anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce în anumite telenovele, exemplu elocvent "Teresa", sunt doar câteva personaje negative iar restul sunt prezentați ca și pâinea lui Dumnezeu, fără nici un defect, "sfințișori"?
Înțeleg că e ficțiune dar ar trebui să facă personajele umane, cu bune și cu rele, nu să-i portretizeze pe unii ca fiind perfecți d.p.d.v moral.
Să mă scuze fanii dar mie personal telenovela "Teresa" mi s-a părut o stupizenie.
Doar vreo 6 antagoniști în rest "suflete de aur".

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt de acord cu tine. Prea multă ficțiune băgată în filme. Cauți un film bun care să reprezinte realul și nu găsești. Lumea e atrasă de ireal, neexistenta. Și dacă tot ai zi de telenovelă, chiar dacă ele ar vrea să arate o viață reală, de fapt sunt SF-uri curate. Nu sunt cele mai bune exemple pentru un film real. Eu cel puțin nu sunt fana lor.

4 răspunsuri:
| Anuket a răspuns:

Pentru că permite filmul. Doar nu vrei să vezi realitatea în ele că așa mai bine ieși o zi din casă în loc să stai 2h cu ochii în ecran.

| Anuket a răspuns (pentru Anuket):

Dar similar ție, prefer filmele în care personajele arată diferit, nu doar chipuri și corpuri de păpuși.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anuket):

"O Clone" (Clona) sunt de părere că e o telenovelă realistă.
Prezintă realitatea, cum ar fi: viața și obiceiurile musulmanilor; dependența de droguri; familia dezorganizată, consecințele neglijări copiilor, și multe altele.

| Anuket a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred că realiste sunt doar cele inspirate din viața reală, și aici doar o parte din ele.

Întrebări similare