Este adevarat ca Mos Iohanis a facut ceva pentru tara asta...
Posibile cauze pentru care il votati pe spiridusul asta :
-va luati dupa hastagistii din jur (90%). Este si demonstrat ca romanul are instinctul de turma (ex: pupati oasele mortilor pe la pelerinaje si va faceti selfieuri cu niste morti ca niste imorali aka sodomisti). Daca va intreb unde scrie in Biblie ca trebuie sa pupi oase de mort, liniste mortala din partea voastra.
-pentru ca nu face "greseli gramaticale" cica ! Sunt greseli gramaticale evidente, dar voi oamenii de rand bineinteles ca nu le vedeti. Majoritatea este mai desteapta ca Viorica? Pai daca va intreb pe voi formule matematice sau sa mai intram si in alte domenii cu vorba, pun pariu ca va las corijenti si nu luati nici in vara examenul.
Prezinta-mi o lista de argumente pro si contra in legatura cu domnul vostru.
Apropo, votati ca niste fricosi numai cu figurantii doar ca sa fiti si voi in randul lumii si sa nu se rada de voi.
Rezum in cateva cuvinte "alegi raul cel mai mic", si se vede cu fiecare ocazie cu care apare pe ecran ca e groaznica, habar n-are sa formuleze propozitii pertinente, doar propaganda de tip Ceausist, nici nu ma intereseaza ca face greseli gramaticale(ceea ce toti facem "cateodata") sau ca nu stie o formula matematica dintre miile care sunt (care pot fii reimprospatate in memorie inainte de da meditatii), dar ideile ei sunt zero, orizontul cu un astfel de om e spre zero/coruptie/prostie si multe alte cuvinte negative, un popor nu poate sa se dezvolte cu oameni semi-comunisti(efectul de turma e minor pe langa realitatea care o vezi cu ochiul liber).
Asta a tras de timp cu alocatia, vot din partea mea nici nu a primit si nici nu vreau sa il mai vad vreodata. Cine este impotriva copiilor este un satanist, un antihrist. Nu l-am votat pe Mos Iohannis care are atatea case cica din bani cinstiti. Asta este om lacom care nu vrea sa faca copii pentru ca ii uraste (ex: alocatia). Traieste degeaba pe lume si mai este si corupt (nu ca Viorica ar fi vreo sfanta).
Da, dar Romania nu se poate dezvolta nici cu Hitlerul Caselor. Nu este vina mea ca s-a ajuns intr-un final cu acestia 2 (in special cu spiridusul neamt), ci a celor din secta lui Iohannis, ca au atras prostimea sa il duca in finala. Propaganda nazista s-a facut pe internet, parca zici ca era viata unui general din Al Doilea Razboi Mondial sau trailerul din Star Wars episodul 9.
Ce zici, daca ma apuc sa meditez, oare fac si eu atatea case ca DoMnUl IoHaNnIs ?
Buna seara.
Vreau sa te intreb o intrebare. Poate doua.
Te rog, te rog! Vreau sa imi spui ca Basescu are un iq mai mare decat al lui Geoana, e mai cult, mai inteligent, mai rasat, cu mai multe conexiuni in vest si ca din cauza asta l-ati votat.
E foarte interesant.
Oare Iliescu avea un iq mai mare decat Vadim Tudor si l-ati votat tot in functie de el, de iq?
Si la care Veronica te referi?
Micle?
Te sfatuiesc cu o uriasa prietenie, sa iti iei 13, 5 precautii cand mai folosesti iq in intrebari.
simplu - din scarba absoluta provocata de gandul de a vota alternativa. da' nu-i problema, acum vom fi in sfarsit o tara evropeana. banu, banu, stai: O TARA NORMALA
Au votat undeva la 9 milioane de cetateni, 35%= 3, 15 milioane de cetateni.
Majoritatea sustinatoriilor lui Veronica is din sudul tarii. Sudul tarii care intodeauna a fost pro-psd, Cunosc destui olteni si toti spun acelasi lucu Oltenia = Mafia.
Din cate povestesc astia mi-ar fi frica sa umblu acolo
Nu am fost ieri sa votez.
Ma scotea din minti numai ideea sa aleg intre Iohannis si Dancila.
Cineva la care tin mult, mi-a spus vineri ca logica unui al doilea mandat pentru un x este un prim mandat in care x a fost extrem de bun, extraordinar, smd. 'Numai voi romanii, votati de 30 de ani ca niste imbecili, al doilea mandat pentru a, ca sa nu castige un prim mandat b'.
I-am dat dreptate imediat, si astazi m-am uitat prin alegerile din trecut. Asa este, s-a votat cu iq'ul.
Stiu cine e.
Eu am votat cu Iohannis dar sunt impacat, acum stiu ca am IQ mai mare decat Dancila.
Da-ti cate o palma pentru fiecare punct iq.
Deci, doua!
Uite aici: https://imgur.com/bQkvw6t
Un comentariu extras de pe un grup de anunturi
Vorba aia, cine se aseamana... se voteaza
Cat la suta din populatia cu drept de vot au votat? Toti cei care au votat fie pe dancila fie pe mutu is mai slabi decat aia 2, e la lumina zilei, 2 papagali au fentata cateva milioane de saraci cu duhu si uite asa o sa mai treaca ceva ani pana vin altii
Daca stai si te gandesti logic,pot sa votez pe cineva,sau am pentru ce vota?
v-ati intrebat vrodata lucrul asta? Eu nu cred.
Atnci cand o sa va intrebati astfel de chestii si dupa ce si analizati aceste intrebari o sa vedeti ca ai votat cu capu altora,vorba cuiva de pe aici.
Cum oare puteti vota pe careva din clasa politica actuala? Pe ce baza?
Voua va place ce legi sunt in tara? Sinteti multumiti de cum traiesc romanii?
Daca raspunsul vostru este Nu atunci de ce ati mai mers la vot?
Treg sa ganditi, ba frate astia au fost la putere toti, a incercat careva din astia sa schimbe o lege in favoarea populatiei? Raspunsul este NU.
Atunci pe cine sa votez? Pe nimeni nu aveti pe cine, trebuie sa stai acasa, sa nu iasa nimeni la vot si dracu cvu mila ce urma urma sa vedem.
Deci toti cei care ati votat aveti iq ce spuneti sub ei, altfel nu vad cum un om cu capu pe umeri si cu ceva inauntru ar fi putut vota pe cineva la ora asta in RO.
Hitlerul caselor. Ce prostii spui acolo mai omule? Ce va veni ma la toti cu propaganda vostra nazista? Gandesti exact ca si sustinatori psdisti de la tara si ca nationalistii tembeli. De unde are Iohannis casele? Simplu: in anii 90 piata monetara era alta. Apartamentele nu aveau valoarea atat de scumpa ca acum, s-a profitat de asta si nu a fost numai el, au fost si altii cre au facut afacerii de genul plus ca altfel erau legile si declaratiile de avere la stat atunci. Nici eu nu l-am votat pe Iohannis in primul tur, dar sa vorbesti ca cei din tabara psd-ului dovedeste faptul ca nu gandesti ce vorbesti si te sfatuiesc sa renunti la a mai pune botu la prostiile din tabara opusa pnl. Daca erai un batranel mai ziceam ca pe astia nu prea ai cum sa i faci sa inteleaga situatia, dar presupun ca esti tanar si te duce capul sa nu faci ca ei
Majoritatea care au votat de ambele parti, au votat tinand cont de partidul apartinator.
PSD are multi afiliati si era normal ca si Viorica sa fie sustinuta si votata. Eu ma asteptam sa fie chiar mai stransa lupta.
Ma omorati cu aberatia asta ))
Ce sa faca ma presedintele? Ce voiai sa faca el? Presedintele e o simpla interfata.
Guvernul este cel care face sau nu face iar pana acum guvernul nostru a fost format majoritar din membri PSD.
Mai cititi naiba si voi constitutia si vedeti rolul si functia presedintelui in stat.
Nu aveam de ales decat dintre 2 pere stricate asa ca nici nu am mers la vot in turul 2, oricum toata tara stia ca Iohannis o sa fie ales, acum sa vedem cate dintre aceste promisiuni facute de el o sa fie respectate, fiindca multi l-au pupat in dos pe Iohannis si l-au laudat pentru ca e pro-european, adica o marioneta ca multi alti lideri europeni, un slugoi care urmeaza ordinele, acum nimeni nu o sa mai iasa in strada daca se intampla vreo nenorocire in tara, tot PSD-ul o sa fie vinovat
Cu o singura floare nu se face primavara, la fel ca in cazul celor care au votat cu Dancila. Nici eu nu am votat cu Viorica in primul tur. Oricum, nu este vina mea ca avem sacali cu dinti de aur la noi in tara.
Pai da. A fost interfata PSD pana acum. Vedem la anul ce guvern mai primim.
Procentajul e pana in 34%
Nu au votat cu Viorica, au votat impotriva lui Iohanis.
Pur si simplu asa am vazut eu!
Si ca sa nu ma intrebi AM VOTAT cu actualul ca nu fie Veorica!
Sunt.
Stai lini, nu rade nimeni de tine si nici nu intervine cineva intre mine si ceilalti pe care imi mai vars nervii uneori, cand ma scot din sarite.
Esti la adapost.
Ne vedem maine la Taglio.
Pentru ca ar vota PSD orice ar fi.
Si eu as fi votat-o pentru ca nici de Iohannis nu-mi place, dar am preferat sa stau acasa. In turul 1 am votat insa cu Barna (desi imi e antipatic si el). Dar la turul 2 am intuit ca Iohannis va castiga super detasat, deci nu m-am mai obosit.
Crede-ma ca nu e de ras cu IQ-ul cand vine vorba de Dancila, nici Iohannis nu e mai breaz decat ea cu mult. Mie imi par amandoi la fel de tonti, diferenta e ca Viorica a fost destul de insistenta in campania asta, a fost agitata, activa. Klaus n-a avut niciun stres, stia ca nu merita sa-si strice imaginea mai rau confruntand-o pe ea direct. Stia ca intra in cocina de porci si o sa iasa sifonat. Unii considera ca a fost o chestie inteleapta, dar in politica n-ai cum sa nu iesi sifonat... orice ar fi.
L-am mai votat pe Iohannis oricum in 2014 ca sa nu iasa Ponta. Dar n-am mai vrut sa-l votez. Din partea mea putea sa piarda in fata Vioricai, oricum nu merita al doilea mandat. Problema e ca altcineva nu mai era in cursa...din pacate.
Dar nu mai conteaza acum. Viorica va fi istorie. Probabil acum urmeaza ascensiunea lui Gabi Firea. Va fi interesant si anul viitor la locale/parlamentare.
Vreo 17% dintre romanii cu drept de vot au votat-o, nu 35-40%!
Pentru ca au avut interes, profitau din urma PSD-ului la putere, pentru ca au fost pacaliti, manipulati, fortati etc.