| KidnappedAlien123 a întrebat:

De ce criminalii, psihopatii ajung unii sa aiba un iq foarte bun? Explicatia mea ar fi ca se atrofieaza empatia si astfel devine de la sine bun iq pentru a face psihopatul sa se descurce in diverse situatii, fara empatie, asa zic eu ca e mecanismul care apare in urma unei traume foarte grave.

Răspuns Câştigător
| Drimmero a răspuns:

Nu stiu cat de mare au iq-ul avand in vedere ca majoritatea sunt prinsi aproape imediat...ca mai sunt cazuri in care criminalul n-a fost prins asta e partea a 2-a, sunt destul de izolate.
Oarecum bunatatea in exces e asimilata cu prostia, naivitatea, daca esti "bun la suflet" automat esti luat de prost, trebuie un echilibru, nici prea bun cu lumea, dar nici criminal sau un om fara empatie fata de ce e in jur.

4 răspunsuri:
| VoidEternal a răspuns:

Nu criminalii psihopați ajung să aibă IQ bun. Cei cu IQ bun ajung uneori criminali psihopați.

| KidnappedAlien123 explică (pentru Drimmero):

Dar geniile astea oare chiar erau depresivi, Eminescu, Tesla? eu unul as zice da, dar sa aiba si schizo Tesla? aici nu stiu ce sa zic, cum poate un om cu schizo sa fie geniu? depresiv nu zic nu, dar cu tulburare asa grava cum mai are timp sa creeze ceva?

| Hammurabi a răspuns:

Total de acord cu ce a scris psyclepath.

| Fantaspirit a răspuns:

Așa se spune dar nu sunt toți deștepți