrag capsunile alea mari si frumoase sau o intrebi daca are cartofi? Aratati si voi fetele mai mult respect de sine, schimbati-va voi, si o sa starniti interesul. Scuze daca am fost cam rau tongue Oricum pe mine unul nu ma intereseaza chestii de genul.o fata ma poate atrage sau imi poate provoca dezgust cu mult inainte sa ii observ formele... happy

| cristi1212 a răspuns:

Pentru ca si majoritatea fetelor sunt pline de pretentii probabilhappy

| aFurisit a răspuns:

Simplu! pentru ca fetele le arata! Nu sunt chior. si oricat as fi de educat, ispita e prea mare pentru ca asa vor ele sa fie! "DEciiiiii... mai pune draga ceva pe sanisorii aia care imi tot arunca priviri nesimtite phbbbbt, iar funduletu` ala obraznic. hmm. pe ala lasa-l asa whistling "

happy o parere big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Si ca sa iti raspund sa la intrebare: deoarece sunt niste obsedati!

| alecsalecs a răspuns:

Buna Ioana, ai un nume frumos! Si pe langa asta cred ca esti extrem de dura cu tine insuti! Cred ca nu ti place sa accepti unele realitati si fapte care sunt pur si simplu de o vejnicie Sa sti ca nu din ziua de azi baietilor le plac fetele cu forme in prima faza! Acum scuza ma ca sunt asa dur cu tine dar am impresia ca ti faci foarte multe griji si iti place sa te macini singura de foarte multe chestii! Iar daca vei continua asa iti vei face numai rau! Cred ca esti foarte furioasa din cauza ca baietii apreciaza mai mult asta la o fata decit altceva si suffletul cum spui tu! Acum pe bune crezi ca ai putea schimba ceva? tu Crezi ca voi fetele ati putea sta langa un baiat hidos? Asa este Natura noastra a baietilor! Sunt de acord cu tine ca in ziua de azi Totul a luat o razna mai ales in randul nostru al baietilor! Dar nici voi fetele nu prea stati asa bine la multe capitole! Vrei acum sa ti fac o istorie intreaga despre voi fetele femeile de maine!? Cred ca te as plictisi! Dar iti recomand sa te informezi de la inceputurile omenirii despre cum erau oamenii pe atunci cind traiau inca in copaci sau in pesteri! Crede ma psihologia noastra este cam aceeasi laughing)cind spun a noastra spun si a voastra! ok? Asa Ca eu iti recomand sa nu ti mai faci atatea ganduri si sa te macini singura la suflet! Bucurate de viata si fi fericita! Alege ce i frumos si nu mai face analize peste analize!~Ca Vezi Ce Vremuri Traim ok?

| Gwin a răspuns:

Majoritatea vor doar sa si-o infiga.

Răspuns utilizator avertizat
| Kylexy a răspuns (pentru alecsalecs):

Raspunsul tau a fost unul bun dar sfarsitul te-a stricat.

| alecsalecs a răspuns (pentru Kylexy):

Scuza ma dar nu creed ca tie ti a fost trimis raspunsul ok? cu ce drept imi spui tu mie ca sfarsitul raspunsului care nici nu ti a fost adresat ma stricat? poate pe tine te a deranjat ..si ia spune mi mai exact partea raspunsului care ma stricat?laughing))

| Kylexy a răspuns (pentru alecsalecs):

E raspunsul dat de tine iar dupa nume te cunosc dar tu nu ma cunosti pe mine. gandeste ca de asta ai materie cenusit in capul ala.nu e raspunsul dat de mine, e raspunsul dat de tine.

| alecsalecs a răspuns (pentru Kylexy):

Pana la urma ce vrei de fapt?
si de unde ma cunosti?laughing

| aFurisit a răspuns (pentru Gwin):

laughing La fete te referi nu? whistling