| AlexDorinel a întrebat:

De ce in Romania sunt mai multe masini de lux decat in SUA?

Ma uit pe video-uri pe net din SUA si vad ca 90% din masini sunt cazane acolo (intr-o tara cu salarii de 10 ori mai mari si mancare super ieftina)

35 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Si unde platesti costuri medicale de plangi, chiria te rupe, si faci credit sa poti merge la faculta. Nu e chiar asa roz pe cat pare. Plus, defineste masina de lux. Modele de lux vechi de 15 cum e X5ul nu se pun.

Răspuns utilizator avertizat
| RoCkKiD a răspuns:

E rău daca de la varsta asta nu mai vezi bine.

| Wr3nch a răspuns (pentru AlexDorinel):

Masini de alea pupi doar prin Mamaia, Constanta si alte orase mari, in rest bubuie tara de cazane baiatule. Si asigurarea e degeba daca nu ai una super scumpa, pentru ca acopera doar o parte din costuri laughing. Dar stim, adevarul e greu pentru tine.

| Wr3nch a răspuns (pentru Wr3nch):

''Conform revistei Autoexpert.ro, la sfârșitul anului 2019 erau înregistrate în România un număr de 8.749.390 de autovehicule. Mai puțin de 400.000 sunt mașini mai noi de doi ani. Peste 78% din numărul total de mașini au peste 11 ani vechime, respectiv 6.880.236.'' Plin de lux, ce sa zic.

| mgtow a răspuns:

Nu e asa, americanii au masini mai noi si mai smechere decat romanii, modelul american de masina intr-adevar e urat, mare spatios dar ca stil si aparenta e oribil. Sant care au europene gen bmw mercedes audi si japoneze de toate felurile GTR, honda skyline, etc si le tuneaza cat mai bine sa dea la ochi.

| Catrice a răspuns:

Of Dorinele iar ai fost în vacanta in America și ne zici cum e viata acolo?hee hee

| Wr3nch a răspuns (pentru AlexDorinel):

1 din 5 e departe de a fi plin lol.

| ADK a răspuns:

Salut.

Da, ciudată treabă, probabil americanii preferă simplitatea în acest sens (ceea ce în România nu prea, românul e tot mai după lux și e-n stare să-și vândă și mama și casa pentru o mașină, că la noi prioritatea la români mașina a fost dintotdeauna). Însă părerea mea (nu știu cât legată de subiect) este că România a cam ajuns pe mâna la toți străinii și puștanii fără prea multă minte cărora le place la maxim luxul, fudulia (mă ierți de expresie, adică lauda prostească și tot așa) pe când SUA nu-i chiar așa, au și ei luxul lor dar parcă la noi... începe să fie tot mai exagerată, că tot mai mulți vor să fie patroni și nu angajați obișnuiți (bine, puțin dintre ei au și ceva dreptate că la unii muncești degeaba, dar totuși). Dar parcă țara noastră începe să ne devină nouă străină, prin schimbările pe care le fac acești oameni infecți care vor să aproprie țara de luxul din Dubai (și nu, nu văd deloc un lucru bun), că sărăcia și foametea încă este la puteri maxime, eu personal fug de acești tipi de oameni și caut să stau cât mai retras. Personal, și eu ador mașinile vechi și le detest destul de mult pe cele noi, cu toate că am avut o perioadă un Duster nou pe mână să fac ce vreau cu el, dar eu fugeam de acea mașină. Asta e, nu ne îndreptăm deloc într-o direcție bună cu asemenea specimente (care la noi se mai spune mai mult sau mai puțin și UE), și dacă România e țara potrivită la +30 ani de la o revoluție sângeroasă și multe nereguli nerezolvate nici astăzi să ajungem să ne fâțâim într-un lux extrem de exagerat... nu mersi, poate din rânduri nu se înțelege ca și cum am sta de vorbă față în față dar din cauza asta e posibil să fi luat naștere și răutatea excesivă.

| gabicoo a răspuns:

Dorinele iar bați câmpii!
Pentru tine Faeton-ul e mașină de lux? E adevărat că aici îi batem pe americani! Ei nu au nici una!

N. B. Faeton=căruță cu roți de Dacie 1300.

| gabicoo a răspuns (pentru Catrice):

Nț! Dorinel a încurcat sticla de suc, de ăla bun la 2 lei litrul, cu sticla de Carmol a lui bunicăsu'! Și iar se crede zmeu!

| gabicoo a răspuns (pentru AlexDorinel):

În mesaje bați câmpii mai rău decât aici pe flux!

| relian a răspuns:

Te uiti in SUA si vezi cazane, de care de tuica? laughing Cine tia mai spus povestile astea? Aici sunt cazane? Vai de capu tau, aici si o masina de 100 de ani arata si merge struna, zabarnie, comparativ cu fiarele voastre vechi din RO.

Deci RO unde sunt 16 mil de locuitori is mai multe masini decat in america,aia da cu siguranta asa este cum zici laughing
Aici majoritatea oamenilor au masini noi,asta asa ca idee.
Kia vinde masini cum se vinde paine la voi,iar tu vii si spui ca pffff,le cauti mult pana sa le coci,le gandesti mult cred laughing

Te uiti la video pe net,aia da laughing uite intreaba-ma pe mine,am mai spus pe aici si cu balamucul asta cu covid,care e dispus,sa lase nr,eu merg prin magazine,pe strada,le arat cum intra lumea in magazine,la mall etc,video direct,asa si cu tine.

Vrei,ma duc in parcari si iti arat video masini,cazane cum zici tu laughing sa vezi cum arata.
Mai vad unu pe aici,auzi la el masinile din america is urate,ba este invers,alea din europa is urate,niste caricaturi.

Referitor la medical,nu trebuie asigurare cum spui tu,te duci oriunde cu asigurare sau fara asigurare,platesti dupa,cand ai,ori le tragi teapa laughing nu au ceti face.

Facultati sunt si aici gratis, vazui pe unu bate gardu, ca toate is cu bani, nu stie ce vorbeste. Cele mai multe is gratis, dar nu intra toti la gramada, intra care is mai buni.Ca oriunde de altfel

Deci lasa nr de telefon, stabilim o zi, spui unde vrei sa ma duc, in ce parcare si sa vezi ce masini au astia laughing Nu te mai lua ce zic unia pe net, aia intentionat fac asa, e reclama negativa.

| relian a răspuns (pentru Wr3nch):

Costuri medicale de plangi? Am cunoscuti care au avut de platit 80 de mii pentru operatie,altul peste suta de mii de dolari si le-au dato prin gurita laughing,deci nu stii ce vorbesti.
Chria de te rupe? Aia unde? Pai daca vrei sa stai la centru normal ca te rupe laughing te rupe sin in RO si oriunde de stai in centru.

La facultate mergi si moca,deci moca,is facultati balamuc gratis,facultati de stat,deci unde nu platesti.
Bineinteles nu intra tot poporu asa cu gramada laughing iar daca tu vrei sa te duci la Harvard,sau Stanford,pai plateste nene,vrei facultate cu bani,mergi la aia cu bani.
Vrei facultate fara bani,trebuie sa inveti,nu intra fara numar la cele de stat.
De unsde ai informatiile astea rasuflate? Eu aici locuiesc,daca ai ceva sa intrebi,iti pot arata si live,nu articole si rahatrui de pe net,live tataie,la fata locului,sa vada romanu cum e si altundeva.

Nu reportaje facute de mais tiu eu ce post de Tv,nu rahaturi postate pe net de toti aurolacii.
Eu vad pe aici ca vor sa vina toate neamurile,de al chinez la german, la indian, african laughing aia la ce vin oare, ca e jale sau ce, sa se chinuie asa cum crezi tu?

Va mai zic inca odata, nu va mai luati dupa ce gasit pe net.Eu da sunt pe net,dar am spus dau camera live,ma duc unde spune careva, unde spui tu, merg pe strada, merg la facultate, merg la mall va arat live cum intra oamenii.Iti arat costuri, merg la om acasa, care s-a operat, i-a venit factura 80 de mii dolari laughing,daca era in RO era la cimitir,iar aici na platit nimic,le-a zis nu am bani,ok nu ai nu ai asta e,mai au si aia pierderi.
Mai e inca unu tot roman,Sa dus in Florida,cand sa se intoarca,a cazut d e pe un pod cu masina laughing na murit, la dus aia la spital, lau reparat si atunci a aflart ca avea si cancer la un rinichi, rezolvai si rinichiu, nu stiu a depasit cred c a suta de mii., Na platit nimic.
Dupa 7 sau 10 ani ti se sterge orice record, esti ca nou laughing

Cand iesi la pensie, astia toti au dinti in gura happy0 romanii de la 20 de ani is deja fara,iesi la pensie orice ti se intampla medical totu este moca,absolut totu,inclusiv operatii pe inima si de care vrei.

Orice american iese la pensie obligatoriu laughing ca vrei ca nu vrei,ai pensie,asta daca ai muncit pe undeva.Ti se opresc taxe pentru pensie si taxe pentru medical,astea pentru medical f putin.
De ce? Pt ca atunci cand iese omu la pensie,nu mai are de unde plati, ca urmare orice faci, e moca, pentru ca ai paltit cat ai lucrat.E putin dar te folosesti de chstia aia doara cand iesi la pensie.

Care aveti intrebari despre orice, cum am spus pe vazute, nu povesti.

| mgtow a răspuns (pentru AlexDorinel):

2 masini au fost reusite in america, dodge challenger hellcat si tesla roadster. Japonezii au cele mai misto masini sport si rezistente. Europa face mizilic calitate slaba chiar daca unele masini arata bine.

| Catrice a răspuns (pentru AlexDorinel):

E clar

| Catrice a răspuns (pentru gabicoo):

Nașpa,trebuiau sa pună eticheta corect.

| Lucian4 a răspuns:

Junk food e super ieftin, burger, hotdog si cola