Îți spun ce cred eu.
Înainte, când nu existau posibilități de comunicare, și de informare, fiecare își vedea de treaba lui.
Acum, toți fac politică, fiecare trebuie să știe ce fac, ce mișcă, unde sunt, cât stau, când vin, ce vor, ce gândesc, ce f** toți cei din jurul lui, și reacționează chiar și la coada pe care o mișcă capra vecinului.
Normal că o iei razna când în loc să stai în curte la umbra teiului și să-ți bei liniștit ceaiul sau cafeaua privind florile din curte, stai în fața monitorului/telefonului agitat și încordat, urmărind fiecare mișcare de pe panetă.
Libertatea prost inteleasa, promovarea nulitatilor, parinti care nu-si educa plozii in spiritul moralitatii, tehnologia accesibila (prea) oricui.
Cum zicea si Cheloo: "Toti autistii au azi acces la microfon"
Lumea a devenit mai ipocrita,mai tarfa cu o mie de fete, mai auzi ca doar sufletul conteaza, mai auzi ca banii nu conteaza, ipocrizia e tot mai mare, internetul, dependenta de internet dauneaza socializari umane
Acum incep să îi înțeleg si EU pe aia care zic"Nu mai e ma ce a fost, lumea era altfel"sau"Pe vremea mea era mai bine".
Totuși putem spune că din punct de vedere al calității vieții lumea s-a îmbunătățit dar din punct de vedere moral și social lumea s-a degradat.
Ba da si inainte era la fel, omul mereu a fost ipocrit, ca noi acum ne plangem ca niste fetite e altceva
Pe net man atat de sfinti suntem, ca niste ingerasi, nu conteaza sufletul, banii, dar in realitate suntem niste draci
Nici eu nu am inteles de ce.Aud pe zi ce trece niște chestii ce ma șochează cu toate ca eu sunt o persoana destul de sinceră si directă dar ce au uni in cap pff
Așa e, auzi despre unii că si-au omorât nevestele, că își abuzează fetele sau le trimit la cerșit.
Tot mai mulți bărbați care își doresc sa fie femei și își fac operații de schimbare de gen(acum câțiva ani nici nu credeam că e posibil așa ceva, sincer sa fiu)tot feluri de poponari ciudați.
Mindfulness întreabă: