Iubirea este oarba intr-adevar ele cred orice le spun iubiti ii cred mai inteligenti mai descurcareti si astea.
Daca iubesti o persoana anume pentru ceea ce este bani nu conteaza asa de mult,
Poate pentru ca sunt romantice si prefera sa viseze la luna in loc sa faca evaluari si calcule.
Fiindcă e tentant și cu atât mai ușor de crezut în momentul în care consideri că persoana respectivă chiar te iubește. Se instalează încrederea și mai e ceva: ți s-a întâmplat să verifici vreodată veridicitatea unei informații și să speri la un răspuns anume? Vor apărea unele surse care vor spune: da, e adevărat deoarece... și altele care vor contrazice, spunând: nu, este fals deoarece...
Vei tinde să crezi ce e mai frumos pentru tine, ce simți că îți validează convingerile, ce te avantajează pe tine.
Desigur că există și fete mai deștepte care rămân raționale și preferă să fie obiective. Doar că e greu când ești îndrăgostit.
Majoritatea fetelor sunt adăpostite de familie și neinformate. Părinții sunt stricți, fata vrea să se distreze, așa că vine un băiat, vede oportunitatea la "una mică" și profită de inocența fetei.
Ca barbat si eu as putea promite multe daca vad vreo una ca vrea luna de pe cer, nu ma doare gura sa ii zic ca 'eu dau' apoi chiar 'eu dau' si la-buna-revedere Asa se intampla cand unele domnisoare doresc mult prea multe, si vor lucruri cam exagerate.SI pe bun dreptate, chiar imi doresc sa dau peste specimene de genu ca sa le scot eu din cap arfele cum si mie mi-au fost scoase mai de mult.
Asa a vrut unul sa imi scoata el fitele din cap. Eh, uite ca nu a reusit. El era genul de baiat care era invatat sa aiba orice fata la asternut. Cu mine nu i-a mers! I-am dat cu flit.
Sunt naive deoarece își doresc să fie în centrul atenției, vor să fie ca restul fetelor: "Dacă X are iubit, eu de ce să nu am?".Am auzit asemenea multe fete lăudându-se cu noua lor "achiziție", ce trist.
anonim_4396 întreabă: