1. Sa zicem ca tu stii sa legi sireturile intr-un anumit fel.
Apoi vin eu si iti arat un mod nou care mie mi se pare mai bun de a lega sireturile. Probabil tu o sa legi in continuare sireturile in modul tau.
Fiecare om e obisnuit intr-un anumit mod iar modul ala pare singurul mod corect si bun pentru ei.
2. Ceea ce fac ei online nu e scoala online, ci dezastru online. In online sunt atatea metode de a capta atentia si de a folosi anumite resurse (videoclipuri, filmulete, animatii, infografice, teste interactive, etc.). Profii predau online cum ar preda la clasa, ceea ce e la fel cum ai lua vaslele din barca ca sa "vaslesti" pe bicicleta.
Cum reusesc platforme precum Udemy / Skillshare sa aiba rezultate tinand cont ca toata treaba se desfasoara online iar scoala nu reuseste nici sa mentina atentia elevilor? Totusi eu nu as da vina pe profesori, sunt complet nepregatiti pentru asa ceva.
Care bunici? Ai nostri? In asemenea conditii, sunt 100% sa exista bunici care sunt de acord cu aceasta metoda, intrucat este o masura de precautie.
Sant obisnuiti cu trecutul antic. Nu au abilitatiile necesare sa invete ceea ce e modern
Ptr ca au mintea scurta si nu vor sa invete ceva nou, nu vor sa evolueze, sa se deschida la cap, stau asa inchisi in prostia lor. Eu cum vad ceva, cum gata, sa vad cum merge, sa invat, sunt curios, si nu mai sunt tocmai tanar, dar nu conteaza.
Am o nepoata a dracu asta invata orice rapid! Are o ambitie de nu se poate, aia marii parca-s tampiti, pe bune.
Si daca esti obisnuit cumva, inveti ceva nou, evoluezi! Nu stai inchis asa la minte, eu mereu vreau sa aflu, sa cunosc, sa vad, nu cont ca am fost obisnuit cu nu stiu ce pana acum. Au minte scurta, asta e raspunsul. Nu vb acum de scoala oline in sine care da, e praf, ci de tehnologie si metoda tehnica in sine.
Foarte multi sunt tembeli asa! In loc sa fie mai maturi, mai destepti, se tampesc cu varsta. Daca au vreo vointa, pe bune, vor de sus asa sa le faca altul telefonul si altele, am zis, am o nepoata, are 12 ani, aia stie de rupe de toate, nu stiu cum dar le butoneaza, intreaba daca nu stie, nu pune pe altul sa-i faca, bravo ei. Astia...sunt praf.
Saracii oameni mai pot ajunge sa sufere si de senilism sau de alte boli la varste inaintate.
Nu au nici o boala, nu ma refer la aia cu probleme, ca aia sunt alta categorie, au boala prostiei si comoditatii. De ce nu zice "ia ma, arata si mie cum e sa invete si tata aci", asa se face. Nu "fa ma si mie".
Nu stiu, poate pentru ca sunt alta generatie si nu ii atrage asa ceva ¯\_(ツ)_/¯.
Pai sa evolueze si ei! Si eu sunt alta generatie de pe vremea cu casetofoane si camere cu caseta, dar asta nu inseamna ca nu ma atrage noul.
florin2012n întreabă:
Utilizatoare123 întreabă: