| AlexDorinel a întrebat:

De ce in Romania sunt mai multe masini de lux decat in SUA?

Ma uit pe video-uri pe net din SUA si vad ca 90% din masini sunt cazane acolo (intr-o tara cu salarii de 10 ori mai mari si mancare super ieftina)

35 răspunsuri:
| relian a răspuns (pentru AlexDorinel):

Te muti era eu sa zic unde.A vebnit cine si cea facut? Ma copile tu nu ai de citit ceva,o carte,sa alsi netu,asta nu-i pentru tine,te depaseste de deaprte.
Eu asa zic,mergi vezi-ti de scoala,lasa netu si polotica,toate intrebarile tale vorba unora is balarii. apucate daca nu ai ce face de ceva util,da cu matura pe undeva,fa curat pe linga un rau,fa curat intr-un parc ceva,sau nici acolo nu esti bun,sa dai cu matura laughing Pe aici e clar ce stii,dar pe linga ca nu stii nimic,acu mai ai inca o problemea laughing ai devenit si incapatanat, nici nu vrei sa retii ceva bun, deal dracu parca o faci, ori poate din prostie, tot ce stii tu faci, tot ce stii tu vorbsti.Si cate persoane de aici tiau spus,teau invatat, unia au dat raspunsuri la balarile tale, dar citesti, banui ca nici nu pricepi mare lucru, asa ca mergi mai departe laughing Cred ca si eu is afumat, asta pentru ca te bag in sama laughing

| Wr3nch a răspuns (pentru relian):

De curiozitate unde in America stai?

| mgtow a răspuns (pentru AlexDorinel):

Nu m.au atras

| relian a răspuns (pentru Wr3nch):

Dallas-Texas happy

| youannoyingme a răspuns:

Romanii investesc mai mult pe ce se vede decat pe ce e in interior (educatie, bunatate etc.) iar americanii invers. Romanii încearca sa para mari bogati si daca te duci mai "înăuntrul" lor vezi asta iar americanii pur si simplu se gandesc sa aiba o familie fericita si sa fie impliniti. (am prieteni americani di stiu mentalitatea)