| chiftelutacrocanta a întrebat:

De ce le plac fetelor florile, mai ales trandafirii? Sau in ziua de azi nu le plac fetelor florile?

18 răspunsuri:
| Auarl a răspuns:

Depinde de care trandafirii daca rosii simbolizeaza dragostea.
Daca ea te va iubi se va multumi cu tot ce ii daruiesti.

| NyctophobicGhost a răspuns:

Niste nesimtiti de la BNR, misogini chiar, au pus flori pe bancnote.Ei, zi si tu ca nu-i romantic in ziua de azi sa te duci la qrve. straight face

| Florentina9210 a răspuns:

Mie una imi plac florile. Nu sunt atat de ''materialista'', precum mananca unii rahat pe aici.

Răspuns utilizator avertizat
| Florentina9210 a răspuns (pentru chiftelutacrocanta):

De ce nu? De exemplu, cand m-am intalnit cu fostul, la mine acasa, a venit cu un buchet de flori, fiind la prima intalnire, dupa ne-am intalnit in oras, deoarece mamei nu i-a placut de el. M-a refer ca avea pierce, parul gen creasta si blugi taiati. Mie una mi-a placut, nu il iubeam, il tineam sa ies cu el, pentru o perioada. Si, tin minte, ca din banii pe care i-a avut, mi-a cumparat flori, gestul a contat. Nu ii daduse seful sau toti banii atunci, si a ramas fara bani. I-am dat bani de taxiu sa se intoarca acasa. laughing a fost haios, a ras mama o gramada pe seama lui. Si acum imi scoate ochii ca de ce am iesit cu el nu stiu ce...

| Cσcσ a răspuns:

Nu stiu de ce, dar eu sunt fata si imi plac florile, mai ales trandafirii.
A, poate pentru ca trandafirii simbolizeaza romantismul.

| Mayhem666 a răspuns:

Nu trebuie sa fi fata ca sa iti placa florile, eu sunt baiat si imi plac florile. Sau tu nu vorbeai de florile din ghiveci sau din curte, ci de florile primite de la cineva?

| RAY a răspuns:

Masculi vor sa impresioneze femela cu ceva acesta find primul pas de curtare,vezi ca si asta se intampla si la bonobo aia dau bananane,pinguini fac din pietre un loc unde isi pun ouale,si mie imi plac trandafiri rosi,tie nu? e foarte frumos,chiar am vazut o gradina full de flori zici ca era raiul pe pamant, fetelor le plac barbati alfa asta e adevarul,imagineazati lumea acum un milion de ani eram in pestera viata era grea si tu un mascul venea cu flori cred ca o impresiona? nu cred,cred ca daca doborai un leu dovedeai ca esti alfa,viata e o lupta cei mai puternici merg inainte asa specia noastra evolueaza, trebuie sa fi un vanator bun,puternic nu un bleg, papa lapte, du-te fa sport culturism, invata karate, slabeste, fetelor le place alfa ca asa e setata orice specie sa fie, orice vietate de pe pamant e intr-o competitie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu-mi plac trandafirii, aia de cumparat, mi se par cele mai curv3 flori. E valentine tra lala toata lumea e cu trandafiri in mana, te-ai certat cu gagica ii duci trandafiri, te duci la amanta - inevitabil ii duci trandafiri, e vreo ocazie speciala - musai trandafiri.

Cat despre mine, eu ador iasomia de gradina sau boschetele de iasomie cum vrei sa-i zici. laughing E atat de mica si gingasa si totusi atat de parfumata. :3

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NyctophobicGhost):

Da,si unde trebuia sa puna floare de lotus, au pus clepsidra.Mari natarai!

| NyctophobicGhost a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot procesa raspunsul tau.Sunt platit si achit cu hartii de maxim 200 de lei.
Imi placea hartia asta.Omu' era ceva gen: "ai di pul@ me, tot sarac esti."
https://images7.okr.ro/......0_1000.jpg

| JetBlueJet a răspuns (pentru RAY):

Tu ce fel de vanator esti? smug

| RAY a răspuns (pentru JetBlueJet):

Din pacate sunt un vanator gras, nu pot alerga nici dupa melci

Nu ma refeream la asta big grin Ci la papa lapte sau alfa cum zici tu.

Omega,beta,alfa,las la aprecierea altora sa ma imi ridice statui ce sa spun nu stiu, nu sunt o persoana atractiva fizic, ca carcater sunt pea sincer, bun cu multi, dar nu am ambitia sa ma las de dulciuri

Te consideri urat?
Eu nu stiu de ce dar indiferent daca cineva zice despre o persoana ca e urata eu tot o consider frumoasa.Ii consider pe toti frumosi.

Eu personal nu ma consider urat dar sunt sincer nu visator