De asta merge rau in Romania. Este o tara de idioti. Eu il bagam pe Danut cu capul in WC.
Pai de ce? Ca a platit cu aceeasi moneda? Cam aiurea. Tu nu ai fi facut la fel in locul lui?
Nu. Am gresit eu. Pe instalator il bagam cu capul in WC.
A facut-o din razbunare.
Gandeste-te cat a suferit el cand ceilalti si-au batut joc de el. Acum vrea sa le "plateasca cu aceeasi moneda!
Asta se intelege de la sine. Intrebarea era de ce unii il vad pe el nenorocit cand a facut aceeasi chestie care au facut-o si ei in trecut.
Poate pentru ca "unii" nu stiau toata povestea. Adica nu stiau ca si el a patit asta.
Pentru ca un om inteligent nu inrautateste situatia rasplatind cu aceeasi moneda.Lucrul acesta ti-ar putea cauza probleme cu persoana respectiva sau sa te faca pe tine sa pari vinovat fata de cei din jurul tau.Deci daca raspunzi inseamna ca n-ai facut decat sa atragi necazuri asupra ta. Uneori sa eviti situatia e mai usor decat sa te bagi in gura si mai mult cu unul nesimtit si raspunzandu-i sa dovedesti ca esti la fel ca el.Deci da, persoana respectiva e nesimtita ca a facut acelasi gest ca cealalta.Chiar daca ea a inceput tu ai continuat si asta e o dovada de prostie.
O zi placuta!
Pai. Spun eu că dacă face cineva mișto de tine te superi... Și tu faci același lucru. Atunci ești la fel de rău că el. daca te-a supărat sau te-a jignit lasa-l în pace dacă atâta poate. Nu trebuie sa te cobori la nivelul lui. Dar lucrul acesta este greu pentru toată lumea.
Deci, după mine, ambele persoane au greșit intr-un fel