| VasileRapidistu13 a întrebat:

De ce multi nu inteleg ca fiecare e liber sa faca ce vrea si sa creada ce vrea? Eu de exemplu acum n-am job astept sa intru la ceva mai bun si nu vreau sa ma duc iar ca necalificat dar e propria-mi alegere si sunt judecat pentru asta e, la fel cum am fost judecat in trecut ca voiam sa ma duc in armata in loc de politie, pe motiv ca in armata nu am interventii si meseria e mai nobila decat cea de politist.

Răspuns Câştigător
| sierra1 a răspuns:

Cine n-are ce face, se face că nu ințelege opțiunea ta. Ignoră-i

Important e să nu (și băieții plâng câteodată) intri așa cum spuneai:

https://www.tpu.ro/......-depresie/

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Asteapta tu ca astepti mult si bine sa intri la ceva mai bun.
Ai fost ca necalificat, de acord cu tine, toti vrem un salariu frumos.
Dar ce stii sa faci? De calificare nu te intreb.

| VasileRapidistu13 explică (pentru darrio2007):

Am ceva asigurat, despre asta vorbeam, lumea vorbeste, dar lumea nu cunoaste, dvstra nu aveti nicio dovada ca nu am vreo calificare si am si ca am ceva garantat.Dar fiecare e liber sa creada ce vrea si sa faca ce vrea si daca n-ar fi imi ia cineva dreptul de a visa?

| darrio2007 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Viseaza baiete. Dar visele nu tin de foame. Ti-am spus doar realitatea. Nu astepta sa-te caute cineva cu un loc de munca bine platit. Mergi singur si cauta. Viata nu este asa de usoara, cum poate crezi tu.

| VasileRapidistu13 explică (pentru darrio2007):

Cine a zis ca astept sa-mi caute cineva? unde am zis? cine a zis ca viata e usoara? si oricum dvstra poate nu ati vazut si nu va cunosc varsta, cunosc personal oameni care "au cautat altii pentru ei" si au ajuns sa aiba salarii foarte mari dar in fine, "totul depinde de tine" mai ales intr-o tara complet curata unde nu exista coruptie si nu se fac smecherii ca Romania si cu asta am terminat nu raspundeti ca nu-mi pasa sunt liber sa visez ce vreau si sa fac ce vreau, pot si sa visez la 2000de euro pe fiecare secunda.

| darrio2007 a răspuns (pentru VasileRapidistu13):

Vise placute, tinere! Sa-mi scrii peste cativa ani pe unde esti. La matura in Franta sau la roaba in Germania.

| SuperCoolDude a răspuns:

Fii productiv și lumea te va aprecia. happy

Nu îți ia nimeni partea deoarece, în ochii lor, ești pe minus. E o chestie psihologicã.

Creierul uman nu tolerează negativitatea.
Nu are nimeni capacitatea de a accepta minusurile.
Găsește ceva de muncă și comentariile vor înceta.

Și ai mei mă stresau să îmi caut loc de muncă, dar între timp chiar cãutamwinking.
Acum stau pe cont propriu și muncesc. Cine crezi că mai comenteazã? Nimeni laughing

Ai grijă de tine, e tot ce contează!