Mie se pare ca blondele sunt cam cele mai dorite si promovate, nicidecum judecate. Mi se pare foarte aiurea sa judeci un om dupa culoarea parului, mai ales sa zici ca blondele sunt proaste pentru ca n-are nicio legatura stiintifica sau logica, e doar o culoare de par.
Pentru mine nu (mai) conteaza culoarea ochilor si a parului cand vine vorba de o femeie, daca imi place poate sa fie si albastra in par si cu ochii gri.
De ce nouă femeilor ne plac câteodată doar bărbații blonzi, sau bruneți, sau roșcați? De ce trebuie să judecăm unii bărbați pentru culoarea părului lor, sau că au chelie?
Întrebările de genul sunt și vice-versa. E vorba de preferințe dragă. Unora la place un lucru, altora alt lucru, nu e treaba noastră să judecăm. Cred că la bărbați e mai accentuată preferința la culoarea părului pentru că așa a făcut societatea sa fie. Noi femeile ne vopsim fel de fel de culori nenaturale pentru că și nouă ne place și așa, apare și interesul bărbaților în anumite culori ale părului.
Nu stiu. Eu in calitate de barbat sunt ok cu orice culoare a parului cata vreme e naturală. Iar părul blond este asociat cu rasa germanică, deci eu zic că ești foarte ok dacă ești blond.
Mai bine zis cu rasa slavilor, a rusilor, ucrainienilor, etc
ℓDℓ întreabă: