Adolescenta asta... bat-o vina! Asa gandeam si eu inainte,, dar nu toate fetele sunt asa, eu am intalnit si fete sufletiste, fete sincere si fete frumoase si destepte care aveau principii in viata, nu trebuie sa le bagam pe toate in aceeasi oala, pentru niste t.a.r.a.n.c.i venite de la coada vacii care au dat de oras si de viata orasului si vor sa se afirme astfel/
Si noi suntem la fel, umblam dupa ce este mai bun pentru noi, dar tin sa-ti dau dreptate,, pana la un punct.
Tin sa iti dau dreptate la faza cu taranci de la coada vacii. Daca ai stii cate poze vad cu unele care au plecat din sate uitate de lume si au ajuns la facultate in Capitala, sa le vezi ce postari adauga cand ajung acasa. ''Viata la tara''. dar ele de unde au plecat? Ai dreptate aici, ai pus punctul pe i.
Penibilitate adusa la rang de arta!
Cand vreodata n-am avut eu dreptate?
Tiam mai explicat man,asemenea frustrari si complexe le avem noi care nu atragem fetele si de razbunare le jignim,merit oscarul pentru sinceritate nu? asta e adevarul nu e adevarat atractia e doar aspectul fizic,cati din barbati sunt bogati? sa fim seriosi si eu daca as fi femeie as cauta un barbat serios, matur dar si sa ma atraga daca nu as gasi mas compromote cu unu de frica singuritati sau pentru banii, omul bun sufera mereu man indiferent de sex, plus ca fetele la ovulatie prefera badboys iar la menstra barbati mai feminmi, ce vina au ele ca asa lea programat mama natura? cauta o urata ca tine si gata, nu are sens sa fi complexat asa
Fetele au tot dreptul să profite dacă mereu se vor găsi bărbați proști de pe urma cărora pot profita. Bravo lor, rușine proștilor că se lasă păcăliți și că nu observă adevărul. Oricum mai sunt și bărbați care își permit lucruri din astea și o fac în cunoștință de cauză. Oricum fiecare vrea lucruri diferite de la viață, normal că cu.rvele oferă servicii pentru lucruri materiale.
Fetele cauta stabilitate, iar barbatii cauta atractivitate. Este o chestie programata genetic si este atat de simpla. Ce inseamna stabilitate? Situatie financiara. Ce inseamna atractivitate? Forme apetisante si chip de inger. Barbatii se vor indragosti mult mai usor de o femeie cu chip de inger si corp de star po*rno, chiar daca are un caracter de rahat, la fel cum femeile se vor indragosti mai usor de un barbat cu o situatie financiara si cu un caracter de rahat. De asta barbatii se vor plange intotdeauna ca femeile-s materialiste si femeile se vor plange ca barbatii le doresc numai pentru sex, pentru ca intr-o mare masura, este adevarat. Obisnuieste-te cu ideea asta si vei vedea ca lumea va deveni mult mai simpla.
Nu spun ca dragostea consta numai in lucrurile astea si ca asta se intampla mereu, ci spun ca oamenii vor fi inclinati sa cada in stereotipurile astea din cauza mostenirii genetice.
Gandire de maimuta , e anul 2016 aproape intram in 2017, cat o sa continuati cu gandirea asta? eu nu am nici o problema cu chestiile astea, doar ca am vazut ca alti tipi au..., oricum stabilitatea e un alt cuvant pentru parazit, daca vor stabilitate sa si o faca singure
Daca vei deschide orice carte de antropologie si daca vei citi orice articol stiintific pe domeniul asta, iti vei da seama ca singurul cu gandire de maimuta esti tu. Ai observat singur ca femeile cauta stabilitate si barbatii femei atragatoare (unul dintre motivele pentru care femeile pun atat accent pe aspectul fizic). De ce crezi ca se intampla chestia asta? Desigur, banuiesc ca pe tine te satisface un raspuns de clasa a doua de genul "Pentru ca femeile-s malefice". Pentru ca tu de fapt, prin intrebarea ta, asta cauti. Refuzi orice raspuns stiintific si le accepti numai pe cele de genul "femeile-s scursuri". Poti sa ignori stiinta cat vrei, spundandu-ti ca tu esti un geniu care stie mai bine, dar daca ai pune mana putin pe o carte, chiar si de biologie care studiaza evolutia umana atat la nivel biologic, cat si social, vei vedea ca omul din multe puncte de vedere, inclusiv felul in care se comporta in societate si preferintele sexuale sunt o mostenire genetica.
Nu ai nicio problema cu asta? Sigur. Continua sa te minti singur. Caci pe altii nu cred ca ai sanse. Nu, tu nu ai o problema cu oamenii care citesc si altceva in afara de Libertatea, insa ai o problema, banuiesc, cu femeile.
Apropo, stii cum se recunosc cel mai usor oamenii care au o problema cu ceva? Repeta la aproape fiecare propozitie "Nu am nicio problema cu asta". Asta pe langa alegerea cuvintelor folosite si a conotatiilor acestora. Ti-as putea face o analiza lingvistica scurta care ti-ar arata cat de evidenta este problema ta cu femeile. Dar ma tem ca nu ai intelege-o, numind-o alta gandire de maimuta.
O zi buna!
Blah blah blahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, e timpul sa iti dai un update la gandire, daca o sa iti bazezi cunostintele pe ce au zis altii atunci nu merita sa ma obosesc sa discut cu o persoana ca tine, "insa ai o problema, banuiesc, cu femeile. ",) nu am nici o problema cu ele, eu zic ca unele sunt niste paraziti pentru ca asa aleg sa fie, si chiar daca sunt niste paraziti tot nu am nimic cu ele , treaba lor ce fac, vorbesti despre evolutie etc, maybe it's time for a new one?!, e timpul sa iti deschizi mintea sau dispari!
"Nu am nici o problema cu asta"., pai ce ai vrea sa zica man? daca ala e adevarul? , logic, mai lasa statisticile si cartile inutile care prezinta mentalitatea unora si creazati propriile pareri (e bine sa citesti, nu zic ca nu dar creaza ti propriile pareri, incepe propriile tale studii, experimenteaza, afla adevarul sau macar o perspectiva cat mai aproape de adevar), esti capabil de asa ceva? poti sa faci ceva de unul singur? sau esti doar o maimuta care repeta ce fac altii sau ce au facut altii?, din cate vad cam esti... oricum cine sunt eu sa iti impun ideile mele, imi cer scuze daca te a deranjat faptul ca ti am amenintat credintele, nu am de gand sau ma cert cu tine, nu asta imi doresc.
PACE!
Cati ani ai? 12? Incep sa cred ca da, de ai impresia ca o cercetare stiintifica este opinia pura a unei persoane.
Este clar ca nu ai nici cea mai vaga idee in ce consta cuvantul "cercetare". Nu este doar un individ care isi spune o parere. Este o echipa de indivizi cu studii superioare in domeniu care pe baza unor observatii empirice adunate cu ajutorul unor tehnici de cercetare bine puse la punct colecteaza niste date. Date mult mai numeroase decat ai putea aduna tu pe baza cunostintelor tale. Iar pe baza acestor date si pe baza unor corelatii si calcule matematice si statistice vor trage o concluzie. Concluzie care inainte sa fie publicata mai trece prin baza unor comisii la fel de bine educate sau chiar mai bine. Astfel de cercetari dureaza ani si nu reprezinta opinia unui singur individ. Este o diferenta intre o opinie si o documentare.
Iar pe baza acelor documentari omul care nu si-a petrecut 20 de ani studiind domeniul respectiv, poate trage o concluzie. Apoi poate citi studiul altei echipe de cercetare care poate a ajuns la o concluzie care o contrazice pe prima. Iar in final ca sa fie sigur, acel om documentat, compara metodele de cercetare, compara esantionul si trage propriile concluzii, bazate pe documentare. Iar tu, vii si spui ca iti tragi concluziile pe baza ideilor nazarite in timp ce stateai noaptea in pat sau in timp ce erai pe toaleta si spui ca sunt mai valide decat munca unui cercetator in domeniu. Scuza-ma ca iti spun, dar esti extrem de hilar.
Continua sa repeti ca nu ai nicio problema cu femeile. Nu faci decat sa imi intaresti opinia.
Buna. Eu consider ca ar trebui sa ii lasam fiecaruia libertatea personala, sa-si aleaga valorile dupa care se ghideaza in viata si sa le acceptam. Daca nu ne convine nu suntem obligati sa le urmam exemplu. Vom fi inconjurati de persoane asemanatoare noua, care impartasesc aceleasi principii. In momentul in care noi ne dezvoltam si avem aspiratii inalte, asa va fi si societatea in care activam.
Nu e bine să generalizezi! Nu toate suntem aşa, dacă eu spun că băieţii îşi schimbă prietenele o dată pe săptămână se aplică şi în cazul tău?! Nu prea cred!
Depinde şi de anturaj, modul în care au fost educate, condiţia lor. Sunt mai mulţi factori! Pe mine de exemplu niciodată nu m-a interesat asta, este ultimul lucru pe care l-aș cere de la un băiat! Contează să te simţi bine lângă el şi cel mai important să ţii la el, în relaţia cu el să trăieşti cu sufletul, nu cu mintea!
Toate fetele sunt diferite și dacă ceri de la toate acelaşi lucru normal că nu-l vei primi!
Botic eu nu am generalizat, am scris ca MULTE, multe nu inseamna toate
Adevărat , toți avem puterea si libertatea de a alege dar nu putem scapa de consecințe, alegerile noastre si idealurile ar putea răni pe alții, iti dau dreptate
Nu am fost atentă la asta, am citit puţin pe deasupra, dar cum am zis fiecare fată are pretenţiile ei, faptul că una este mai îngâmfată și cu dorinţe şi aștepări mai superficiale, asta este treaba ei! Tu concentrează-te pe cele care sunt mulţumite şi te plac pentru cine eşti, indiferent de condiţia ta socială și materială!
Mie, de exemplu, îmi place cum gândeşti!
Multumesc!, tu ce tip de fata esti?, ce pretenții si așteptări ai?
Cam grea întrebarea.
Am şi eu anumite aşteptări legate de băieţi mai ales că am trecut o dată prin asta și deja am căpătat experienţă!
Cel mai mult mi-aș dori să fie atent la mine, la dorinţele mele, să mă asculte doar, asta este cel mai important şi să mă placă pentru cine sunt. Restul va veni de la sine!
Ohhh, okay.
Exact asta zic si eu. Sa te placa pentru cine esti, daca pe viitor o sa evoluezi in bine ( ma refer la bani etc ) atunci asta e un Bonus , oricum nu cred ca ai pretenții prea mari , pari o tipa cool, succese in ați găsi ce cauti!