| mgtow a întrebat:

De ce le plac fetelor soferii tineri de pe autobuz? In perioada scolara cand circula frecvent unele se dau la soferi ca sa mearga fara bilet sau le plac cum arata de ce atata interes? Pot sa aleaga pe altcineva nu pe mine ca eu raspund de o multime de calatori in timp ce conduc

13 răspunsuri:
| Cσcσ a răspuns:

laughing Pai au ele motivele lor. Poate unele ii considera atragatori sau poate, pur si simplu, din interes. Daca fac naveta in fiecare zi cu autobuzul, normal ca le costa ceva biletul (nu stiu cat costa pentru ca eu nu merg cu autobuzul) si cum sa evite un bilet pe fiecare zi decat dandu-se bine pe langa sofer? :-p

| mgtow explică (pentru Cσcσ):

Eu n-am ce sa le fac decat sa le trimit in spate

| Cσcσ a răspuns (pentru mgtow):

laughing Wow, felicitari!
Bine, probabil ca meseria nu-ti permite sa le faci mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E vorba de interes...te iau cu vrajeala ca sa nu le mai taxezi. Nu stiu tu, dar pe mine cel mai tare ma enerveaza genu asta de fete. Eu le-as sictiri bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmmm thinking
Esti frumos si le place de tine big grin
Nu le face favorul de a le lasa fara sa plateasca biletul, este o tampenie.

| mgtow explică (pentru anonim_4396):

N-am ce sa le fac oricum daca le trimit in spate tot merg fara bilet si am un orar de circulatie de facut

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Macar nu le baga prea mult in seama...

O sa scriu in raport sa inaspreasca controalele de bilete cu controlorii si o sa rad de ele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Hai mah, nici chiar asa ..prea dur laughing

| untu a răspuns:

Fii atent ce va spun eu: Trebuie sa plateasca oricine biletul,mai ales fetele care incearca sa te induioseze ca sa lasi sa calatoreasca fara bilet,riscul tau de a concedia este foarte mare, pentru ca sint controale de la politie rutiera si cei de la atifrauda si de la anti piraterie! Te va pune sa platesti o amenda mare, va face raport la firma unde lucrati si va pune sa va dea afara din serviciu si nu vei mai putea practica soferia, nici macar pe undeva si vi se va tocmi cazier judiciar, iar pe calatorii fara bilet o dau jos si fac proces-verbal si va pune sa plateasca amenda la taxe si impozite si il va duce in arest pentru 24 de ore in caz de neplata! Deci il rogi pe toata lumea sa plateasca obligatoriu biletele, mai ales si cei care au abonament sa predai bilete! Asta mi s-a intamplat in afara Municipiului Botosani, in care eu am fost martor la intamplare nefericita, asa ca nu risca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa au interes ele pentru soferi,vezi doamen conduc autobuze mari.)) Plus de asta daca esti mai tinerel,esti mai indulgent daca se imbraca si provocator. Daca esti sofer pe autobuz in oras,dinasta care face linii, nue vina ta ca nu au bilet, ci a controlorului.Dar daca faci curse intre localitati in care trebuie sa tai bilet, nenea Untu a zis bine, risti sa te opreasca politia si sa ceara biletele la control. Am vazut si eu faze din astea in care soferul a fost amendat pentru ca nu a taiat bilete si pentru ca tinea calatori in picioare. Bafta!

| LoveSleep a răspuns:

Nu le plac, ți se pare doar, șofere laughing

E transport regulat in oras dar o sa fac rapoarte si voi da amanunte pentru a intensifica controalele pe anumite linii + ca la autobuzele mari vin mai des la control