De asta merge rau in Romania. Este o tara de idioti. Eu il bagam pe Danut cu capul in WC.
Pai de ce? Ca a platit cu aceeasi moneda? Cam aiurea. Tu nu ai fi facut la fel in locul lui?
Pai. Spun eu că dacă face cineva mișto de tine te superi... Și tu faci același lucru. Atunci ești la fel de rău că el. daca te-a supărat sau te-a jignit lasa-l în pace dacă atâta poate. Nu trebuie sa te cobori la nivelul lui. Dar lucrul acesta este greu pentru toată lumea.
Deci, după mine, ambele persoane au greșit intr-un fel
Nu. Am gresit eu. Pe instalator il bagam cu capul in WC.
Pentru ca un om inteligent nu inrautateste situatia rasplatind cu aceeasi moneda.Lucrul acesta ti-ar putea cauza probleme cu persoana respectiva sau sa te faca pe tine sa pari vinovat fata de cei din jurul tau.Deci daca raspunzi inseamna ca n-ai facut decat sa atragi necazuri asupra ta. Uneori sa eviti situatia e mai usor decat sa te bagi in gura si mai mult cu unul nesimtit si raspunzandu-i sa dovedesti ca esti la fel ca el.Deci da, persoana respectiva e nesimtita ca a facut acelasi gest ca cealalta.Chiar daca ea a inceput tu ai continuat si asta e o dovada de prostie.
O zi placuta!
A facut-o din razbunare.
Gandeste-te cat a suferit el cand ceilalti si-au batut joc de el. Acum vrea sa le "plateasca cu aceeasi moneda!
Asta se intelege de la sine. Intrebarea era de ce unii il vad pe el nenorocit cand a facut aceeasi chestie care au facut-o si ei in trecut.
Poate pentru ca "unii" nu stiau toata povestea. Adica nu stiau ca si el a patit asta.