Pentru ca nu orice om gandeste liber si inteligent, multi sunt absorbiti de povesti/filme, iar ceea ce vad acolo isi doresc.Cred ca trebuie sa fi lipsit de inteligenta sa crezi aa ceva.Eu acum am generalizat situatia, nu ma referam la copii mici.
O seara buna.
Depinde de varsta si categorie. Daca are 10 ani si e pusa la,, trivia /amuzante '' atunci e normal.Copii sunt influentati de personaje din filme, benzi desenane sau carti.
E o metoda de rrlaxare. Poti da ignor la categorie, daca te deranjeza.
Chiar așa. De ce să devină lilieci când pot fi câini? Probabil vor să zboare și să sugă în loc să admire luna și să-i cânte. Imbecili!
Dacă ai 33 de ani, cât îmi spune numele tău atunci ar fi ușor să-ți dai seama de ce lumea spune astfel de lucruri. Din amuzament sau prostie, cu lucrurile astea 2 niciodată nu poți fi serios.
Pentru ca oamenii care nu au ce face, sa se coboare la mentalitatea unor copii, si sa-si puna intrebari de acest gen, care nu au nici o relevanta intr-un astfel de caz.
Si tu ar trebui sa fii mai glumet, sa mai momentele tale de prosteala. Nu sunt intrebari prea amuzante dar asa se simt ei bine si se mai relaxeaza, depinde si de varsta lor sigur sunt copii pana in 14 ani.
E la moda sa zici ca te droghezi.Pentru ei drogatii sunt astia care spun lucruri ciudate si amuzante.Ei nu incearca decat sa para si ei,, drogati,, punand intrebari random si fara sens ca sa starneasca rasul.De aceea nu trebuie sa intrebam pe cineva care a pus o astfel de intrebare tampita,, ce ai fumat?,, asta e ceea ce asteapta si ii va face sa se simta bine si satisfacuti de prostia pe care au spus-o.
Unii posteaza asa ceva din amuzament sau pur si simplu au probleme cu maturizarea.
E contul mamei al meu nu merge si da are 33 de ani
AℓℓeAℓℓexa întreabă:
AndreeaDeea1500 întreabă:
RADUCU12369 întreabă: