anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce exista asa de multi "prosti" (ca sa nu le zic altcumva) pe lumea asta? un exemplu este cel care m-a inspirat sa-mi aleg username-ul.

22 răspunsuri:
| TheTimeKiller a răspuns:

Hmm...pentru ca Romania, pentru ca r rom, pentru ca e 5.38 dimineata.

| darrio2007 a răspuns:

Si tu de ce te-ai luat dupa el? Inseamna ca esti mai prost ca el? Nu o lua ca pe o jignire.

| M25M a răspuns:

De exista atat de multi oameni care imita prostii, care ii "urmeaza"?

| CataC a răspuns:

Sa ai tu cui sa te crezi superior cand stai noaptea si vii cu o gluma care nu iti apartine, in timp ce pui intrebari atat de amuzante incat simti nevoia sa explici gluma.

| stefy57 a răspuns:

Avea Eistein o vorba :,, doua lucruri sunt infinite, universul si prostia.De cea de-a doua sunt foarte sigur''.

| daηă a răspuns:

Atunci de ce te-ai luat după prostia lui?

| EarsOfAFox a răspuns:

Bună! Sunt prost și am țâțe noi!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Cine se aseamana se aduna.

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru darrio2007):

crying M-am luat dupa el?
Am ales numele pentru ca m-am pisat pe mine de ras cand l-am vazut, imi pare rau daca esti cumva tu cel din video...

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru M25M):

"de exista"?

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru CataC):

Pentru cateva secunde mi-am pierdut 90% din creier, citindu-ti intrebarea... Incearca o cartewinking (nu cele de joc)

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru stefy57):

laughing)

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru daηă):

"Pentru ca din seria filmelor si pentru ca automobile."

| CataC a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Citindu-mi raspunusl cred ca vrei sa zici. Iar incerci sa pari mai destept decat esti si iar vii cu "glume" reusite.winking Fa ceva util.

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru CataC):

Nu, nu voiam sa zic "citindu'ti raspunusl" pentru ca nu am auzit de cuvantul "RASPUNUSL". Si fac ceva util, pentru ca: "Uniti, salvam, gramatica romana!"

| M25M a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

"De ce exista" - Mersi pentru atentionare.

| CataC a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Noroc cu TPU, altfel sufereai ca nu vrea nimeni sa vorbeasca cu tine. Oamenii's rai, tu esti bine cum esti.

| PentruCaAutomobile a răspuns:

Draga Catalin, (care mi-a dat ignore) inainte sa spui/scrii ceva cuiva, te rog frumos sa-ti activezi neuronu' si sa incerci cu cele 3 clase absolvite ale tale sa spui ceva logic. Tu nu ai de unde sa stii daca eu sunt destept sau "incerc sa par mai destept decat par", asa cum probabil nici tu, nici altii nu stiu ce locuri si premii am obtinut la olimpiade si concursuri de matematica. Asa cum am spus deja, iti recomand carti! Daca crezi ca cartile nu te vor ajuta, cauta pe youtube: "Carti! Te Fac Neprost [Sector 7]". Baietii astia de la Sector 7 parca ar fi facut video-ul special pentru tine, crede-ma. Acum incearca sa nu vorbesti pe langa si sa-ti gasesti un scop in viata. Desi ti-am citit "urarile de bine" adresate mie, iti doresc un an nou fericit! Case Closed!

| darrio2007 a răspuns (pentru PentruCaAutomobile):

Nu sunt.Nu fac parte din acea categorie ca altii.

| mODIN a răspuns:

Pentru ca desteptii ca tine stau in casa pe TPU

| PentruCaAutomobile a răspuns (pentru mODIN):

Sa fiu sincer, am pus intrebarea asta cand eram in parcwinking

| FoundYouLover a răspuns:

Pentru ca e mai greu sa fii inteligent: trebuie sa inveti, sa citesti, in mai putine cuvinte sa muncesti si sunt prea multi lenesi pe lumea asta!