anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce majoritatea de aici se plang cat de greu se cucereste o femeie sau ca nu pot avea relatii si raman fixati continuu cu intrebari de genul ))
Pot fi considerati ratati?

Răspuns Câştigător
| 4evergentleman2023 a răspuns:

Sunt timizi nu sunt ratați, nu au încredere în ei!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Probabil liceeni. Probleme specifice vârstei. Normal că nu pot fi considerați ratați.

| anonim3248 a răspuns:

Că sunt tipul de oameni care la 25 de ani - 30 de ani nu sunt ce vor femeile pe care le vor ei.

| anonim3248 a răspuns:

Pe site TPU scriu cei care intră în categoria celor 80% dintre bărbați pe care nu îi vor femeile.

| anonim3248 a răspuns:

Ei nu înțeleg că femeile pe care le vor ei preferă să trăiască singure dacă nu găsesc bărbați care sunt cum vor ele.

| anonim3248 a răspuns (pentru anonim3248):

Nu vor reuși să își găsească pe cineva dacă tot la fel vor fi.

| dullcat a răspuns:

Este o diferenta mare intre a primi sfaturi si a le pune in aplicare.

| RAY a răspuns:

Depinde de aspectul fizic al fiecăruia, pretențiile care le are, personalitatea ta ca om, statut social, inteligenta emoțională, realism

| Violleta2022 a răspuns:

Da, unii din ei sunt ratati, fiindca nu stiu sa respecte femeia, nu stiu sa-i vorbeasca frumos, nu stiu sa se imbrace adecvat (unii merg cu pantalonii in vine si chilotii la vedere, sau iesi in training la inatlniri, pantaloni scurt samd), alti sunt misogini sadea, ori nu au bun simt, ceea ce duce in final la refuz, dupa refuz.