| miaumiau8888 a întrebat:

De ce cel ce începe multe nu isprăvește nimic?

13 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

Pentru ca nu are timp sa ispraveasca ceva, daca are multe chestii incepute.

| miaumiau8888 explică (pentru StoicAnalysis):

Ce chestie, chiar acum mă uitam la profilul tău la alte răspunsuri de anul trecut. Ești activ des?

Și în plus, cum altfel ai putea să îți accentuezi atenția pe un singur lucru până la capăt, când ai atâtea lucruri bune de văzut în viață?

suntserios
| suntserios a răspuns:

E destul de logic ca daca iti imprati atentia, timpul si eforturile catre 100 de chestii nu ai cum sa le duci la final

| StoicAnalysis a răspuns (pentru miaumiau8888):

Se mai intampla happy. Nu foarte des. In medie de 4-5 zile pe saptamana.

Pai poti incepe maxim 2-3 chestii pe care le poti duce pana la final. Si apoi urmatoarele la rand. Nu incepi foarte multe din start, dar pana la sfarsitul vietii, ai in bagajul de cunostinte, chestii destul de multe duse pana la capat.

Adevărat grăiești dar tentațiile sunt multe. Frica de viitor e și ea mare, poate cândva după ce voi termina cu un lucru, voi fi altă persoană, și dacă voi fi altă persoană și nu voi mai face restul de lucruri care odată îmi erau dragi? Trecutul meu va fi dezamăgit de viitor. O mare enigmă a omului

Pai daca devii "o alta persoana" nu mai poti avea regrete, din moment ce alegi sa faci altceva in locul acelor lucruri pe care odinioara le voiai incepute. Adica sa zicem ca azi ai vrea sa incepi pictura, sculptat, olarit, fotbal, fotografie. Si incepi cu fotografia. O termini si pe parcurs ajungi sa continui pe videoclipuri, filme, regie, etc. Si constati ca partea asta merita strabatuta si ca nu mai prezinta interes celelalte activitati vizate de tine initial. Asa ca nu o sa-ti para rau. Ba chiar o sa te bucuri ca ai inceput cu ceva ce ti-a trezit pasiunea. Poate la celelalte nu te descurcai si trebuia sa o iei de la zero, la urmatoarele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vrea sa le facă pe toate dintr-o data ceea ce nu se poate

Așa e, mersi!

| ShaOfHatred a răspuns:

Pentru că cel ce fuge după mai mulți iepuri, nu prinde niciunul

| Theo94 a răspuns:

Pentru ca energie, timp, resurse sunt insuficiente pentru mai multe chestii odata, desi cred ca unii au reusit ceva de genul dar in cazuri foarte rare.

| Violleta2022 a răspuns:

Fiindca este un om fara capatai, in care nu se poate avea incredere si nu-i da nimeni credibilitate.

Întrebări similare