| Drimmero a întrebat:

De ce exista atata nedreptate in lume? de ce trebuie sa astepti ca roata sa se intoarca ca tie sa ti se faca dreptate?

60 răspunsuri:
| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing) și atunci ce mai întrebi cine l-a supărat? Prieten fals ce ești. straight face

Răspuns utilizator avertizat
| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Https://ro.wikipedia.org/wiki/Odiseu
acest erou mitologic reprezinta viata unui om care lupta pentru un scop, sens in viata

| Clorox a răspuns:

De ce sa astepti sa se intoarca cand poti s-o invarti tu?
Prefer sa-mi fac singur dreptatea... Intr-un fel sau altul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru GoldenZenith):

Dar nu eu l/am suparat. Il supar ( la prezent, nu trecut ).
PS. Daca spun prieten nu inseamna ca suntem asa. Imi place sa zic acel cuvant happy

| Drimmero explică (pentru RAY):

Mitologiile acestea au avut mereu un sambure de adevar, sunt precum niste profetii care sunt in continuare desfasurare, parerea mea.
Geniile au avut o gandire universala compatibila cu ceea ce simtim si noi, d-aia totul se pliaza conform acelor 'reguli' scrise.

Au cautat si ei sensul, scopul vieti man, omului i este frica de haos, asa ca mituriile ofereau explicati si un scop al vieti

| Drimmero explică (pentru GoldenZenith):

Nu exista prietenie, exista doar fete cunoscute.

| GoldenZenith a răspuns (pentru Drimmero):

Nu mai săriți in capul meu! Eram ironică.

Incep sa cred ca nimic nu este intamplator!

| Drimmero explică (pentru GoldenZenith):

Gata, draga, simteam doar nevoia sa o zic, nu iti saream in cap.

| Superior a răspuns (pentru RAY):

Viata asta nu conteaza pentru Dumnezeu... gandeste-te la viata noastra ca la o experienta, un fel de tutorial ca cele din jocuri, sa ne familiarizam cu viata care va continua de dupa. Aici fiecare fie vede rau, fie bun.

Face parte din natura umana sa creada asta,imagineazati ca vezi o pisica neagra si apoi vine ploaia, mintea ta emotionala va spune pisica e de vina, ratiunea e una, emotia e alta man, ai putea vedea si de the secret astia sunt cu atractia universului asupra individului

Exista prietenie, hai sa nu dramatizam, faza e sa respecti pe cei care te respecta, barbati au un sistem bazat pe incredere si competitie

Cica pisica neagra aduce ghinion, nu are cum sa-ti aduc un animal ghinion in viata, sa-l judeci in asa fel ca mai e si neagra))))

| RAY a răspuns (pentru GoldenZenith):

Saraca de tine, toti in capul tau

| Robert160 a răspuns:

Asa e traditia

| GoldenZenith a răspuns (pentru RAY):

Chiar așa! laughing

| RAY a răspuns (pentru Superior):

Eu sunt ateu, asa ca numi scrie de dumnezeu

Cateodata si o femeie imbracata in negru e semn ca e vaduva neagra

| mentholinks a răspuns:

Pentru ca marea majoritate dintre noi oamenii suntem rai doar ca ne place sa ne credem buni daca am imprumutat cu bani pe cineva sau am ajutat un prieten sa monteze o mobila.

| OldSoul a răspuns:

Cu nedreptatea, e simplu, cum nu sunt doi oameni la fel, asa nu exista nici un ideal pentru toti, altfel spus, mereu cineva va vrea ceva diferit, va vrea mai mult.
Unii se considera superiori si vor mai mult de la viata.
Altii se multumesc cu ce au, cu ce primesc.

Daca stai sa astepti "sa se intoarca" roata o sa mori asteptand.
Cel mai bine e sa inveti sa pui piciorul in prag cand e nevoie, si sa lupti, sa-ti iei singur ceea ce ai nevoie.

| T0T a răspuns:

În lume nu există justiție dacă nu ți-o faci tu. Nu există Karma, ci doar consecințe. Consecințele, dacă nu acționezi tu sau autoritățile, însă, pot să nu existe.

Răspuns utilizator avertizat
| Teffan a răspuns:

Nu raspund ca-s prea adolescent pentru asemenea subiecte mature happy

| Drimmero explică (pentru T0T):

In 99,99% dreptatea trebuie sa ti-o faci tu, daca nu iti faci tu dreptate, altul nu se baga pentru tine, rare sunt cazurile de la 0, 01% in care altul te ajuta sa-ti faci dreptate.

| Drimmero explică (pentru Teffan):

De ce te desconsideri pe nepusa masa?

| Doub a răspuns:

Pentru ca exista oameni
oameni incapabili sa faca ce e bine

| Drimmero explică (pentru Doub):

Doubi, hai ca nu te-ai lasat nici de data asta mai prejos, ai dat-o bine!

| Doarunaltutilizator a răspuns:

Pentru ca mai toti oamenii asta ofera, discriminare si la randul lor cei care o fac o sa aiba si ei parte de ea, mai devreme sau mai tarziu.Asta e o parere.

Întrebări similare