| lc13cm3 a întrebat:

De ce la ultimele intrebari primesc numai un raspuns? straight face...

9 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Este posibil ca acestea sa fie irelevante, neatractive sau din contra sa fie prea de nisa, prea la obiect si nu prea are cine sa-ti raspunda din cauza gradului destul de scazut de cultura generala a multor respondenti.

| Mihaela1964 a răspuns:

Pentru ca pui intrebari de dragul de-a te baga in seama, nu pentru ca ai neaparat nevoie sa stii ceva. Odata ce ceri utilizatorilor sa-ti de-a idei de intrebari, pe categorii( deci nu mai stii ce sa intrebi!) nu te mai mira de ce ai primit numai cate un raspuns.

| lc13cm3 explică (pentru Mihaela1964):

Pai chiar vreau sa stiu raspunsul la chestia cu intrebariile ...am un cont pe ask pe care dau intrebari zilnice si nu mai am nici o idee despre ce, si ceea cu chitara?! chiar vreau sa stiu de ce suna asa ciudat desi am incercat de multe ori s-o acordez... :p

| lc13cm3 explică (pentru corbulalbrosu):

"din cauza gradului scazut de cultura generala" insemnand ca-s proasta?tongue. -_-...

| Kaℓi a răspuns (pentru lc13cm3):

"din cauza gradului destul de scazut de cultura generala a multor respondenti"!
Nu se refera la tine happy asa cred...winking
Vrea sa spuna ca intrebarile foarte specializate nu primesc multe raspunsuri pentru ca nu toata lumea e policalificata in toate domeniile posibile.

| dani2404 a răspuns (pentru lc13cm3):

Spune clar '' din cauza gradului scazut de cultura generala a multor RESPONDENTI''. Nu a amintit de tine, dar te-ai simtit proasta de ai crezut ca se refera la tine?

| TPUuser199 a răspuns (pentru dani2404):

Macar fata s`a simtit, ce sa mai laughing)

| TPUuser199 a răspuns:

Probabil ai pus niste intrebari, de numai tu le intelegi. Sau, s`a mai gasit cate un geniu care sa iti inteleaga limba. Este cam acelasi lucru, dar in fine.

| lc13cm3 explică (pentru TPUuser199):

Am pus intrebari in romana straight face... daca ai timp sa te uiti \:p