| Drimmero a întrebat:

De ce exista atata nedreptate in lume? de ce trebuie sa astepti ca roata sa se intoarca ca tie sa ti se faca dreptate?

60 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Das ist eine gute frage, asta e o intrebare foarte buna dragul meu prieten, zi-mi te rog la ce te referi mai exact? ce fel de nedreptate?

| P4rAd0x a răspuns:

Salut. Nu stiu, eu unul nu mai astept sa mi se faca dreptate. Poate ca e suficient sa apreciem ca traim, chiar daca nu este o placere tot timpul sa o facem.

| Bacemi a răspuns:

Pentru că pur și simplu dreptatea nu există ca lege fundamentală a universului așa cum o percepem noi. Fiecare experiență schimbă modul în care ne raportăm la această lume. Astfel dreptatea va veni în viața ta printr-un eveniment sau o stare pozitivă care nu are nicio legătură cu factorul declanșator al frustrării, nefericirii produse anterior. Iar legea karmică te exclude din start din lecția pe care o are de învățat cineva care ți-a greșit.

| Drimmero explică (pentru RAY):

Ma refer la nedreptate in general, ma refer la faptul ca tu esti prins in ea.

| Drimmero explică (pentru Bacemi):

Ultima fraza suna a compensare mai mult, compensare care vine pentru tine, nu pentru situatia in sine, bun raspuns.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Meh, intreaba pe cineva orb daca lumea e nedreapta pentru el. Ai toate mainile, toate picioarele. Ai vreo problema de sanatate? Asta e problema oamenilor in general. Se uita doar la cei de deasupra lor si uita de cei de sub ei.

| GoldenZenith a răspuns:

Unele lucruri se întâmplă independent de noi. Nu ai decât să te conformezi. În multe cazuri, roata aia nu se întoarce deloc.

| Drimmero explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Intrebarea asta ii include pe cei suferinzi din toate categoriile, trebuia sa specific, poate e neclar ca nu la mine fac referire.

| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Pentru ca lumea asta e una in care uni au prea mult iar alti mai putin, traim intr-o lumea haotica fara ratiune, cateodata ne implicam alaturi de uni in chesti care apoi le regretam, vezi tu nu exista egalitate, exista selectie naturala

| Drimmero explică (pentru GoldenZenith):

Prin conformarea aia poti sa gasesti de obicei usa catre descatusare, cheia catre rezolvare/

''Fie roata si patrata, tot se intoarce ea o data''!

| Nemessys a răspuns:

Toata lumea se plange de societate insa nimeni nu fac nimic sa o schimbe. Sincer ma si mir ca oamenii,, nedrepti" sau rai, au tupeul sa zica asta. happy Ma si amuza deoarece recunosc ca sunt sclavii societatii, ca sunt niste falsi si ca fac asta cu scarba dar intr-un fel le place masca pe care o poarta. De ce e lumea nedreapta? Ei bine, cu aceasta atitudine, ai mai mult de castigat decat de pierdut d.p.m.d.v.

| Cinevacatoatalumea a răspuns (pentru Drimmero):

Dupa cum am zis aia suferinzi sa se uite la cei de sub ei.

Nu la selectia naturala si la situatia materiala a altora ma refeream, eu ma refeream la situatiile din viata, cand tu esti pedepsit in repetate moduri, si astepti in zadar sa fii compensat cumva.

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

Si de ce vrei sa se intoarca roata? Ca sa iti alini suferinta cu suferinta altora?
sper ca se intelege ca nu ma refer la tine in special

| Drimmero explică (pentru Cinevacatoatalumea):

Nu, sa iti propria suferinta, nu trebuie sa te bucuri de suferinta altora,, tu trebuia doar sa-ti faci viata cat mai buna.

Adica cand uni isi provoaca suferinta? si eu am suferit mult din cauza unora care mi-au cauzat multa suferinta, dar am trecut peste,asta e avem nevoie de banii man si am trecut peste, uni m-au bagat si in depresie dar daca exista un dumnezeu vad ca are grija de ei,nu le doresc raul man,ura nu e buna man,daca esti bun toti isi bat joc de tine man, nu astepta ca cineva sa fie bun cu tine, fi pregatit de orice, compensarea nu o vei primi in veci de la nimeni, si eu am multe asteptari dar degeaba ca aduc dezamagiri

| GalwayGirl a răspuns:

Astepti...

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Ai dreptate asa e, de multe ori suferim pentru alti, asta e aiurea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Casanova al nostru o da pe intrebari serioase. Cine te/a suparat prietene?

Compensarea exista, trebuie si tu sa crezi ca o poti primi, trebuie sa-ti impui si asta, pe propria putere poti trece peste multe lucruri,, omul chiar o putere mentala mare cand nu se lasa batut, sunt atatea cazuri, soarta iti da o palma, te culca... dar daca ai puterea sa te ridici de jos si sa continui batalia, ai numai de castigat, atunci multe lucruri bune vor veni in valuri catre tine.

| Drimmero explică (pentru anonim_4396):

Eu vorbesc serios, nu am chef de vreo bascalie, nu astazi!

Nu m-a suparat nimeni, e doar un sondaj de opinie

Man exact ce spuneam si eu mereu trebuie sa te ridici de la pamant, ai o problema te pot ajuta cu ceva? scrie in privat, asta e scopul TPU pana la urma

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

De ce există nedreptate? Pentru că oamenii au fost schimbați de timp, de bani și de experiențele trăite de-a lungul vieții.
Și...cine spune că trebuie să aștepți? Uneori, e bine să te mai abați puțin de la reguli.

Ai auzit de Hercule? viata lui a fost o suferinta mereu a suferit dat intr-un final a gasit fericirea, e vezi tu cu toti tanjim la fericirea aia, prin suferinta ajungem la un gram de fericire

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Drimmero):

Soarta my friend. Si eu cand mai pun o intrebare serioasa si se face spam, nu zic nimic. Cum ai zis si tu, roata se intoarce.

Repet, nu este vorba despre mine sau despre cineva, e pur si simplu un sodanj de opinie.

Doar prin suferinta poti cunoaste tainele fericirii si valoarea ei adevarata!

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Casanova? Lasă-l, că e supărat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GoldenZenith):

TI/ai gasit si cui sa ii pese

Corect asa e, pai baza crestinismului e suferinta apoi recompensa vesnica, ideea asta apare in multe culturi, budismul spune eliberarea de suferinta inseamna lipsa dorintelor

Întrebări similare