| syste754 a întrebat:

De ce ii place unei fete sa primeasc flori?

Răspuns Câştigător
| AwakenTheMonster a răspuns:

Mie nu-mi place. Lol.
Prefer să primesc ceva calumea. Mă mulţumesc şi cu o Măgura. Măcar aia foloseşte la ceva.

9 răspunsuri:
| QueenOfSpades a răspuns:

Dacă primesc, nu le arunc, că-i păcat de ele, dar nu mă omor cu primitul lor. Prefer chestii care chiar să-mi folosească cumva. Să primeşti flori e plictisitor.

| Fridăm a răspuns:

Păi, o fată, este, de multe ori comparată cu o floare. Dar depinde şi de caracterul fetei, de felul ei de a fi. O floare îi poate înveseli ziua, o poate face să se simtă frumoasă, apreciată şi iubită. Dar contează mult şi persoana care le oferă. Normal că dacă le primeşte de la cel pe care îl place/iubeşte, va fi şi mai fericită.

| QueenOfSpades a răspuns (pentru Fridăm):

Eu ţi-aş da cu florile în cap, pentru ce ai scris aici.

| SimionAlexandru a răspuns:

Nu e obligatoriu sa oferi flori unei fete. Nu conteaza deloc DE CE ii place, ci conteaza TU, de ce le oferi :-)
Cand faci ceva, fa-o cu toata inima. Nu doar cu jumatate.
Iti doresc mult succes. Sa ai o zi frumoasa

| Fatamuntilor a răspuns:

Florile,prin coloritul lor incanta privirea si sufletul.O fata se simte apreciata cand primeste flori.

| darrio2007 a răspuns:

Asta a cam fost candva.Acum fetele primesc florile doar daca sunt pe bordul unei masini.

| Fridăm a răspuns (pentru QueenOfSpades):

Am spus că depinde şi de caracterul fetei, nu m-am referit la toate. Unora le place, altora nu.

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau. Florile sunt un simbol de iubire pentru femei. Le arata ca barbatul/ baiatul care le ofera, este capabil sa-si asume sentimentele. ( fata de mama, sora, iubita, sotie, colega, vecina)
Adica un fel de recunoastere a atasamentelor de orice fel.

| Gdeni a răspuns:

Ca se simte apreciata!

Întrebări similare