anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce naiba nu pot lua sala, am dat de 2 ori si am picat cu 20 la amandoua, sunt blestemat sau ce? Care e problema? Voi ce ati facut de l-ati luat? Help!

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E de invatat mai ales la B e complicat si nu e de jucat pe degete cu intrebarile. Eu am invatat suficient, cate 3 - 4 chestionare pe zi faceam dar nu la B ci la C, C+E si D.

| Delicacy a răspuns:

Trebuie să înveţi mai mult şi să faci cât mai multe teste, până acumulezi 25-26 de răspunsuri corecte la câte 10 chestionare.Eu am dat sala de vreo două ori şi am luat-o, dar traseul din păcate nu l-am luat.Astăzi am dat şi m-a picat, iar acum trebuie să dau din nou sala...

Răspuns utilizator avertizat
| Delicacy a răspuns (pentru MadScientist):

Iar acum eu ar trebui să spun că băieţii nu-s buni la teorie, şi că tu nu ai luat salalaughing....Cunosc însă şi băieţi care au dat traseul de mai multe ori decât mine.Acum nu trebuie să generalizezi, fiecare cum i-a fost norocul şi cât au putut să se concentreze.

"Parcă"...dar spre nefericirea ta, nu sunt eu acolo şi nici nu voi fi. thinking

Dacă spune un om de ştiinţă asta, trebuie să mă conformez.Cine sunt eu să contrazic un savant nebun? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stai linistit, mai ai timp.Frate'meu a luat abia in a patra sau a cincea oaralaughing
Pe mine nu ma pasioneaza asa ceva, dar sunt sigura ca as lua permisul din prima! (glumeam, desigur.Sau poate nu...)laughing

Şi dacă-s femeie, ce? N-am voie să am permis de conducere?
Nu văd logica, sincer.Nu scrie nicăieri că automobilul este numai pentru băieţi. Femeile sunt mult mai prudente la condus, decât bărbaţii. Drept dovadă, majoritatea accidentelor sunt făcute de voi.
Dacă vreau, conduc şi tractoare, nu-mi interzice nimeni asta.

| mona a răspuns:

Nu esti blestemat, doar nu ai avut noroc, mai incearca, nu te alarma[altii l-au luat din a 10 a incercare], eu l-am luat din prima, poate i-am placut politaiului

Tu ori eşti frustrat de chestia asta,ori te plictiseşti şi vrei să conversezi cu cineva.Din câte văd eu, nu mi-ai răspuns la întrebare, nu ai argumente. Tind să cred că e vorba de a doua variantă, dar în orice caz, m-ai distrat cu mentalitatea şi felul tău de a coversa.

Adevărul este că m-ai convins în totalitate,chiar m-ai pus în situaţia de a mă gândi dacă merit să conduc o maşină.
Ştii că tot ce ai spus tu acolo este valabil şi pentru partea masculină,nu?laughing Eu am văzut mulţi băieţi care conduc haotic şi nu respectă nici un fel de legislaţie.Cât despre partea cu mecanica, sunt şi femei care se descurcă la asta, aşa că nu mai nega.În schimb, eu recunosc, nu mă pricep...dar nu mi-ar fi greu să dau un telefon şi să cer ajutorul cuiva.Iar la partea cu machiajul, nu mă priveşte pentru că nu prea mă machiez.laughing

Ai uitat ceva, eu nu sunt băiat ca să-mi urezi succes la sală b-).Dar îţi mulţumesc, oricum.

Mi-ai făcut ziua mai bună. Câtă onoare pe mine să aflu că savatul nebun nu şi-a pierdut speranţa în femeilaughing. Mă duc să beau în cinstea mea şi a viitorului meu de tractoristă cu ţigări fără filtru în buzunarul stâng de la cămaşa cu pătrăţele.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Delicacy):

Sincer, eu in locul tau ii dadeam de mult ignore aluia happy