| Lrs2015 a întrebat:

De ce in ziua de azi s-a ajuns ca cel mai mare defect este sa fii frustrat? Ba mai mult, daca cineva vrea sa te jigneasca, asta e cea mai rea chestie pe care ti o poate zice (si mai ales o jignire la moda, moderna! ). Nu mai e defect in ziua de azi sa fii hot, imoral, fara cuvant, fara substanta, acum cel mai mare defect este frustrarea. Orice om are frustrari, nu vad ce deranjeaza asa tare pe altii.

48 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Deranjeaza pe altii ca e un om frustrat pentru ca acela are tulburari de comportament fata de acei altii, se razbuna pe ei cumva, sunt mai rai.

Pe cand a fi hot, imoral, fara cuvant nu deranjeaza pe toti, ca si aia is la fel, plus ca hotu, imoralul isi alege victimele, nu se poarta aiurea cu toti ca cel frustrat.
Macar hotu are un motiv, sa fure ca sa ii fie bine, si multi zic "baiat destept, se descurca", frustratul se poarta urat aiurea doar ca are el probleme si nereusite.

Cand faci pe cineva hot, ala nu se simte prea naspa, ca stie ca ii aduce avantaje si se considera capabil, ca si sa furi nu e usor.
Cand il faci pe unu frustrat si stii ca asa e, ala o simte ca o jignire, ca ii aduce aminte aluia ca are complexe, nereusite.
E ca si cum ar zice "incapabilule, ratatule".

| Lrs2015 explică (pentru Mosotti):

Ai si idei bune, dar nu e deloc bine ca ai prezentat intr o lumina favorabila a fi hot! Nu e o calitate asta! E infractiune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Mosotti):

Nu poți să ajungi la închisoare dacă ești frustrat, da' ca hoț, da. Normal că e mai grav să fii hoț.

| Jus7t a răspuns (pentru Mosotti):

Stați așa, nu toți oamenii care au frustrări fac în modul ăla, adică se răzbună pe alții.

| Ararat a răspuns (pentru Lrs2015):

Definitia frustrarii in dex e legata de dezamagiri si lipsuri sexuale, asa ca da, un om frustrat e foarte capabil sa faca asta.
Nu ma convingi ca a fi frustrat e ceva normal venind cu asemenea exemple, doar imi dai dreptate.
Esti prea emotiv, mai bine iti rezolvi problemele in loc sa flecaresti pe TPU.

| Lrs2015 explică (pentru Ararat):

Cu alte cuvinte, un om poate fi frustrat doar daca nu a facut sex recent. Nu pentru ca nu a fost iubit de parinti, nu pentru ca a fost condamnat pe nedrept la puscarie, nu pentru ca a facut cancer la 20 de ani fara motiv, nu pentru ca a fost un om bun cu toata lumea si toti l au aruncat la gunoi etc. Fain!

| Lrs2015 explică (pentru Jus7t):

Corect laughing

| Lrs2015 explică (pentru anonim_4396):

Uite, poate eu intr o zi o sa devin frustrat ca tu ai mai multi bani ca mine si o sa intru peste tine in casa, o sa te omor, o sa ti violez nevasta si o sa fug cu ce prind din casa. Ce zici?

E un cumul de lucruri, dar barbatii sunt cei mai frustrati de lipsa sexului.

Faptul ca ai atatea fantezii cu violuri cam dovedeste tot ce era de dovedit.

Poate vezi in altii ceea ce esti tu...e un lucru dovedit, psihologic!

Nu sunt fantezii deloc, nu as viola niciodata, dar unii oameni au nevoie de abordari mai dure ca sa inteleaga ceva!

| Mosotti a răspuns (pentru Lrs2015):

In ziua de azi multi tineri admira interlopii, s-a zis si pe Youtube, chiar daca evident ca e ceva infect sa fi interlop sau hot.
Eu am zis cum vad multi, nu ca este bine.

Dar pe frustrati nu-i place mai nimeni, nici infectii nici mai nimeni.
Aia care-s oameni ii accepta doar cu conditia sa nu se dea in stamba, insa multi frustrati se dau in stamba de invidie, complexe, si sunt evitati diplomat si de oamenii care-s oameni chiar daca ii inteleg.

| Mosotti a răspuns (pentru Jus7t):

Sigur ca nu toti se razbuna, dar majoritatea au tulb de comportament din cauza asta intr-un fel sau altul.

Ca doar asa se cam afla ca esti frustrat.

| Lrs2015 explică (pentru Mosotti):

Nu ai idei rele!

| Sabybyy a răspuns:

Hot înseamnă fierbinte adică sexy de ce ar fi asta un defect WTF

| Lrs2015 explică (pentru Sabybyy):

Ce gluma buna! Ma topesc de ras! Ahahahahahahah! rolling on the floor rolling on the floor laughing

| CostinAlamariu a răspuns (pentru Lrs2015):

Sper ca viața să nu mă pună într-o astfel de situație, dar dacă se va întâmpla asta, frustrarea n-o să mă ajute nicicum. Important e să eviți să ajungi acolo, iar dacă nu reușești să o eviți atunci să ai tăria de caracter să iubești viața chiar și așa. Când faci apologia frustrării practic îmi spui că tăria de caracter fie nu există fie nu e bună. Te simți slab și nu ești în stare să-ți iubești viața.