| Lrs2015 a întrebat:

De ce in ziua de azi s-a ajuns ca cel mai mare defect este sa fii frustrat? Ba mai mult, daca cineva vrea sa te jigneasca, asta e cea mai rea chestie pe care ti o poate zice (si mai ales o jignire la moda, moderna! ). Nu mai e defect in ziua de azi sa fii hot, imoral, fara cuvant, fara substanta, acum cel mai mare defect este frustrarea. Orice om are frustrari, nu vad ce deranjeaza asa tare pe altii.

48 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Romani sunt invidiosi, frustrati, barfitori, tradatori, lipsiti de empatie care sunt in extaz daca pot umili pe cineva sau a face rau cuiva, se bucura de raul cuiva

| Lrs2015 explică (pentru RAY):

Asa este, iti dau dreptate, dar nu ai raspuns la intrebarea mea laughing

| RAY a răspuns (pentru Lrs2015):

Este o trasatura genetica inascuta, tu macar ai recunoscut si te accepti asa cum esti,cu toti avem frustrari,ideea e sa ne intrebi pe noi,pe cine vrei tu cum sa le depasesti, banuiesc ca esti introvertit, antisocial, nu ai iubita, prieteni, bun venit pe TPU

Am pe cineva cu care ma intalnesc pentru sex. Prieteni am, iubesc animalele si cred ca cei mai sinceri prieteni sunt necuvantatori. Nu e un defect sa fiu introvertit, lumea vede asa, asta e. Antisocial nu sunt, pot comunica cu oricine f bine, dar nu mi am dorit niciodata prea multa socializare.
Nu cred insa ca lumea de aici este asa precum o descrii tu

| RAY a răspuns (pentru Lrs2015):

Nu am descris nimic,am scris ce am crezut ca ar fi un frustrat, din cauza frustrari, dezamagirilor sa fii introvertit, nu am scris ca e un defect si eu sunt introvertit, sunt pro socializare pe anumite teme, si mie imi plac pisicile

Super!

| Mosotti a răspuns:

Deranjeaza pe altii ca e un om frustrat pentru ca acela are tulburari de comportament fata de acei altii, se razbuna pe ei cumva, sunt mai rai.

Pe cand a fi hot, imoral, fara cuvant nu deranjeaza pe toti, ca si aia is la fel, plus ca hotu, imoralul isi alege victimele, nu se poarta aiurea cu toti ca cel frustrat.
Macar hotu are un motiv, sa fure ca sa ii fie bine, si multi zic "baiat destept, se descurca", frustratul se poarta urat aiurea doar ca are el probleme si nereusite.

Cand faci pe cineva hot, ala nu se simte prea naspa, ca stie ca ii aduce avantaje si se considera capabil, ca si sa furi nu e usor.
Cand il faci pe unu frustrat si stii ca asa e, ala o simte ca o jignire, ca ii aduce aminte aluia ca are complexe, nereusite.
E ca si cum ar zice "incapabilule, ratatule".

| Lrs2015 explică (pentru Mosotti):

Ai si idei bune, dar nu e deloc bine ca ai prezentat intr o lumina favorabila a fi hot! Nu e o calitate asta! E infractiune!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu poți să ajungi la închisoare dacă ești frustrat, da' ca hoț, da. Normal că e mai grav să fii hoț.

| Jus7t a răspuns (pentru Mosotti):

Stați așa, nu toți oamenii care au frustrări fac în modul ăla, adică se răzbună pe alții.

| Lrs2015 explică (pentru Jus7t):

Corect laughing

| Lrs2015 explică (pentru anonim_4396):

Uite, poate eu intr o zi o sa devin frustrat ca tu ai mai multi bani ca mine si o sa intru peste tine in casa, o sa te omor, o sa ti violez nevasta si o sa fug cu ce prind din casa. Ce zici?

| Ararat a răspuns (pentru Lrs2015):

Faptul ca ai atatea fantezii cu violuri cam dovedeste tot ce era de dovedit.

| Lrs2015 explică (pentru Ararat):

Nu sunt fantezii deloc, nu as viola niciodata, dar unii oameni au nevoie de abordari mai dure ca sa inteleaga ceva!

| Mosotti a răspuns (pentru Lrs2015):

In ziua de azi multi tineri admira interlopii, s-a zis si pe Youtube, chiar daca evident ca e ceva infect sa fi interlop sau hot.
Eu am zis cum vad multi, nu ca este bine.

Dar pe frustrati nu-i place mai nimeni, nici infectii nici mai nimeni.
Aia care-s oameni ii accepta doar cu conditia sa nu se dea in stamba, insa multi frustrati se dau in stamba de invidie, complexe, si sunt evitati diplomat si de oamenii care-s oameni chiar daca ii inteleg.

| Mosotti a răspuns (pentru Jus7t):

Sigur ca nu toti se razbuna, dar majoritatea au tulb de comportament din cauza asta intr-un fel sau altul.

Ca doar asa se cam afla ca esti frustrat.

| Lrs2015 explică (pentru Mosotti):

Nu ai idei rele!

| dullcat a răspuns:

Da, orice om are.Dar cand acesta si le varsa pe altii constant nu e ok.Nu mai spun ca daca raman nerezolvate te otravesc la propriu si la figurat, atat pe tine cat si pe cei din jur.

| Lrs2015 explică (pentru dullcat):

Mai mult pe tine, pe aia din jur niciodata. Oamenii sunt imbatabili, ei nu sufera niciodata din exterior, ei nu se consume, majoritatea traiesc un rai!

| dullcat a răspuns (pentru Lrs2015):

,,Oamenii sunt imbatabili, ei nu sufera niciodata din exterior, ei nu se consume, majoritatea traiesc un rai'' Stai, ce? Realitatea e fix opusul.Doar narcisistii, psihopatii sau altii de acel fel traiesc un rai si nu se lasa afectati de cei din jur, pe cand restul cu o masura mai mare sau mai mica de bun simt, nu.

Eu nu prea am vazut acest "rest" la care faci referire decat in procente mici! Lumea se scalda in fericire, mai ales cei sub 30

| dullcat a răspuns:

Eticheta de frustrat pusa ca defect nu submineaza raul facut de un hot, un pedofil, un politician sau orice alt rau vrei tu.Un rau mai mic e si el important la fel ca orice rau mai mare.Ele exista toate acolo in acelasi timp, nu poti pune rating ca aici pe TPU.Nu stiu daca intelegi.

Nu inteleg, ca sunt mai prost rolling on the floor
Am inteles ca tu consideri ca e un rau mai mic sa fii frustrat decat sa fii hot, pedofil etc.
Dar in ziua de azi a ajuns ca accest apelativ sa tina loc de toate jignrile si defectele posibile! Nu e ok!

| CostinAlamariu a răspuns:

Nu stiu de tine dar eu inteleg de ce e o jignire asa de mare. Sa fii frustrat e probabil cel mai rau lucru. Esti nefericit, invidios si chiar poti ajunge mizantrop. Și nu e deloc adevarat ca orice om are frustrari...
Într-adevar multi au, dar departe de a fi "orice om". Daca ai anumite frustrari ar fi o idee bună să ți le rezolvi ca sa poti sa fii fericit.

| Lrs2015 explică (pentru CostinAlamariu):

Adica sustii si tu sus si tare ca e mai rau sa fii frustrat decat sa fii hot, nu?
Un om care statea pe trotuar, a intrat masina in el, l a paralizat de la T2 in jos e un nemernic ca e frustrat ca a avut asemenea ghinion, nu? Iara unul care a furat si s-a imbogatit pe spinarea altora e mai ok decat frustratul anterior mentionat, nu?

| supadeceapa a răspuns (pentru Lrs2015):

Dar hoț cum ajungi, de prea bunătate? Nu din frustrare că altul are și tu nu? Nu din lipsuri apare frustrarea?

| Lrs2015 explică (pentru supadeceapa):

Nu intodeauna. Ca sa fii hot trebuie sa ai acel ceva din nastere. Unii oameni oricat de frustrati ar ajunge nu pot deveni hoti. Sa stii aceasta

| supadeceapa a răspuns (pentru Lrs2015):

Nu întodeauna, dar în general sărăcia te abrutizează, de aia cu cât o zonă e mai săracă cu atât oamenii fură și își dau în cap mai des.

| Lrs2015 explică (pentru supadeceapa):

Da, dar nu mi spune ca toti frustratii devin hoti, ca nu e asa. Mai mult, nu mi zice ca toti barbatii care traiesc din videochat si sunt afemeiati o fac dintr o frustrare. Aia crapa de bine si ceea ce sunt ei e o calitate, insa a fi frutrat e un mare defect. La fel si femeile de acelasi gen ca acesti barbati. Eu n am vazut pitipoanca frustrata niciodata, doar bani, distractii, relax uri, saloane, masini scumpe etc. Doar rai pentru acesti barbati si aceste femei

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Lrs2015):

Nu are nicio legătură una cu alta. Nu e o competiție. Important e să nu fii nici hoț nici frustrat

| Lrs2015 explică (pentru CostinAlamariu):

Poate intr o zi o sa fii tu ala de pe trotuar, cine stie ....sau eu. Eu sigur voi fi frustrat, dar tu? Chiar as vrea sa te vad atunci

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Lrs2015):

Sper ca viața să nu mă pună într-o astfel de situație, dar dacă se va întâmpla asta, frustrarea n-o să mă ajute nicicum. Important e să eviți să ajungi acolo, iar dacă nu reușești să o eviți atunci să ai tăria de caracter să iubești viața chiar și așa. Când faci apologia frustrării practic îmi spui că tăria de caracter fie nu există fie nu e bună. Te simți slab și nu ești în stare să-ți iubești viața.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca nu te poate face nimeni hot pe un site fara ca tu sa furi nimic, dar frustrari mai mult ca sigur ai daca faci crize pe aici

Te rog sa dai trimiteri (link uri) cu crizele mele facute aici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru că frustrarea este într-adevăr un defect. Unul urat.

A fi hot nu e! a fi curva nu e! astea s virtuti!

| Jus7t a răspuns:

How do you define frustration?
frustration noun (FEELING)

the feeling of being annoyed or less confident because you cannot achieve what you want, or something that makes you feel like this: I could sense his frustration at not being able to help. This job has more than its fair share of frustrations.

sau

What Is Frustration?
Frustration is an emotional response to stress. It's-a common feeling that everyone will experience in their life. Some people experience frustration in the short-term — like a long wait in the grocery store — but for others, frustration can be long-term.

V-ati dus prea departe cu...frustrarea.
Trebuie sa ne raportam la o anumita situatie, ce te frustreaza mai exact, ce "relatie" ai tu cu acea frustrare, cum te afecteaza, cum o gestionezi, cum te schimba, etc.

Vorbeste romaneste ca esti roman si te ai nascut pe pamant romanesc!
Nu m-am dus eu prea departe, ci societatea moderna de acum!

| Jus7t a răspuns (pentru Lrs2015):

Da nu ma refeream la tine man.
În general, citisem ceva răspunsuri de pe aici.

Ok....ai dreptate atunci!

| Ararat a răspuns:

Frustratii sunt galagiosi, se lamenteaza, deranjeaza. Hotul il bagi la zdrup si ai terminat cu el, frustratul te bazaie ca tantaru si suge toata energia din tine

Pana o sa intre unul peste tine in casa, o sa ti violeze fiica si o sa te rupa in bataie si atunci o sa te linistesti tu si o sa adori frustratii care doar "bazaie ca tantaru"

Definitia frustrarii in dex e legata de dezamagiri si lipsuri sexuale, asa ca da, un om frustrat e foarte capabil sa faca asta.
Nu ma convingi ca a fi frustrat e ceva normal venind cu asemenea exemple, doar imi dai dreptate.
Esti prea emotiv, mai bine iti rezolvi problemele in loc sa flecaresti pe TPU.

Cu alte cuvinte, un om poate fi frustrat doar daca nu a facut sex recent. Nu pentru ca nu a fost iubit de parinti, nu pentru ca a fost condamnat pe nedrept la puscarie, nu pentru ca a facut cancer la 20 de ani fara motiv, nu pentru ca a fost un om bun cu toata lumea si toti l au aruncat la gunoi etc. Fain!

E un cumul de lucruri, dar barbatii sunt cei mai frustrati de lipsa sexului.

Poate vezi in altii ceea ce esti tu...e un lucru dovedit, psihologic!

| Sabybyy a răspuns:

Hot înseamnă fierbinte adică sexy de ce ar fi asta un defect WTF

| Lrs2015 explică (pentru Sabybyy):

Ce gluma buna! Ma topesc de ras! Ahahahahahahah! rolling on the floor rolling on the floor laughing