| CinevaNou a întrebat:

De ce multi oameni se spala doar odata pe saptamana(de aia e mereu ruginita apa duminica?). Oare e asa scump sapunul si metrul cub de apa?

27 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Apa ruginita? Poftim?! **Brainfart** Da` tu unde locuiesti vere? Kenya?

Nu are nici cea mai vaga logica intrebarea ta!

| CinevaNou explică (pentru AlecsRvaSpunePa):

Se vede ca esti campion. Voi va prindeti greu spre deloc, dar tot raspundeti.

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru CinevaNou):

Sunt campion pentru ca macar ma exprim corect in limba materna vere happy

| CinevaNou explică (pentru AlecsRvaSpunePa):

Nu e vina mea ca ai iq sub 90... poate pana maine te prinzi care era intrebarea si dai si un raspuns inteligent. happy
Mai baga niste raspunsuri, sa nu cumva sa pierzi tricoul. laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Din pacate cam asa este.Romania se afla printre locurile codase la folosirea produselor de igiena.
Totul tine de educatia cetatenului si de perceptia lor despre produsele de igiena.
Mai ales vara cand traspiram mai mult.

Pe de alta parte...apa e ruginita de la tevi, corect? Cat de vechi sunt? Poate trebuie inlocuite!

Răspuns utilizator avertizat
| mgtow a răspuns:

Nau bani sa plateasca facturile si economisesc apa laughing

| denisadeniiiii a răspuns:

A dracului jegosi!

| RAY a răspuns:

Mancy pot sasi spun asa? nu s-a dovedit ca baia zilnica te apara de boli din contra toate studile demonstreaza ca sistemul imunitar devine puternic daca il pui la batalie sa spun asa,sunt uni care is murdari si sanatosi si uni se spala zilnic si au tot felul de boli,nu uita ca microbi ne apara de multe asa ca nu toate sunt rele acuma se crede ca cancerul de piele e cauzat de faptul ca microbi buni sunt distrusi de spalat,uite ceva spalatate zilnic si isi dau virusul ciuma ce spui te scapa? te scapa de cancer? vrajeli sa-si vanda astia produsele ca aia cu bio alte brajeli omul e primata ce naiba,apropo sistemul imunitar slabeste la medicamente si microbi buni la spalat des, o seara placuta, chiar azi imi spunea medicul stomatalog totul se datoreaza genetici cum ai fost programat atata tot, eu nu sunt contra spalari doar ca nu vad logica, un dus vara nu strica dar nu cu atatea produse toxice mai bine apa cu un sapun bio da sa fie bio

| RAY a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Spalate cu apa de ploaie lasata de la natura e bio clar face minuni

| g4mma a răspuns:

Pentru ca e o pierdere de vreme, ce sa ne tot spalam atata? oh go on, dupa cum zicea dirigu:'Mai bine rezolv o problema de matematica in timpu ala' laughing))

| Mădă0611 a răspuns (pentru g4mma):

Sau cum zicea profu de bio, "sexul nespalat miroase a peste imputit". laughing

| Mădă0611 a răspuns (pentru RAY):

Stii ca te poti feri de diaree/holera, viermi intestinali, raie, hepatita a, s.a.m.d. spalandu-te pe maini?

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Stiu asta, dar asta nu inseamna ca raia nu se poate lua daca esti curat, viermi, holera

Viermii si holera ti le pot pune mustele pe papica (off topic - asa cum au existat cazuri de cai infestati cu trichinella luat din fecalele sobolanilor strecurate in furajele lor, trichinelloza fiind o boala a carnivorelor), dar raia e un fel de gandacel, nu sare, nu zboara, si e cam marisor sa fie purtat de muste, plus ca sta sun piele de obicei, face pe minerul. Da, organismul se apara, dar ii ia timp pentru a invata cum, se pare ca bastinasii americani n-au fost omorati de armele conquistadorilor, ci de microorganismele lor, care le erau straine, imagineaza-ti cum e acum ca putem calatori peste tot. Uite, de exemplu, eu cred ca peste un timp dintii o sa se vindece singuri, doar ca deocamdata caria e cam noua pentru organism.

| CinevaNou explică (pentru Mădă0611):

Singurul fel in care o sa ni se vindece dintii e sa ne creasca altii thinking

| Mădă0611 a răspuns (pentru CinevaNou):

Deocamdata, pentru ca acea afectiune e relativ recent aparuta, prea putin timp pentru adaptare.

E pare ca bastinasii americani n-au fost omorati de armele conquistadorilor, ci de microorganismele lor

nici evrei nu au fost gazati in lagare si au fost omorati de virusi germani sub acoperire, vrajeala asa se scuza criminali aia de americani, asa au facut mereu, mereu e altcineva de vina doar rasa alba niciodata

Mie un doctor mi-a spus asa viermi stau in apa e mediul lor perfect ori cat de curat ai fi ei tot vor intra in tine, desigur transmiterea lor este net favorabila daca nu te speli pe mana cu sapun

Nu criminalii de americani au zis-o, nici englezii, ci un nene care trebuie sa fie obiectiv, iar daca ar fi fost imposibil sa fie un adevar, nu dadeam informatia mai departe. E cam logic ce a zis. Europenii erau plin de boli in comparatie cu "salbaticii", dar ca organismele lor erau deja imune la majoritatea microorganismelor pe care le purtau.

Eu nu cred asta, americani mereu au scuzele lor ipocrite ca in irack visau bombe atomice

| Hakuouki a răspuns (pentru denisadeniiiii):

Macar de ai fi scris corect, slab.
CinevaNou raspunsul estetongueentru ca multi se aseamana cu avatarul tau.

| CinevaNou explică (pentru Hakuouki):

De fapt si maimutele se spala mai des si nu put in asa hal ca unii oameni.

| Hakuouki a răspuns (pentru CinevaNou):

Ai mers vara cu transportul in comun? Troleu nu microbuz? big grin

| CinevaNou explică (pentru Hakuouki):

Am mers... stiu cum e sa stai cu nasul in subratul cuiva, ca sardinele in conserva. straight face

| fulgerul090608 a răspuns:

Apa ruginita serios nimeni n-are apa ruginita si ne spălăm o data pe săptămana pentru ca facem economie de apa

| Yp789 a răspuns:

NU e scump nimic doar ca oamenii sunt lenesi