anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce face lumea spam pe TPU? De ce vad periodic aceleasi intrebari de la aceiasi useri? Chiar si la intrebari la care sau dat zeci de raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Mie mi se pare ca vor sa auda ce isi doresti, de asta si pun de 100 de ori intrebarea, sau nu sunt multumiti de raspunsuri

20 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Copii ca e vacanta.
Sau oameni care vor un anume raspuns si le refuza pe altele
Unii cred ca asa o sa primeasca mai multe raspunsuri

| Cinic a răspuns (pentru TimberWolf):

De al drea'q si de ambitios, na mai zi ceva laughing

| TimberWolf a răspuns (pentru Cinic):

Duaaa! laughing

Cat timp nu sunt implicate femei vad ca ne intelegem laughing ps: nu sunt haker!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu au identitate, copiaza, nu exista originalitate, depinde de motivatii, dar nu e o problema in sine, pot fi copii, vor sa copieze adultii de aici, copii devin originali dupa ce experimenteaza ceea ce vad, asa e baza noastra, trebuie sa copiez mai intai ca apoi sa gandim pentru noi. E normal sa apara si genul acesta.

Ba, esti fixist pe treaba asta? si ce mai esti, haker?
https://www.youtube.com/watch?v=QUEtRNcoswU
Ai spus intr-un comentariu ca am eu ceva cu femeile, vezi ca se poate subintelege altceva, nu am nimic cu femeile si nici cu nimeni personal. Eu doar miros oamenii care sunt jigodii si le dau cu flit, nu mai discut cu ei si gata.

Ok! Daca tu crezi ca sunt jigodie, argumenteaza aici! Nu o sa ma simt jignit cu absolut nimic. Uite, eu cred sincer despre tine ca esti un baiat foarte destept si amuzant. Problema ta este ca cel mai probabil ai fost ranit si tradat in trecutul tau iar acum nu spun ca urasti femeile dar ai o stare de antipatie fata de ele, cel putin pe TPU. Mai cred ca esti foarte izolat si ai nevoie de amici macar, pentru ca da, este greu sa iti faci prieteni buni.

Cand am zis ca miros oamenii de rahat si ii dau la o parte nu ma refeream la tine.
Vorbim, glumim, ne dam sfaturi dar n-am nevoie de prieteni virtuali, nu inteleg de ce tot insisti!

Nu insist cu nimic. Doar ca nu intelegeam. Acum am inteles. Nu am vrut sa te jignesc cu ceva.

| Delllla a răspuns:

Ca să am eu numărul lui Ștefan Iancu.

| Cinic a răspuns (pentru Miruna333):

Cel mai probabil

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru Delllla):

Eu îl am pe al lui Ștefan Bănică Jr., vrei să facem schimb?

| Cinic a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Nu vrei sa discuti cu della. Crede-ma laughing

Vad ca ai memoria scurta, totul a plecat de la discutia cu madaxo97 aia care imi spunea mie ca ea stie tot despre cum sunt relatiile in ziua de azi. Ea locuieste intr-un sat cu 5 case si una parasita.
Pai de unde sa stii tu cum e realitatea de la meltenia de acolo de la tine, unde sunt 4 betivi si 4 fufe barfitoare.

Lupica, ok! Sa depasim momentul. Am inteles ca nu ai nevoie de amici online, te inteleg, serios. Nu am avut nici o intentie sa te jignesc cu ceva, asta'i TPU, na toti ne dam cu parerea unii despre altii. Si de multe ori parerile noastre vizavi de anumite probleme probabil ca nu coincid. Asta nu ma vace pe mine rau si pe tine bun si vice versa bineinteles. Oricum, nu am de gand sa incep un beef virtual cu tine. Sa traiesti!

Nu ma cert cu tine, e doar o lamurire verbala!

| Madaxo97 a răspuns (pentru Cinic):

Nu îți mai bate capul, lupul își schimbă părul (username-ul) dar năravul ba! E genul de om care te simpatizează până îndrăznești să îl contrazici cu ceva și ai o părere diferită, apoi te atacă, și chiar jignește, așa mi-a făcut și mie, mi-a dat cerere de prietenie că îi place cum gândesc, diferit de femeile din ziua de azi, a fost totul ok o perioada până ne-am contrazis la partea cu relațiile laughing lasă lupica, că știi tu mai bine cum e cu relațiile, se vede laughing mai avea probleme și cu faptul că dau eu prea multe răspunsuri la categoria "dragoste și sex", că vezi domne numai la sex mă gândesc, ca și cum era treaba lui unde răspund eu și ce răspund. De asemenea își poate da seama și de zona unde locuiesc eu pe baza unui username, asta da talent, trebuie să recunosc laughing eu i-am mai zis că 100% va muri singur cu atitudinea asta, la cât de misogin este nicio femeie nu va sta cu el, încă îmi mențin părerea. Are traume nerezolvate și chiar îi recomand la modul serios să meargă să se trateze, că nu mai poate fi salvat doar de simplul "malebound", aparent și asta respinge, ai văzut. Nu poate fi ajutat. Oricum stai liniștit că miros un ignor și pentru tine din partea lui lupica, dacă îndrăznești să îl mai contrazici mult.

| Fatamuntilor a răspuns:

Pentru ca le merge asa...
orice sanctiune, chiar daca ar fi suspendati neliminat, e irelevanta.Isi fac cont nou si o iau de la inceput.
Poate cand va incepe scoala se va diminua avantul lor.

| simplaexistenta a răspuns:

Vor și pot?