Nu prea inteleg ce detalii vrei
Am zis mai sus ca am avut relatii cu mai multe feluri de femei
Toate incepeau bine mai lent sau mai rapid si toate se terminau la fel adica deveneau nesimtite proaste etc
Dar nici nu se carau acasa adica asteptau sa mergem asa inainte sa duc eu tot in spate si ele sa strambe din nas sau sa ma lase pentru altul cand au ele oferta buna
Daca erau nemultumite nu aveau sange sa zica uite nu merge e gata pa
Incercau sa ma ia de rezerva etc
Cavalere,inteleg ca femeie nu poate fi comparata cu cei enumerati de tine, dar sunt destule care au inventat lucruri de care tu te folosesti!
https://playtech.ro/......-de-femei/
Acum inteleg. Daca ai avut cateva esecuri in dragoste nu trebuie sa dai vina doar pe ele. Poti si tu sa fii sincer cu tine si sa accepti ca ai facut si tu greseli? O relatie nu cred ca este o cursa in care sa demonstram care este mai bun! Trebuie sa fim mai maleabili. O umila parere.
Nu stiu ce sa zic
Daca asculti ce zic femeile ele sunt mult mai bune decat se poate vedea cu ochiu sa zic asa
Nu zic ca e fals acolo dar multe femei spun ca ele comanda sotul si fara ele nu ar face sotul nimic bine de exemplu si ele nu stiu care e cheia de 10 sau cum se tine ferestraul in mana
Si sotul fara ele lucreaza mai bine si relaxat
Sunt inconjurat de femei peste tot nu zic asa din ideile mele
Greseala mea e ca nu inghit vorbe la misto
Ma astept de alti sa isi tina promisiunile si cand mi se rade in fata fac pe oricine sa regrete
Maleabil sunt daca dau de cineva superior mie si cu intentie buna
Femeia nu are nimic din astea in general
Daca apare una care sa ma faca sa regret ce spun aici ma intorc si va scriu da probabil o sa scrie pe mormant la mine da c oae sunt toate proaste
Aveam si eu momente ca le luam apararea da m-am razgandit sa stii
Singura metoda care merge cu ele sa zic asa ca intre prieteni era sa fac pe nebunu sa le mai potolesc cu cate una de exemplu
Nu intru in detalii dar alea pe care am ajuns la astea veneau dupa mine cuminti cum trebuie
Da nu despre bataie e dragostea ori e totul ca in povesti pe intelegere si bine reciproc ori mai bine singur si cu portofelul in stare buna
Daca traiam intr-o tara mulsumana sau acum 150 tindeam sa iti dau dreptate cand femeia depindea de barbat.
Astazi femeia s-a emancipat si face lucruri asa zis barbatesti, inclusiv sa conduca tractoare / tiruri.
In schimb sunt destui barbati care nu fac lucruri care cheama electricianul sa schimbe un bec sau schimbe o garnituta la o baterie la baie.
Asta cu barbat universal care pune gresie opereaza cainele schimba becul se baga si la aerul conditionat centrale etc e treaba de roman si nu e neaparat bine
Vorba unora faci 100 de lucruri da niciunul bine
Si femei care conduc bine exista da nu despre asta e vorba totusi
Femeie mecanic sau turnator de asfalt nu prea vad deci degeaba invart de volan ca la existenta masinilor nu au niciun rol
Si mai stii ca majoritatea femeilor conduc cizma nu parcheaza nici dupa 20 de ani de zgariat aripile
Sa stii ca tata fara sa aiba specializare a pus fainta si gresie baie / bucatarie / hol. Nici macar nu aveam internet pe atunci sa ii arat tuturiale.Cu model.Rezista si au trecut vreo 12 ani.
Ketamin. Opiniile tale nu doar ca sunt foarte imbecile si neinformate. Dar sunt si foarte emotionale. O femeie inselata si ranita nu o sa vezi vorbind asa despre barbati la modul general. Esti un baietel extrem de sensibil. N-am vazut niciodata o femeie asa.
''Femeie mecanic sau turnator de asfalt nu prea vad.''
Faptul ca nu exista interes pentru o anumita arie de job-uri nu face femeile incapabile sa le faca.
Atatia ani le-a fost interzis sa aiba astfel de joburi. Evident ca nu o sa dezvolte brusc o pasiune pentru asa ceva.
Eu am vazut femei pompieri, soferite, ingineri mecanici, java developeri. Am o prietena care studiaza inginerie aerospatiala. Sunt curios cu ce te ocupi tu. Ce job ai tu. Cu mentalitatea asta pari foarte jos. Intre oameni sigur nu lucrezi.
Tu de ce nu crezi ca femeile sunt mai prejos decât bărbații?
Nu spune asta Dumnezeu în Biblie de câteva ori? Sau asta nu se pune.
Femeile au fost dominate doar prin forța fizica, prin discriminare, prin inegalitate, prin gândirea societății, fiindcă pe timpuri băiatul era mai avantajat, băiatul făcea școala, băiatul avea prioritate. Asta e tot. În epoca moderna femeile sunt la putere, sunt independente și pe viitor probabil vor domina
Și ție la fel! Când o sa ai o cariera banoasa atunci sa spui părerea
Bravo ai confirmat parerea mea
Adica sa vorbesc cand am bani
Sa sti ca am da vorbeam indiferent de fonduri
Sa vorbești când ai realizat ceva pe munca ta. În afara de forță fizica cu ce ești peste o femeie? Ai niște frustrări, dacă trăiai acum 100 de ani te înțelegeam dar în prezent chiar nu vezi evoluția femei? Cu ce au fost mai bun bărbații? Cu violenta? Uita-te prin pușcării și vezi câte femei sunt versus bărbați tâlharii, violuri, crime etc. Bărbații sunt și genii dar și prosti, pe de alta parte nu despre asta este vorba, istoria nu a dat șanse egale, nici dreptul de vot nu a fost dintotdeauna acordat, emanciparea femeilor a venit mai târziu dar în ciuda acestui lucru tot au fost femei care au schimbat istoria, în prezent lucrurile s au echilibrat emanciparea femeii a fost din ce în ce mai evidenta, chiar ca nu ți convine ție
Nu fetito am cerut bani de la tine nu am muncit
Esti confuza vrei decat sa ma contrazici sa sustii femeile
Femeile sunt egale la drepturi cu barbatii de mult si mi se pare normal nu sunt idiot sa nu le respect sau sa vreau sa le controlez e normal sa faca dupa capul lor
Chiar asta as vrea sa fie egale cu barbatul nu sa urle ca vezi in 1200 dupa hristos nu avea voie femeile sa voteze
Nu te a afectat pe tine sau pe mama ta ca voi ati prins vremurile de acum cu drepturi normale la femei
Baza omului sunt aia 7 ani de acasa nu istoria interbelica
Daca eu am trait printre femei nascute in ultimi 100 de ani si am ajuns cu parerea asta nu imi argumenta tu ca e din cauza la istorie ca nu e ca si cum era vorba de evrei si ai spune ca hitler a omorat din ei acum 3 generatii sau ceva
Femeile se descurca singure de multe secole da nu depasesc barbatul nici in viitor aia ziceam
Unde e un barbat e stabilitate e alta viata
Si acasa si in bucatarie si liderul unei echipe
Oriunde e mai ok barbatul
Domeniile in care sunt bune doar femeile sunt foarte putine croitorie cresterea copiilor si cate un bijutier pe aici colo
Nu am o problema sa vad o femeie iesita din normal sofer de autobuz de exemplu am incredere si o apreciez dar cate sunt totusi? Ele sunt vanzatoare din tata in fiu ce sa vezi
Eu ți am explicat de ce în istorie sunt mai puține femei celebre, asa ai început tu primul comentariu, vorbind despre realizările bărbaților. În prezent sunt femei medici, economiști, în politica, femei de afaceri, prof. universitare, avocate, scriitoare etc
Cokolokon întreabă: