Le e mai usor sa arunce cu oua imbibate in otet, dar niciodata nu se gandesc ca partea de vina le apartine,, e mai comod sa dai vina pe altul'
Eu nu fac asta, ba chiar imi place epoca medievala, mi se pare asa misterioasa, cu castele, printi, printese, dragoni, vrajitoare, elfi, zane, magie alba sau neagra, etc.
Nu cred asta neaparat, dar daca stam sa ne gandim Romania e cu un secol de evolutie in spate din cauza regimului fanariot, care s-a instaurat in Evul Mediu. Mie imi place in general tot ce tine de epoca medievala, ma fascineaza cultura, traditiile si modul de organizare al statelor in V-ul Europei.
Direct in Europa League mergem, de cand mama m-a facut, eu n-am prins sezon mai prost facut de Arsenal, eu chiar imi puneam sperantele ca un naiv ca anul asta spargem gheata ca apoi sa ne aflam pe 7,, era si locul 7 amenintat daca West Brom nu era la atatea puncte in spate...degeaba au fost fanii la inaltime de atatea ori, nu merita w0nger sa aiba o sustinere atat de frumoasa/
T1ganul isi lauda mereu nicovala, e normal sa-ti placa daca ai castigat 3 puncte,, mie-mi zici de tine?
Nu e din cauza regimului fanariot, e din cauza politicii externe pe care au promovat-o principatele initial, apoi cu venirea imperiului otoman, au luat-o razna cu totul.
Epoca medieval din contra a accelerat evolutia.religia e de vina pentru stoparea evolutiei. Uitat-te in asia mica majoritatea traesc ca si acu 1000 de ani. Religia nu ii lasa sa gandeasca si sa se dezvolte in mentalitate. Sunt blocati de 1400 de ani. Se imbraca ca si atunci... taie gatul cu sabia, refuza ce e vestic, femeile sunt animale de casa etc
sanda_9766 întreabă: