| aDEeLAa a întrebat:

De ce in Romania femeile sunt mai numeroase ca barbatii?

10 răspunsuri:
| MariuS88c a răspuns:

Numarul nu este unul exagerat de mare, parerea mea soarta.
Si daca nu te superi te afecteaza cu ceva?

| MariuS88c a răspuns:

Si am uitat sa precizez ca nu suntem singura tara, asa cum suntem lasati de Dumnezeu asa sa ne bucuram.

| aDEeLAa explică (pentru MariuS88c):

51 % femei si 49 % barbati... Nu ma afecteaza, incerc sa gasesc o explicatie pentru cultura generala.

| shainitainii a răspuns:

De ce nu?

| MariuS88c a răspuns (pentru aDEeLAa):

Pai pentru cultura ta generala, exista cineva acolo sus care asa a vrut sa fie.

| ApeleazaLaRaspunsulMeu a răspuns:

Salut! Ei bine, putem considera intrebarea capcana, deoarece, dupa cum s-a mai spus numarul este aproape egal. Asa ca, sa o reformulam in mod logic: De ce numarul femeilor este apropiat de numarul barbatilor.
Raspuns: Pentru ca sansele ca un copil sa se nasca baiat sunt aproape egale cu sansele de a se naste o fata. Sper ca te-am ajutat. SUCCES!

| aDEeLAa explică (pentru MariuS88c):

E trist daca te limitezi doar la atat. Caut o explicatie stiintifica.

| Diavolcata a răspuns:

Nu vad cu ce te deranjeaza pe tine, plus ca este de 2% mai mare decat baieti. Asa si trebuie nu, oricum nu suntem doar noi asa, sunt in altele tari care sunt de 20% mai multe fete decat baieti.

| aDEeLAa explică (pentru Diavolcata):

Am zis ca ma deranjeaza? Cautam o explicatie pentru asta. ma gandeam ca datorita razboiului si asteptam sa vad la ce se gandesc si altii.

| RAY a răspuns:

Sti ca tatal decide sexul copilului, se spune ca estrogenul din mancare face ca cromozonul y sa cedeze pentru x deci va vi fata, in mod normal fetele trebuie sa fie mai multe pentru ca specia se inmulteste multumita lor