Imaginează-ți cum ar fi dacă orice ființă vie ar fi nemuritoare, s-ar forma pe suprafața pământului un ditamai stratul de animale, păsări, pești, oameni etc.
Daca nu ne-am fi nascut nu am fi murit.Iar daca nu am muri inseamna ca nu ne-am nascut.
Cum nu exista :
-zi fara noapte
-frumos fara urat
-bogat fara sarac
Asa, asa nu exista nici viata fara de moarte.
Si cel mai frumos lucru este, ca fiecare clipa poate fi ultima.
Nu contează asta.
Contează că avem şansa să trăim fără prea multe explicaţii.
Mai bine să avem şansa să ne naştem decât deloc, zic eu.
Poate de aia sunt mai multe planete, sa plecam acolo, cine stie
Pentru ca natura vrea sa existe viata, nu stiu de ce, iar cum nimic nu e vesnic, e nevoie de urmasi care sa o duca (viata) mai departe. N-ar fi bai ca murim daca intre timp nu am simti durere, dar o simtim pentru a incerca sa supravietuim pana cand ne transmitem materialul genetic, cica din acel moment incepem sa murim.
Tare asta . lasa, daca ne-am muta am avea si acolo stai linistit, nu sta omul fara internet in zilele astea. chiar si pe alte planete
Ca sa facem ceva intretimp.Multi au venit cu raspunsuri spirituale ciudate dar adevarul este ca putem comunica si lasa ceva in urma. Daca proiectezi o cladire, o racheta, o masina chiar daca mori umanitatea se va bucura de munca ta.Multi asteapta raiul si sunt doar nerozi.La urma urmei tot ce facem este pentru progresia nostra ca specie.
Sau poti sa iti pierzi viata intr-un bar si atunci chiar ai trait degeaba.
MaCheamaStefan1234 întreabă:
anonim_4396 întreabă: