Da' niște căpșuni sau piersici coapte proaspăt nu sunt delicioase? Sau niște mere (bio sa fie) coapte în cuptor?
Sau o salata?
Ciocolata amăruie e oarecum sănătoasă. Și sunt destule prăjituri fără prea mult zahar.
Ziceau ăștia acum ceva ani ca cică și slănina ar fi sănătoasă
Pentru ca are aditivi chimici altfel nu se zicea asa ceva, zaharul e producator de diabet.
Mâncarea sănătoasă poate să fie mult mai gustoasă și destul de ușor de preparat, chestia e că majoritatea nu au curiozitatea nici măcar să încerce. Eu nu m-am omorât niciodată după pizza și paste și de Mc nu mai zic, că are gus de cretă. Gyrosul mi se pare sănătos, Shaorma la fel, dacă o faci acasă și nu pui nșpe mii de sosuri. O prăjitură pe săptămână nu te omoară. Nesănătos este doar excesul. Mie îmi place să gătesc și să o fac cât mai clean, totuși dacă mă apucă vreo poftă, nu stau pe gânduri. Bine că nu se găsesc în România aromele mele preferate de Doritos...
Nu e adevărat. Cireșele, de exemplu, sunt foarte-foarte gustoase, irezistibile, delicioase, și sunt și sănătoase. Am mâncat astăzi pentru prima dată pe acest an (2020) și mi-au făcut o plăcere deosebită. La fel și căpșunii, și piersicele, și nectrainele, sunt delicioase și sănătoase.
E aici și o chestiune de gusturi, de preferințe alimentare. Mie, de exemplu, nu-mi place shaorma, și nici kebab-ul (deloc, deloc). Pizza poate fi gustoasă, dacă e cu foarte mult cașcaval sau mozzarella, dar nici aceasta nu e mâncarea mea preferată, neapărat, iar cartofii prăjiți îmi sunt total indiferenți, neutri, nici nu-mi plac, nici nu-mi displac. E adevărat, dulciurile le ador și mănânc prăjituri, bomboane de ciocolată sau clătite destul de des (3-4 ori pe săptămână).
Nu multi prefera alimentatia sanatoasa! si oricum mai sunt unii altii! care zic spun e da ce ca in ziua de astazi toate sunt stropite pisate cacate etc!
Mindfulness întreabă: