| AirănMeidăn a întrebat:

De ce ma enervez asa usor?
Ma enervez o data sau de mai multe ori pe zi.Motivele sunt diverse, cel mai des ma enervez pe jocuri, uneori din cauza scolii, ma enervez cand cineva vine la mine si ma intreaba ceva cand sunt ocupata, ma enervez cand ma uit la un film si mi se blocheaza, cand nu mai e mancare in frigider. Faza e ca ma enervez foarte des si incep sa reactionez impulsiv,ma lovesc singura sau lovesc obiecte, si de fiecare data plang intre jumate de ora si 2, maxim 3 ore.
De plans plang mai des decat ma enervez, plang cand ma gandesc la chestii random sau cand ma uit la Drugs inc pe national geographic sau cand nu mai e salata de vinete in frigider; plang des
De curand am inceput sa am si ceva intepaturi in zona inimii dar nu stiu macar daca e sau nu de la faptul ca ma stresez atat

E normal sa ma enervez atat, sau sa plang din cauza ca ma enervez?

12 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Http://www.ziare.com/......ata-983263
http://www.eva.ro/......-7919.html
Posibil sa ai si un deficit de magneziu. Remediul este "MagneB6". Uite un fragment din prospectul acestui supliment alimentar:
"Ce este Magne B6 şi pentru ce se utilizează

Acest medicament conţine magneziu şi clorhidrat de piridoxină. Este utilizat pentru prevenirea şi tratamentul deficitului de magneziu la adulţi, adolescenţi şi copii cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani.
Asocierea unora dintre următoarele simptome poate indica un deficit de magneziu:
nervozitate, iritabilitate, anxietate uşoară, oboseală trecătoare, tulburări minore de somn,
manifestări de anxietate, cum sunt spasmele digestive sau palpitaţiile (la subiecţi fără afecţiuni cardiace),
crampe musculare, furnicături.
Aportul de magneziu poate ameliora aceste simptome.
Dacă simptomele nu se ameliorează după o lună de tratament, nu este utilă continuarea acestuia."
In ultima instanta, o vizita la medicul de familie te poate ajuta.

| alexandrualind a răspuns:

Si eu ma inervez la jocuri si e tare normal dar deranjant.

| RAY a răspuns:

In adolecenta aceste schimbari de starii sunt normale

| Scarbo a răspuns:

Consulta un psihiatru happy.

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Ai plans si cand ai scris intrebarea? Daca nu, probabil plangi acum cand citesti raspunsu meu laughing

E bine sa te descarci astfel, nu cred ca-i problema ca plangi, ci ca te enervezi prea des, din chestii banale, daca-ti spun ca eu nu mai am vinete deloc(imi place si mie mult salata de vinete) acum ce sa fac?

Imi place sa stau langa astfel de persoane, emana multa energie laughing

Nu stiu cum sa-ti spun ca e bine sa vezi lumea, adica eu ma cam vad pesimist, dar totusi sunt fericit, nu am asteptari mari(de obicei) si cand se intampla ceva neplacut nu prea ma supar pentru ca eu luasem si acea varianta in calcul...

Cand te-ai enervat ultima oara?

Cu inima nu-i bine...

Răspuns utilizator avertizat
| anad a răspuns:

In general toti adolescentii traverseaza o perioada dificila, uneori cu tulburari depresive si ceea ce ai prezentat este unul din aspectele particulare ale acestui sindrom. Nu este ceva grav, dar daca tine mai mult de trei luni, apar si alte simptome agravante si se ajunge la necesitatea integrarii in diferite programe terapeutice si de consiliere psihologica. Incearca sa socializezi mai mult, de preferinta cu persoane optimiste, sa-ti cauti preocupari diverse si benefice, sa fii mai deschisa cu parintii si colegii. Vei vedea ca lucrurile sunt mai simple cand comunici cu cei din jur, mai ales cand ai probleme care te deprima.

| AirănMeidăn explică (pentru Th3AbSinTh3):

Acum vreo o ora, jumate de ora, cam asa ceva
tocmai ce m-am oprit acum vreo 10 minute

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu cred ca e chiar normal.
Ai incercat meditatia?

| Mădă0611 a răspuns:

Esti mica si rasfatata; astia rasfatati sunt obisnuiti sa obtina tot ce vor, chiar daca nu au nevoie, si daca nu obtin, se crizeaza.

| Mădă0611 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

No las' ca-ti trece pana te mariti. devil