De ce imi ceri sa îți definesc termeni precum comunismul și misoginismul?
Pentru că dânsa are o suspiciune (destul de întemeiată) că nu știi ce înseamnă acei termeni.
Tot un tocilar plictisitor ramai! Taci ca nu ma cunoști
Nu te cunosc, dar după răspunsurile tale pot deduce un lucru sau două.
Ce anume? Spune-mi, nu te sfii ca pot și eu sa îți întorc replica
Sunt complet de acord
Cui îi place scoala? Numai oamenilor plictisitori care nu au ce face cu timpul lor liber
Sunt de acord cu ea. Nici eu nu consider ca copiii ar trebui sa aiba smartphone sau acces la internet pana la 18 ani.
De ce? Și ce sa facă? Tu ai stat toată ziua cu nasul in carti și în probleme de matematica și fizica? Ti-au plăcut? Nu te-ai plictisit?
Mi se pare așa hazlie întrebarea asta "ce să facă". Ia să ne gândim ce făceau înainte să existe telefoane? Ce făceau înainte să existe internet?
Stăteau pur și simplu afara! Dar se plictiseau foarte mult înainte de smartphone, internet și laptop! Erau sclavii invatatului
Eu am trăit când internetul abia a apărut! Era groaznic! Nu vorbeau copiii decât despre teme
Voi erati un caz special. Si eu am apucat copilaria cand inca lumea nu statea asa mult pe internet. Ieseam afara si ne jucam fotbal sau de-a v-ati ascunselea sau un miliard de alte jocuri. Afară. În viața reală. Unde e soare și aer și mișcare. Nu stat în casă pe tiktok în fața luminii albastre extrem de daunatoare a telefonului și nici expus la pericolele internetului.
În fiecare zi soare! Buna gluma! Eu cred ca va plictiseati enorm! Și eu ieșeam afara dar trebuie sa recunoști ca te plictisești la un moment dat! Ai fost cumva olimpic la ceva? Doar de curiozitate
Ești tampit? Unde am zis eu ca a fost în fiecare zi soare? Și nu, nu îmi amintesc să mă fi plictisit. Și daca te plictisesti plictiseala e bună. E bine ca oamenii sa se plictiseasca uneori. Unul din multele dezavantaje ale telefonului e ca a eliminat plictiseala.
Hai lasa-ma cu balivernele tale de nici doi bani! Tu ești un conservator obsedat din acela care nu știe decât sa vorbească cu nostalgie despre un trecut in care majoritatea trăiau rău! Ai ajuns tu ceva măreț ca ai stat mai mult afara și ai citit carti? Ești tu cineva special? Nu cred! Poate ca ești la fel ca mine sau mai rău
Copiii de acum au tupeu nu mai accepta orice abuz din partea adulților sau profesorilor! Oricum 90% din ce înveți la scoala nu te ajuta in viața
Mai ești și fundamentalist religios pe deasupra! Valea la bisericuta ta!
De unde ai scos ca sunt conservator?
Ce legatura are discutia despre telefoane cu conservatorismul? De ce trebuie sa politizam problema asta? Exista un miliard de dezavantaje la statul pe telefon. Copiii trebuie sa socializeze, sa stea afara la soare, sa se miste ca sa-si dezvolte musculatura si sa nu devina obezi. Nu mai vorbim de cat de rau influenteaza internetul mintea copiilor in dezvoltare, cat de nesanatoasa este lumina albastra emisa de telefon, faptul ca exista oameni rai pe internet care vor sa exploateze naivitatea minorilor si faptul ca le da probleme de anxietate sociala.
Sunt de acord ca scoala nu se face cum trebuie. De asta e si important ca minorii sa nu stea pe telefon si sa se ocupe de educatia lor in paralel cu scoala pentru ca scoala e degeaba.
Și tu te-ai ocupat cu scoala? Ție chiar ți-a plăcut? Pe bune?
Mai inainte am zis ca nu consider ca scoala se face cum ar trebui. Deci automat spun ca nu sunt de acord si nu imi place cum se desfasoara invatamantul public in ziua de azi. Chiar de aia am zis ca asta e un motiv in plus sa nu stai pe telefon si sa te educi intr-un mod alternativ scolii
Ești un om plictisitor pe bune! Te suporta oamenii?
Nu sunt un om plictisitor și tocmai pentru ca traiesc in viata reala si nu pe telefon. In schimb cei care stau pe telefon toata ziua sunt cei mai antisociali si plictisitori oameni.
Nu stau doar pe telefon geniule, îmi petrec mult timp pe laptop
Stii care-i culmea prostii? Sa vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti.
Tu stii cate activitati extrascolare se faceau cu copiii in comunism? Astazi nu se face nimic. De aceea sunt atatia copii si adolescenti care consuma droguri, bauturi alcoolice etc.
Hahaha! Activități extrașcolare gen parade unde defilau bieții copii pana cădeau jos, mergeau obligat-forțat la cules de fructe și legume și dacă nu știau sa rezolve probleme de olimpiada sau nu povesteau la perfecție o carte ramaneau pe vara! Ce activități extrașcolare?
Vorbesti prostii. Daca nu cunosti taca-ti gura. Atata prostie din partea unui copil inca nu am intalnit. Aceea ce faceau copiii era in practica scolara ca sa invete ca vaca nu musca asa cum mi-a intrebat in prezent un copil. sau ca porumbul creste in copaci.
Nu sunt copil! Habar nu ai ce vorbești! Ai probleme! Tu sa taci! Eu cunosc foarte bine situația
Cică nu e copil. Este mult mai rău dacă gândeste așa ca adult.
Lasă-l in pace, că nu ai cine discuta.
Am 26 de ani! Eu gândesc bine! Am stat toată tinerețea pe internet și sunt bine acum chiar dacă nu am o memorie bună! Am făcut ce am vrut! Lăsați copiii sa facă ce vor
Oare de ce nu ai o memorie bună la 26 de ani?
Nu din cauză că ti-ai irosit tineretea pe net?
Nu are nicio legătură, memoria bune e și din naștere! Îți irosești tinerețea invatand nonstop sa fi nu știu ce olimpic in loc sa te distrezi! Apoi devii un om plictisitor la fel ca tine
Vorbesti ca să nu adormi. Nu mă cunosti deloc.
Oricum nu ai intelesc nimic din tot ce ti-am raspuns pe aici.
Ba am înțeles ceva, ca nu prea as vrea sa te cunosc in realitate la ce gândire de comunist ai
La 26 de ani ai tai ce ai realizat in viata?
Deoarece asta e naturală lor, și ierarhia socială, mereu vor exista oameni mai înapoiați când exista schimbare, Dana Budeanu este o ipocrita dacă ma intrebi pe mine in multe subiecte, și nu mai zic despre Dan Puric?
Cred ca fetele ei s-au simțit groaznic! Și lea mai și obligat sa învețe pe rupte ca să ajungă studente la facultate în Marea Britanie la fel cum a fost și ea! Fetele alea în afara de carte și învățat cred ca nu știu altceva!
Si ce e rău in faptul ca sunt studente in Marea Britanie?
Cineva care gandeste ca tine, nu va ajunge niciodata acolo.
Si sunt de acord in privinta asta cu telefoanele sub 18 ani.
Poate ca ele nici nu voiau asta? Eu nu vad nimic special în a merge la universitate o cunoscuta! Nimic nu îți garantează un job acum! Și ce sa facă copiii? Sa stea toată ziua cu nasul in carti?
Fără supărare dar esti cam limitat in gandire.
Asta crezi tu? Tu ai stat cumva doar cu nasul in carti? Cu ce te-a ajutat asta?
Cu faptul că am un salariu frumos si stabil. Datorită faptului că am stat cu nasul in cărți.
O asociez pe Dana Budeanu cu multe, numai cu învățatul nu.
Un tocilar plictisitor
Repet, esti limitat in gandire. Dacă in loc sa te odihnesti, stai noaptea la calculator si mă judeci.
Viata intotdeauna iti va aduce surprize, nu intotdeauna placute. Vei vedea că, la un moment dat, te vei lovi, si nu plăcut, de gândirea ta de acum.
Iti doresc succes in viață. Vei avea nevoie.
Iar tu îți vei tortura copiii panandu-i doar sa citească și sa facă probleme la matematica! Din cauza asta apare depresia și mai târziu sinuciderea
Copiii mei au deja un rost in viață fără să ii forțez să invețe.
Nu-mi stii varsta. La tine se pare că este depresia. Sinuciderea când?
E clar ca nu ai înțeles ce vreau sa spun! Presiunea pusa pe un copil sa învețe duce la depresie
Esti foarte ciudat. Deja mi-ai dat nefolositor la un raspuns caruia unui om normal i se pare folositor. Esti penibil!
Ai copii?
Când este o putoare din educatia primită, de acord.
Unii nu pot sa învețe si punct! Nu sunt leneși ei pur și simplu nu pot sa învețe! Ce comunist derapat ești
Nu dar eu nu îmi voi obliga copiii sa învețe! Atâta cât iau atâta este! Sa se distreze cât sunt tineri
Și tu nu ești? Tu habar nu ai ce vreau eu sa spun!
Explică.
Nu există nu poti. Nu vrei.
Exact ce spuneam! Un comunist obsedat! De asta se sinucid atâția copii! Bieții copii care au fost crescuți asa!
"Nu sunt leneși ei pur și simplu nu pot sa învețe!"
Avem un cuvânt pentru genul ăsta de oameni, știi și tu, nu?
Oameni cu dizabilități?
Habar n-ai ce este comunismul. Asa că nu vorbi. Nu cel care se explică pe internet. Cel trăit cu adevărat.
Acum ni se arată partea negativă a comunismului. Este adevărat dar au fost si multe lucruri bune.
Copiii se sinucid de prosti, ceva gen il invata oul pe gaina.
Ba știu ce este comunismul, oameni cu gândire militare ca tine care nu înțeleg cât de fragil este un copil! Cred ca a fost rău pentru copiii tai sa fie crescuți asa
Mda, tipic necunoscătorilor!
Au ajuns bine copiii mei, sa stii. Unul medic, altul profesor. Sa vad cum ajunge aia de pe net care vrea la Medicină pentru că maică-sa e medic dar a luat 5 la bac. Dar are pile la mă-sa.
Probabil i-ai chinuit mult și nu i-ai lăsat sa facă ce vor! Săracii copii chinuiți! Las-o in pace pe fata de Facebook care a spus asta, ea va deveni vlogger și va castiga de 100 de ori mai mult decât un medic! Oricum examenele la romana sunt inutile! La fel ca materia limba și literatura romana! Nu te ajuta deloc in viața! Oricum nu mai vorbesc cu tine ca nu pricepi absolut nimic și tot in gândirea ta depășită ești! Sa nu îmi dai mesaj înapoi
Nu, mă, le-a plăcut să invete, nu aveau aifoane, nu se machiau de la 12 ani si nu isi bagau fier in buric.
Lasa-i pe copii sa facă ce vor! E clar ca mi-ai dat ignor deoarece un comunist limitat ca tine nu e in stare sa gândească ca un om din secolul 21! Ești un 0
Mogiojojo întreabă: