| Goddessss a întrebat:

De ce naiba i-a apărut unei prietene de ale mele pe care o am in contacte, faptul ca eu mi-am făcut un cont fals de insta (cu telefonul mi-am facut contul)?
Oare o aparut la toți oamenii sau doar la aia din contacte?
Când l-am văzut, l-am si șters...

21 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Pai, logic si deductiv, situatia s-ar rezuma numai la contacte, dar cum minunate sunt caile Facebook, nu poti sti pana nu intrebi si pe altul.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Cum adica cont fals? big grin
Daca l-ai facut tot pe baza datelor comune cu contul principal... poate i-a aparut acolo, ca la recomandate, contul respectiv si de acolo a dedus asta. Nu a aparut exclusiv "persoana X a facut un cont fals".

| Celcestietot a răspuns:

Ești sigură că i-a apărut că exclusiv este noul tău cont? big grin

| Goddessss explică (pentru LPCTSTR):

ăștia is goana după popularitate. nici intimitate nu mai ai

| Goddessss explică (pentru DoarBogdan):

Nu știu ce si cum, dar eu nu am cont personal de insta.
mi am făcut ieri unul fals, adică cu nume inventat, cu nr de telefon si mi-a trimis o prietena ss dacă e contul meu. si i-am zis ca da. ciudat.

| Goddessss explică (pentru Celcestietot):

Nu știu cum i-a apărut dar a observat ca i un cont făcut de mine.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru Goddessss):

Atunci cred ca persoana respectiva te-a cunoscut foarte bine happy

| siriusblack98 a răspuns (pentru Goddessss):

Pe Instagram este o optiune de a vedea conturile celor din lista de contacte (din telefon adica). Iar ei o sa-i apara spre exemplu ''Maria din lista ta de contacte este pe Instagram cu numele de Ioana Maria87''. Asa se intampla cand dai acces la Instagram pentru accesarea contactelor din telefon.

| Goddessss explică (pentru siriusblack98):

***, mersi fain de informație.
ce groaznic ma simt acum. mor

| Celcestietot a răspuns (pentru Goddessss):

Da, deci impartaseati date comune, conturile tale, la ele ma refer, si in moment ce il faci iti apar la sugestii conturile, ca doar asa este politica lor.

| Celcestietot a răspuns (pentru DoarBogdan):

Adica un cont f a k e. laughing

Hey auzi, dacă mi am șters acele persoane dim contact (din telefon), dar ele ma au in telefonul lor, oare se vede dacă imi fac iarăși alt cont?
de ex o aveam pe Alexa in contacte, si am șters-o, dar ea îmi are nr salvat in telul ei... crezi ca se vede?
mi as face un cont iarăși de insta, dar nu ma lasă decât cu numărul.
ce crezi?

Si dacă imi șterg acele persoane din contacte(din telefon), dar ele îmi au numărul meu salvat în telefonul lor, crezi ca se observa iarăși ca imi fac cont nou?
ce crezi?
asa de enervat ii

Daca ea te are, este tot acelasi lucru. Singura solutie este sa iti schimbi numarul de telefon. Nu mai stiu daca la orice cont de insta iti cere un numar sau merge doar cu un alt email ca asa un alt email era mai simplu. Eu am acelasi cont de cand a fost lansata platforma, nu mai stiu cum e acum la crearea unui cont nou.

Deci jur ca mi am făcut cont cu gmail gata făcut si nu ma lasă, decât doar dacă imi confirm si un nr de tel.
ce ma enervează.
mersi frumos

Multumeste-mi cu un follow pe insta la gabriel_robert98 laughing

Da, cred ca tot se va observa, din pacate. Ar trebui ca ele sa nu mai detina numarul tau de telefon ca sa existe posibilitatea de a nu te recunoaste cand iti faci alt cont.
De ce nu incerci sa iti bagi alt numar de telefon, precum cel al parintilor tai? tongue

Nici nu mai am cont.
nici nu imi mai pot face.
mor
ca m o pus dracu sa-l șterg pe ala, asta se întâmplă când nu ai creier

Nu as vrea sa intre in probleme...

Eu personal nu vad o problema in asta, dar fiecare face cum considera, este alegerea ta. happy

| zilog a răspuns:

Multe fete la vârsta ta au părinți pușcăriași si vin din familii dezorganizate
https://www.youtube.com/watch?v=zEcgO6kdDG4