Eu am dat plasa. El voia sa ii pic eu, si cand colo i-am intins eu o mare ''plasa''.
Asa e. Cunosc o vecina care daca ii zice unul ca ii da o bombonica, se duce cu el pana la Bucuresti si inapoi!
Pai da. Apropo. unde erai in poza aceea care mi-ai trimis-o pe wap?
Influentele din exterior sunt de vina.
La tot coltul vezi copile de 14-15 ani cu altii de 18-20.
Si te intrebi ce poate vedea unul de 18 ani la o fata de 14, ei bine, noi astia putin mai invarsta si cu experienta, stim cam care e faza, dar ele nu stiu si nici nu prea are cine sa le spuna.
Si chiar daca cineva le spune, ele tot nu cred.
Ele vor un baiat sa le scoata din tipar, sa incerce ceva nou, sa se evidentieze fata de celelalte, sa le asculte (chestie care nu se prea intampla) si cum cel mai iesit din tipar e genul badboy, e clar incotro ajunge relatia.
Stii cum e, extremele se atrag cam asa e si aici.
Si stai calma, ca jumate din baieti sunt mai sensibili decat fetele.
PS:https://www.youtube.com/watch?v=y9ZCptPovnY
Pai daca stai pe TPU. si eu ziceam sa fac vreun judecator din tine.
Pai lucrez la un caz, sunt sub acoperire de fapt, shhh
Pt că :3333333
Le stă gându' doar la bani, mergând 1 km şi la fiecare fată care o văd le spun că le ofer 200 lei şi le arăt banii, pentru o partidă din 10 fete care le întâlnesc 3-4 tot vor vrea aşa că.
Este curiozitatea mare la ele, cel mai probabil. Vor sa vada ce le ofera viitorul langa persoana respectiva. Asa este si la baieti, nu doar la fete. Mai cadem si noi in 'plasa', ca na! Apropo, mi-ai dat ignor sau ceva?
Cand o sa inveti sa dai raspunsuri serioase, vom mai vorbi. Pana acum mai mult m-ai enervat si m-ai tachinat. Te vreau mai serios!
Se pare ca ai fost deranjata de o eventuala gluma de-a mea, asa se pare. Am fost si serios, in unele cazuri.
Ai dat unele raspunsuri destul de irelevante, care nu aveau nicio legatura cu intrebarea.
Am glumit cat am glumit, dar trebuie sa intelegi cand este momentul sa tragem linie.
E o vorba: ''mai rarut ca e mai dragut''.
Am inteles, mister! Am crezut ca mi-ai dat ignor, dar nu ai dat.
Daca ti-as fi dat ignor, acum nu ai mai fi putut sa imi comentezi. Sper ca m-am facut destul de inteleasa!
Am crezut cand am vazut ca ai disparut din lista 'prietenilor', atunci am observat, nu stiu ce umblam acolo, dar am observat. Mi-am dat seama ca nu mi-ai dat ignor.
anonim_4396 întreabă: