| SelenaTpu a întrebat:

De ce întreabă un angajator dacă ești căsători sau nu?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Libidonisi disperati dupa sex

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe mine unii de la gaz m-au intrebat : de ce nu-s insurat, de ce nu ma insor!? gen ca o critica, repros, si la mine in casa, imi pare rau ca nu i-am dat o bucata, colegul lui avea bun simt si ii tot spunea sa taca dar gunoiul nu se oprea laughing

dar tu nu esti Romanca? scrii cam agramat, pocithee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De prost gust ce au.

| Brizbriz a răspuns:

O persoana casatorita are mai multe de pierdut decat una necasatorita si e mai stabil(a)

| Nirvanaaa a răspuns:

Din curiozitate. Nu văd rostul acestei curiozități totuși.

| SelenaTpu explică (pentru anonim_4396):

Aici chiar dădea în nesimțire. Înțelegeam ideea să te întrebe pentru ca aici era vorbă ca însurat ai fi cerut un salariu mai mare.

| Endoryus a răspuns:

Te taxeaza altfel daca esti casatorit. Astia mai sus ori nu au muncit o zi in viata lor ori in ROmania este altfel si nu stiu eu.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Endoryus):

Totusi realizezi ca taxele in Ro sunt unice si unitare pentru orice angajat, femeie, barbat, casatorit, necasatorit etc etc.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Le intreaba pe femei in general si nu din motive sexuale cum bat unii campii pe aici ci din motive de concedii de maternitate... ilegal si imoral, dar de aia intreaba majoritatea.

| Nelucojoc a răspuns:

La o femeie casatorita care nu a facut copii, sunt sanse maxime sa toarne un copil si sa intre in concediu maternal. Adica pe tine, ca antrprenor, te obliga sa ii platesti salariu din bugetul propriu, pe care, ulterior, il vei recupera de la stat. Ca antreprenor, ramai cu banii dati, cu postul neacoperit, si cu bani de recuperat. Mult Succes!