anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce nu este gratuită testarea Covid 19 sau de ce statul nu decontează integral analiza de Covid? Am vazut ca costă 300 lei acest test.Ar trebui sa fie gratuite. Sau se pot face si gratis?

Răspuns Câştigător
| Furnicuta000 a răspuns:

Am vazut ca la toate laboratoarele e 300 lei. Se poate si gratis, daca suni la ambulanta si ai febra, dureri musculare si simptome din astea specifice si spui ca ai avut
contact cu cineva cu covid, o sa te bage automat la suspiciune de covid, te duce la cel mai apropiat spital de covid, te interneaza, iti face testul, daca iese negativ te trimite acasa, daca iese pozitiv stai acolo pana iti iese negativ.
Deci statul deconteaza dar nu daca e doar un moft, adica te simti bine si vrei sa faci testul ca esti curios. Trebuie sa fie un motiv.

8 răspunsuri:
| RowseRj a răspuns:

Hmm. Nu sunt sigură dacă se poate face gratis decât dacă ei te simiți rău și te duci să-ți faci analizele și poate se vede acolo. Probabil este 300 de lei pentru că economia este la pământ.

regis
| regis a răspuns:

Testele impuse de situatie sunt gratuite. Dar cele voluntare e normal sa fie pe bani. De de sa platesc eu pentru testarea ta?

| Sofer a răspuns:

Fac și ei niște bani. Sa câștige și ei.

| YuliaNNN a răspuns (pentru Sofer):

Cine a facut miliarde din vanzari de masti? China...

| VanesaParadis a răspuns:

Stii ce, daca vrei sa donezi sange in vremurile astea cu Covid 19? Nu ar trebui oare sa-ti faca toate analizele la zi gratis? Ca sa nu mai zic ca iti dau bonuri de masa si reducere pe autobuz, plus o zi libera de la serviciu.

| anonima188888 a răspuns:

Doar daca esti bucurestean sau maramureșean, doar in acele judete am auzit ca s.ar face teste gratuite

| DeeaCarmen a răspuns:

300 e la privat. Dar daca te duci la spitalele de stat sunt gratis

| CameliaCamyBlondina a răspuns:

Pentru ca au tot interesul să facă bani.