| Mindfulness a întrebat:

De ce băieții /fetele cu depresie și anxietate nu se expun pe TikTok,Facebook? Adică nu își pun poze cu ei, doar poza neagra am observat! E ceva generic? De ce sunt așa de nesiguri?

5 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Fiecare pune ce poze vrea. Nu am stat să mă întreb asta pentru că este alegerea oricui ce face în această privință.

| Mindfulness explică (pentru Kufu95):

Pai,le este rușine de ei, nu au confidenta, se simt judecați de toți! Se simt inferiori, că nu au valoare. Toți care au probleme de genul nu își pun! Poate că vindecarea chiar în asta constă sa nu îți pese de părerea unora, sa conteze doar părerea ta personala.

| siriusblack98 a răspuns (pentru Mindfulness):

Pai si daca stii atat de multe despre aceasta categorie de oameni si practic ti-ai raspuns singur, la ce ai mai pus intrebarea?

| Kufu95 a răspuns (pentru Mindfulness):

Nu neapărat, poate nu vor să se afișeze pe net, nu toată lumea care are stimă de sine ridicată, vrea să pună pozele public.

| Mindfulness explică (pentru siriusblack98):

E ciudat nu știu! Am vrut sa aflu mai multe păreri, că doar nu le știu eu pe toate chiar daca aparent așa se vede.
E ciudat și șocant cum te termina niste probleme care nu sunt in realitate așa de grave! Adică dacă vorbim de schizofrenie e de înțeles,dar din chestia asta se poate scăpa ușor dacă ai oameni care te sprijină și te iubesc și te acepta așa cum ești! Eu nu le am,sunt singur cuc,nici părinți nici prieteni,e incredibil de greu! Dar alții au părinți bani de psiholog prieteni și tot parca se complac nu lupta, nu ies din zona de confort! Poate se simt judecați de societate că noi avem o societate bolșevică, tâmpită din toate punctele de vedere, care numai sa judece știe și să marginalizeze!
Știu multe chestii, dar când știi multe de fapt nu știi nimic happy