| uglyCORPSEbride a întrebat:

De ce naiba va pasa ce fac persoanele pe care nu le cunoasteti? De ce trebuie sa comentati felul in care arata/se imbraca cineva?
Nu va convine niciodata nimic si comentati tot ceea ce nu va priveste.

16 răspunsuri:
| greyhound a răspuns:

Ia zi scumpa mea, cine te-a suparat asa de tare.

| uglyCORPSEbride explică (pentru greyhound):

Nu mai suport pe nimeni! Argh! Urasc totul!
O fi doar spm thinking

| Ferenin a răspuns:

Hmm, eu spun ca te simti vinovata din cauza ca ai facut ceva ce nu trebuia sau daca nu, ai dat peste cineva caruia ii pasa de tine si te temi sa nu-l dezamagesti, dar tot din cauza ca te simti vinovata. Parerea mea big grin Desi is baiat, am avut si eu problema asta cu o tipa, care practic m-a lasat balta, dar tot din cauza ei.

| Kaℓi a răspuns:

Cu cine vorbesti? te asigur ca mie nu-mi pasa happy

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna.
Vad ca esti cam suparata in acesta dimineata,sa nu faci riduri...
In primul rand,vorbeste de cei care le pasa de altii, nu vorbi la general.
Asa pot sa te intreb si eu de ce iti pasa si pui intrebari de genu.
Acum sa-ti raspund frumos la intrebare.
Superficialitatea e in floare.
Unii nu privesc dincolo de aparente si catalogheza oamenii dupa aspectul fizic.
Evident ca nu poti sa multumesti oamenii de genu, ori ce ai face, tot vor comneta ceva.
Mai rau e de cei care pun la suflet toate fazele astea puerile.
Fratilor, mai treziti-va la relitate si nu mai fiti dependeti de parerea celor din jur...

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă nu-mi convine ceva, ar trebui să nu comentez? Nu, nu aşa se face. Dacă nu-mi place cum arată/se îmbracă cineva, îi spun. E dreptul meu să-mi exprim părerea despre el. Iar el, poate argumenta de ce a ales să arate şi să se îmbrace aşă. Dacă nu ştie (şi cei mai mulţi habar nu au, arată aşa doar din cauza turmei), înseamnă că este un om foarte prost, care merită să fie criticat pentru aspectul său.
Dacă ai vrea să-i spui cuiva că nu-ţi place cum arată, dar totuşi nu o faci, nu eşti cu abslut nimic mai bun decât unul care îşi spune părerea, chiar şi atunci când aceasta e negativă.

| Trolli a răspuns:

Si tu cu ce drept "ne certi"? Se vede ca nu ai personalitate din moment ce iti pasa parerea unor straini!

| darrio2007 a răspuns:

Usurel.Care-i problema? Sa stim si noi.

| Delicacy a răspuns:

Din lipsă de subiecte de conversaţie, dar oricum ar fi, cu siguranţă persoana care comentează nu ar avea niciodată curajul să spună în faţă ceea ce nu-i convine.Sunt nişte ipocriţi fără scrupule.Mi-e silă deja de astfel de persoane.

| uglyCORPSEbride explică (pentru Wøodenpints):

Daca m-ai vedea pe strada si mi-ai spune ca nu iti place cum arat ti-as da doua palme. Nu ma cunosti, nu comentezi. Pana la urama este alegerea mea ce fac si nu datorez explicatii nimanui.

| uglyCORPSEbride explică (pentru Ferenin):

N-am nimic. Am vazut o intrebare aici pe TPU si m-a "inspirat".

| uglyCORPSEbride explică (pentru darrio2007):

Am vazut o intrebare aici pe TPU si m-am enervat un pic. Scuze ^_^

| uglyCORPSEbride explică (pentru Trolli):

Ba am personalitate, si din cauza asta sunt criticata de multe persoane. Le-am tot ignorat, dar m-am saturat sa tot fiu barfita pe nedrept.

| Wøodenpints a răspuns (pentru uglyCORPSEbride):

Dacă mi-ai da două palme ţi-aş da doi pumni în gât şi un picior în plex. Pe stradă oricum n-aş băga pe nimeni în seamă să-mi dau cu părerea despre garderoba sa.

| darrio2007 a răspuns (pentru uglyCORPSEbride):

Nu trebuie sa te enervezi.Sunt diferite caractere de oameni. Unii mai nebuni, altii mai naivi.Dar majoritatea cu scaun la cap.Am 3 ani pe site-ul asta si crede-ma ca am intalnit destui ciudati cu intrebari stupide.Mergem inainte.Te pup.

| PurceluAtomic a răspuns:

Daca te imbraci ca un arlechin, e normal sa ma umfle rasul pe strada. Nu e o reactie pe care o poti controla.