| IonelFlorianUrzica a întrebat:

De ce încă mai apar susținători ai comunismului și conservatori radicali la televizor? De exemplu acea stilista Dana Budeanu care crede ca sub 18 ani copiii nu ar trebui sa aibă telefon și de altfel am auzit ca și-a crescut copiii fără smartphone și obligandu-i sa învețe si sa stea numai cu nasul in carti! O grămadă se iau după ea și o susțin! Ei nu înțeleg ceva și anume ca s-au schimbat multe inclusiv copilăria și copiii de acum se plictisesc fără ecrane! Dar la noi televiziunea îi susține pe ea și pe Dan Puric care glorifica comunismul când copilul altceva nu făcea decât sa învețe, nu avea viața sociala mai deloc, era acasă pana la ora 20.00 seara etc! Oare de ce?

69 răspunsuri:
| goguPatent a răspuns:

Trolii utili ai rusiei.
Pentru bani fac asta, de ce altceva

| LisaJulie a răspuns:

Îmi poți definii comunismul?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru goguPatent):

Sunt complet de acord

| enigmatically a răspuns:

Deoarece asta e naturală lor, și ierarhia socială, mereu vor exista oameni mai înapoiați când exista schimbare, Dana Budeanu este o ipocrita dacă ma intrebi pe mine in multe subiecte, și nu mai zic despre Dan Puric?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru enigmatically):

Cred ca fetele ei s-au simțit groaznic! Și lea mai și obligat sa învețe pe rupte ca să ajungă studente la facultate în Marea Britanie la fel cum a fost și ea! Fetele alea în afara de carte și învățat cred ca nu știu altceva!

| EestiSodalane a răspuns:

Sunt de acord cu ea. Nici eu nu consider ca copiii ar trebui sa aiba smartphone sau acces la internet pana la 18 ani.

| eliancodrut a răspuns:

Stii care-i culmea prostii? Sa vorbesti despre lucruri pe care nu le cunosti.
Tu stii cate activitati extrascolare se faceau cu copiii in comunism? Astazi nu se face nimic. De aceea sunt atatia copii si adolescenti care consuma droguri, bauturi alcoolice etc.

| darrio2007 a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Si ce e rău in faptul ca sunt studente in Marea Britanie?
Cineva care gandeste ca tine, nu va ajunge niciodata acolo.
Si sunt de acord in privinta asta cu telefoanele sub 18 ani.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru EestiSodalane):

De ce? Și ce sa facă? Tu ai stat toată ziua cu nasul in carti și în probleme de matematica și fizica? Ti-au plăcut? Nu te-ai plictisit?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru eliancodrut):

Hahaha! Activități extrașcolare gen parade unde defilau bieții copii pana cădeau jos, mergeau obligat-forțat la cules de fructe și legume și dacă nu știau sa rezolve probleme de olimpiada sau nu povesteau la perfecție o carte ramaneau pe vara! Ce activități extrașcolare?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Poate ca ele nici nu voiau asta? Eu nu vad nimic special în a merge la universitate o cunoscuta! Nimic nu îți garantează un job acum! Și ce sa facă copiii? Sa stea toată ziua cu nasul in carti?

| IonelFlorianUrzica explică (pentru LisaJulie):

De ce imi ceri sa îți definesc termeni precum comunismul și misoginismul?

| EestiSodalane a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Mi se pare așa hazlie întrebarea asta "ce să facă". Ia să ne gândim ce făceau înainte să existe telefoane? Ce făceau înainte să existe internet?

Fără supărare dar esti cam limitat in gandire.

Stăteau pur și simplu afara! Dar se plictiseau foarte mult înainte de smartphone, internet și laptop! Erau sclavii invatatului

| IonelFlorianUrzica explică (pentru IonelFlorianUrzica):

Eu am trăit când internetul abia a apărut! Era groaznic! Nu vorbeau copiii decât despre teme

| IonelFlorianUrzica explică (pentru darrio2007):

Asta crezi tu? Tu ai stat cumva doar cu nasul in carti? Cu ce te-a ajutat asta?

Voi erati un caz special. Si eu am apucat copilaria cand inca lumea nu statea asa mult pe internet. Ieseam afara si ne jucam fotbal sau de-a v-ati ascunselea sau un miliard de alte jocuri. Afară. În viața reală. Unde e soare și aer și mișcare. Nu stat în casă pe tiktok în fața luminii albastre extrem de daunatoare a telefonului și nici expus la pericolele internetului.

În fiecare zi soare! Buna gluma! Eu cred ca va plictiseati enorm! Și eu ieșeam afara dar trebuie sa recunoști ca te plictisești la un moment dat! Ai fost cumva olimpic la ceva? Doar de curiozitate

Ești tampit? Unde am zis eu ca a fost în fiecare zi soare? Și nu, nu îmi amintesc să mă fi plictisit. Și daca te plictisesti plictiseala e bună. E bine ca oamenii sa se plictiseasca uneori. Unul din multele dezavantaje ale telefonului e ca a eliminat plictiseala.

Hai lasa-ma cu balivernele tale de nici doi bani! Tu ești un conservator obsedat din acela care nu știe decât sa vorbească cu nostalgie despre un trecut in care majoritatea trăiau rău! Ai ajuns tu ceva măreț ca ai stat mai mult afara și ai citit carti? Ești tu cineva special? Nu cred! Poate ca ești la fel ca mine sau mai rău

Copiii de acum au tupeu nu mai accepta orice abuz din partea adulților sau profesorilor! Oricum 90% din ce înveți la scoala nu te ajuta in viața

| IonelFlorianUrzica explică (pentru IonelFlorianUrzica):

Mai ești și fundamentalist religios pe deasupra! Valea la bisericuta ta!

De unde ai scos ca sunt conservator? laughing
Ce legatura are discutia despre telefoane cu conservatorismul? De ce trebuie sa politizam problema asta? Exista un miliard de dezavantaje la statul pe telefon. Copiii trebuie sa socializeze, sa stea afara la soare, sa se miste ca sa-si dezvolte musculatura si sa nu devina obezi. Nu mai vorbim de cat de rau influenteaza internetul mintea copiilor in dezvoltare, cat de nesanatoasa este lumina albastra emisa de telefon, faptul ca exista oameni rai pe internet care vor sa exploateze naivitatea minorilor si faptul ca le da probleme de anxietate sociala.

Sunt de acord ca scoala nu se face cum trebuie. De asta e si important ca minorii sa nu stea pe telefon si sa se ocupe de educatia lor in paralel cu scoala pentru ca scoala e degeaba.

Și tu te-ai ocupat cu scoala? Ție chiar ți-a plăcut? Pe bune?

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Ție se vede că nu ți-a plăcut școala din ce întrebări pui.

Cu faptul că am un salariu frumos si stabil. Datorită faptului că am stat cu nasul in cărți.

| eliancodrut a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Vorbesti prostii. Daca nu cunosti taca-ti gura. Atata prostie din partea unui copil inca nu am intalnit. Aceea ce faceau copiii era in practica scolara ca sa invete ca vaca nu musca asa cum mi-a intrebat in prezent un copil. sau ca porumbul creste in copaci.

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

O asociez pe Dana Budeanu cu multe, numai cu învățatul nu.

Întrebări similare