Nu stiu de tine dar eu inteleg de ce e o jignire asa de mare. Sa fii frustrat e probabil cel mai rau lucru. Esti nefericit, invidios si chiar poti ajunge mizantrop. Și nu e deloc adevarat ca orice om are frustrari...
Într-adevar multi au, dar departe de a fi "orice om". Daca ai anumite frustrari ar fi o idee bună să ți le rezolvi ca sa poti sa fii fericit.
Adica sustii si tu sus si tare ca e mai rau sa fii frustrat decat sa fii hot, nu?
Un om care statea pe trotuar, a intrat masina in el, l a paralizat de la T2 in jos e un nemernic ca e frustrat ca a avut asemenea ghinion, nu? Iara unul care a furat si s-a imbogatit pe spinarea altora e mai ok decat frustratul anterior mentionat, nu?
Dar hoț cum ajungi, de prea bunătate? Nu din frustrare că altul are și tu nu? Nu din lipsuri apare frustrarea?
Nu intodeauna. Ca sa fii hot trebuie sa ai acel ceva din nastere. Unii oameni oricat de frustrati ar ajunge nu pot deveni hoti. Sa stii aceasta
Nu întodeauna, dar în general sărăcia te abrutizează, de aia cu cât o zonă e mai săracă cu atât oamenii fură și își dau în cap mai des.
Da, dar nu mi spune ca toti frustratii devin hoti, ca nu e asa. Mai mult, nu mi zice ca toti barbatii care traiesc din videochat si sunt afemeiati o fac dintr o frustrare. Aia crapa de bine si ceea ce sunt ei e o calitate, insa a fi frutrat e un mare defect. La fel si femeile de acelasi gen ca acesti barbati. Eu n am vazut pitipoanca frustrata niciodata, doar bani, distractii, relax uri, saloane, masini scumpe etc. Doar rai pentru acesti barbati si aceste femei
Da, orice om are.Dar cand acesta si le varsa pe altii constant nu e ok.Nu mai spun ca daca raman nerezolvate te otravesc la propriu si la figurat, atat pe tine cat si pe cei din jur.
Eticheta de frustrat pusa ca defect nu submineaza raul facut de un hot, un pedofil, un politician sau orice alt rau vrei tu.Un rau mai mic e si el important la fel ca orice rau mai mare.Ele exista toate acolo in acelasi timp, nu poti pune rating ca aici pe TPU.Nu stiu daca intelegi.
Nu are nicio legătură una cu alta. Nu e o competiție. Important e să nu fii nici hoț nici frustrat
Poate intr o zi o sa fii tu ala de pe trotuar, cine stie ....sau eu. Eu sigur voi fi frustrat, dar tu? Chiar as vrea sa te vad atunci
How do you define frustration?
frustration noun (FEELING)
the feeling of being annoyed or less confident because you cannot achieve what you want, or something that makes you feel like this: I could sense his frustration at not being able to help. This job has more than its fair share of frustrations.
sau
What Is Frustration?
Frustration is an emotional response to stress. It's-a common feeling that everyone will experience in their life. Some people experience frustration in the short-term — like a long wait in the grocery store — but for others, frustration can be long-term.
V-ati dus prea departe cu...frustrarea.
Trebuie sa ne raportam la o anumita situatie, ce te frustreaza mai exact, ce "relatie" ai tu cu acea frustrare, cum te afecteaza, cum o gestionezi, cum te schimba, etc.
Romani sunt invidiosi, frustrati, barfitori, tradatori, lipsiti de empatie care sunt in extaz daca pot umili pe cineva sau a face rau cuiva, se bucura de raul cuiva
Am pe cineva cu care ma intalnesc pentru sex. Prieteni am, iubesc animalele si cred ca cei mai sinceri prieteni sunt necuvantatori. Nu e un defect sa fiu introvertit, lumea vede asa, asta e. Antisocial nu sunt, pot comunica cu oricine f bine, dar nu mi am dorit niciodata prea multa socializare.
Nu cred insa ca lumea de aici este asa precum o descrii tu
Te rog sa dai trimiteri (link uri) cu crizele mele facute aici
,,Oamenii sunt imbatabili, ei nu sufera niciodata din exterior, ei nu se consume, majoritatea traiesc un rai'' Stai, ce? Realitatea e fix opusul.Doar narcisistii, psihopatii sau altii de acel fel traiesc un rai si nu se lasa afectati de cei din jur, pe cand restul cu o masura mai mare sau mai mica de bun simt, nu.
Frustratii sunt galagiosi, se lamenteaza, deranjeaza. Hotul il bagi la zdrup si ai terminat cu el, frustratul te bazaie ca tantaru si suge toata energia din tine
FesaLuca întreabă: