| AvalohAlyn a întrebat:

De ce credeti ca tot ce este foarte bun la gust nu este sanatos? E o lege a naturii?laughing
V-ati confruntat cu aceasta problema? De exemplu pizza,cartofi prajiti cu carne,snitele cu cartofi,shaorma,kebab,dulciuri,prajituri etc sunt foarte gustoase, irezistibile, delicioase insa sunt foarte foarte calorice si total nasanatoase...e o ironie a sortii...laughing

9 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Da' niște căpșuni sau piersici coapte proaspăt nu sunt delicioase? Sau niște mere (bio sa fie) coapte în cuptor? laughing
Sau o salata?

| AvalohAlyn explică (pentru Catrice):

Compara astea cu o ciocolata.
Sau cu o prăjitură.
laughing

| Catrice a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Ciocolata amăruie e oarecum sănătoasă. Și sunt destule prăjituri fără prea mult zahar.
Ziceau ăștia acum ceva ani ca cică și slănina ar fi sănătoasă laughing

| SilentRain a răspuns:

Excesele ne omoară

| mgtow a răspuns:

Pentru ca are aditivi chimici altfel nu se zicea asa ceva, zaharul e producator de diabet.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-a pasat niciodată de calorii.Si n-as putea sa trăiesc toată viața cu fructe si legume.Nu exagerez, multe din dulciuri/mancarea fast food nici măcar nu-mi plac, dar oricum, nu-s de parere ca merita sa te abții.

| Dalmore a răspuns:

Mâncarea sănătoasă poate să fie mult mai gustoasă și destul de ușor de preparat, chestia e că majoritatea nu au curiozitatea nici măcar să încerce. Eu nu m-am omorât niciodată după pizza și paste și de Mc nu mai zic, că are gus de cretă. Gyrosul mi se pare sănătos, Shaorma la fel, dacă o faci acasă și nu pui nșpe mii de sosuri. O prăjitură pe săptămână nu te omoară. Nesănătos este doar excesul. Mie îmi place să gătesc și să o fac cât mai clean, totuși dacă mă apucă vreo poftă, nu stau pe gânduri. Bine că nu se găsesc în România aromele mele preferate de Doritos...

| Cameliapantiru a răspuns:

Nu e adevărat. Cireșele, de exemplu, sunt foarte-foarte gustoase, irezistibile, delicioase, și sunt și sănătoase. Am mâncat astăzi pentru prima dată pe acest an (2020) și mi-au făcut o plăcere deosebită. La fel și căpșunii, și piersicele, și nectrainele, sunt delicioase și sănătoase.
E aici și o chestiune de gusturi, de preferințe alimentare. Mie, de exemplu, nu-mi place shaorma, și nici kebab-ul (deloc, deloc). Pizza poate fi gustoasă, dacă e cu foarte mult cașcaval sau mozzarella, dar nici aceasta nu e mâncarea mea preferată, neapărat, iar cartofii prăjiți îmi sunt total indiferenți, neutri, nici nu-mi plac, nici nu-mi displac. E adevărat, dulciurile le ador și mănânc prăjituri, bomboane de ciocolată sau clătite destul de des (3-4 ori pe săptămână).

| aumih16 a răspuns:

Nu multi prefera alimentatia sanatoasa! si oricum mai sunt unii altii! care zic spun e da ce ca in ziua de astazi toate sunt stropite pisate cacate etc!