Cum ai ajuns la concluzia asta? Te intreb ca torusi traim intr o perioada in care viata in general e destul de dreapta si egala(vorbesc in termeni largi).
Nu se compara cu perioada de prin anii 60 cand femeile nu aveau voie sa voteze, sa ocupe functii importante, erau probabil ce sunt acum multe femeii din unele tarii musulmane.
Teoria ca femeile sunt platite mai putin a fost de mult demontata.
Eu nu consider femeile de loc inferioare sau ca nu ar putea sa faca ce fac si barbatii, singurul loc in care biologia nu minte e forta fizica, rezistenta dar asta e din cauza numarului ridicat de testoteron.
Femeiile sunt foarte importante pentru continuarea existentionala a umanitatii.
Dar e adevarat unele domenii sunt mult mai populate de barbatii, cum ar fi industria de constructii in care e clar ca femeiile sar orienta spre altceva cum ar fi profesorii si in asistenta medicala.
Sper ca nu am omis ce vroiai sa intrebi de fapt.
Eh, asta e doar părerea unor oameni fără prea multa minte.
Nu contează sexul, oamenii au aceleași drepturi
Toți bărbații care domina universul au ieșit dintr-o femeie neimportanta care i-a ținut pe acești cavaleri 9 luni în burta ⍢
Femeile au inteligenta mai de moment
Adica nu vezi o femeie sa rezolve probleme grave in timp ele prefera sa faca zacusca si sa tipe
Putere de munca 0 inginerie sa zic asa tot 0
Unde e un barbat se cunoaste se construieste apare inovatie etc
Unde e femeie e plin de fite si nu se imbunatateste nimic
Femeia nu stie cum se fac lucrurile ea doar le vrea pe alea bune
Ca nu le merita nu conteaza
Barbati slabi executa pentru femei
Barbati destepti fac lucruri mari care raman generatii in istorie
Nu ai sa vezi in istorie femei care au construit sau au condus si au facut schimbari
Nici cremele cu care se sleiesc ele pe fata nu sunt facute de ele totul e facut de barbati ele sunt accesorii sau electrocasnice cum era glumele cu masina de spalat
Ele au egalitate asa cum si animalele sunt protejate de lege
Dar in biologic mereu sunt inferioare si mai mult strica unde e vorba de lucruri importante si marete
Explicatia veche e data de religie in unele parti cum e Arabia femeia e aproape tinuta in lant
Deci de mult barbatu nu suporta prostia ei
Da intre timp s-a pizdificat barbatu si uni sunt la nivelul lor de inutili si prostie
Barbati domina pentru ca au forta si sunt trasi la raspundere
Femeile nu au nici forta sau daca fac o prostie ti e mila sa dai in ea sau sa o pui sa se chinuie sa repare tot noi reparam si dupa ele de aia raman asa proaste
Îți arăți doar misoginismul. Dacă te-ai uita în lume ai vedea și altceva, dar ce cauți aia primești.
Inca de acum 100 de ani femeia a demonstrat ca materia cenușie e aceiași atât la bărbați cat si la femei. Daca au fost discriminate ce vina au ele? O româncă a inventat ploaia artificiala, ducandu-se in America de Sud pentru experiente. Ce vina au ele pentru ca au fost discriminate pe tot parcursul istoriei omenirii? Iar bărbații pe care tu ii consideri superiori femeii, poarta in ei genele mamei lor. Deci nu se pot lauda ca si când ar fi evoluat direct din...(completează tu mai departe).
Ai vorbi asa si despre Mama ta? Cu tot respectul... termenul de misogin paleste in fata comentariului tau. Daca planuiesti sa te insori incearca sa iti iei gandul. Deja plang de mila sotiei tale si fereasca cel de sus sa ai si copii.
De asta
https://www.youtube.com/watch?v=H77fRz1rybs&ab_channel=JamesBrownVevo
Bine sunt misogin dar inca nu mi-a aratat nimeni o femeie care il echivala pe Einstein sau Pitagora etc
Va suparati ca am dreptate ca eu nu am vorbit urat
Nu degeaba Eminescu si alte nume importante de BARBATI au ramas singuri
Avea alergie la prostie si ei
Sotie deja mi am luat gandul ca eu nu suport forma naturala a lor
Daca dau de una cu care sa nu imi fie rusine o sa o primesc cu bratele deschise
Da o copila banala nu are ce cauta cu mine
Pe alocuri sunt eu prost nu am nevoie de emblema prostiei in casa
Până la urmă nu e nevoie să suporți femeile astea, de copile nu se mai pune problema.
Acum dacă ne critici așa cu patos, vrei să nu ne apărăm?
Vreau macar argumente daca tot intram in vorba
Eu nu am stat departe de femei si am iubit la ele mai mult decat era cazul de aia am ajuns la concluzia ca sunt inferioare
Ajung toate in zone de umbra ale creierului si actioneaza isteric aiurea
Nu isi recunosc greselile intentiile etc
De aia nu garantez nimic pe femei
Se maturizeaza repede la 10 ani dar dupa 20 o iau inapoi spre suzeta
N-am ce argumente să-ți spun când știu doar cum sunt eu, iar singura persoană de sex feminin cu care mă înțeleg este nana mea. Mereu am considerat fetele mai rele, invidioase și bârfitoare. Dar nu le bag pe toate în aceași oală din prima.
Am și eu de unde să spun multe în defavoarea bărbaților, dar sunt destui care m-au ajutat emoțional(după le oferisem și eu ajutorul) așa că din respect pentru ei nu voi da frâu gândurilor.
Si nu numai, i-a crescut, dar asta nu e un merit pentru ca o facem din dragoste de mama fata de pruncul nostru.Merit e ceea ce faci sa fii recunoscut sa zicem un sport pentru o medalie olimpica dar pentru ceea ce faci din dragoste:adica sa vrei sa ai un copil si sa-l cresti pentru asta nu astepti nici un merit nici un multam.
Dar in sufletul tau totusi, astepti ca acel prunc sa te iubeasca.
Nu e asa dar okey.Probabil asa teau invatat parintii dar nu e asa.In majoritatea locurilor femeile sunt la fel de importante, dar desigur exista exceptii cum ar fi Iran si asa
Aici era la general de aia am vorbit la general
Am prietene pe care le respect da adevarul e ca o parte din ele sunt asa cum am scris aici nasoale rau in cuplu
Si cand le vezi asa proaste total dar cu aere ca barbatu trebuie sa fie atent cu ele sa le iubeasca sa fie sprijin mereu
Si ele cand sprijina? Ca la necaz incep sa faca figuri mai mari
Cand e omul incoltit arunca si ele cu pietre sau nepasare
Femei care sa sprijine moral nu am vazut niciodata
Ai o relatie normala crezi in ea si te trezesti ca de fapt ai dusman in casa care te judeca si nu apreciaza nimic ce ai facut pentru ea
Nu am zis ca esti tu asa sau toate dar pana acum am gasit doar varianta asta si serios ca am incercat de toate am vorbit frumos urat am fost insistent indiferent etc
Fiecare poveste duce tot acolo la niste animale proaste
Daca ar fi sa fac un top de femei cu care ma pot intelege primele ar fi prostituatele care au experienta cu barbati si privesc altfel dupa aia pe locul 2 ar fi fetele care din copilarie au stat numai cu baieti si au refuzat relatii
Ma refer la gandire si respect
Wa... stai asa, de unde pana unde ai dedus acest lucru? :/
Barbatii domina? Pai? Cum? Ca doar sunt mai multe femei ca barbati pe acest Pamant.
Ok, inteleg ce ai vrut sa faci aici, mai ales pentru ca ai primit extrem de multe raspunsuri cum ca nu este asa. Si presupun ca si tu stiai asta
As vrea sa te intreb ceva insa e cam personala intrebarea. Poti alege sa raspunzi sau nu. Care au fost relatiile tale cu femeile pana acum? Raspunsul tau m-ar ajuta sa inteleg mai bine misoginismul tau...