Când am zis de români cum sunt 6-7 conturi mi-am pierdut! Acum vezi și tu că am dreptate! Mor oameni și unii rad de ei sau ii i-au la mișto! Numai noi suntem așa din toți europenii! Au și alții specimenele lor dar oameni mai răi decât noi nu există.
Și de Andrei Versace se făcea mișto printre comentarii, el a murit acum câteva zile, pe 20 parca!
Pe tik tok iti apare ce vrei sa iti apara. Gasesti orice fel de clipuri. Si daca te uiti la un amumit tip de clipuri algoritmul o sa-ti afiseze numai ce te intereseaza. Si nu o sa vezi niciodata injuraturi sau jigniri pentru ca au un filtru foarte bine pus la punct. Eu daca vreau sa ii scriu cuiva ca e frustrat nu ma lasa sa postez comentariul nici daca il scriu f.r.u.s.t.r.a.t sau frustr@t deci rasul tau e doar in necunostinta de cauza
Pe Facebook sunt numai oameni care injura și jignesc, chiar dacă e un videoclip cu niște persoane amabile, tot nu se pot abține câțiva oameni sa înjure în ultimul hal! Eu cred ca o petiție către conducerea Facebook ar ajuta, poate!
Asta nu înseamnă că nu există mizerii pe tiktok... La fel poți face și pe Facebook, urmărești doar ce te interesează
Este o afacere și parca este GRATIS accesul la Facebooki nu? Mult ce le pasa celor de la FBK ca o haita de romani își varsă veninul! Ei sa vândă reclame și sa-si umple sacii cu $$$$!
Tik Tok is conunistii, aia dicteaza ce se face acolo. Fb este un webiste liber, nu te obliga nimeni sa intri, sa citesti.
Este libertatea la libera opinie, la exprimare si asa mai departe.Ca injura, este fix problema lor. Daca ar injura in public, da nu este legal, dar daca injuri online, este foarte legal, pentru ca nu deranjeaza pe nimeni cum am spus nu te uita, nu citit, treci mai departe.
Pe strada nu poti evita, auzi vrei nu vrei pe unu care injura si ce mai face.
Dar pe net poti inchide, nu intri, deci nu ai cum auzi, decat daca vrei tu asta.
Intr-un fel esti cam masochista tu singura intri si citesti, te uiti, apoi vai tot tu vii sa te plingi
Cam asta e diferenta. Tik Tok parca e chinezarie corect? Pai aia is dictatori, ce spune sefu ala mare asa fac toti, altfel e de jale
Nu cred ca tiar conveni sa traiesti intr-un sistem ca ala, iti garantez.
Asa ca nu intra, nu citi. Cind intri undeva si de la primele rinduri vezi injuraturi, gata inchizi.
Tu de ce nu procedezi asa? Banui ca esti foarte curioasa, alta explicatie nu-i, vrei sa vezi ce fel vorbesc unia, atunci taci si inghite
Tu crezi ca oamenii care au copiii nu injura, ce is sfinti sau ce? Normal ca omu vrea sa se elibereze asa ca in loc sa mearga undeva unde nu-i nimeni, a gasit loc pe internet si isi elibereaza oful sau ce or mai avea
Daca te duci intr-o padure si acolo tipa si injura, acolo nu l-ai auzi, dar totusi ai putea sa auzi, poate ca esti si tu in padurea aia pe undeva nu?
Si eu mai intru pe Facebook dar nu am vazut ce spui tu.Cred ca tine si de ce persoane ai in lista, asa apar pe pagina postari de la cei din lista ta.
Eu daca am in lista doar vreo 30-40 de persoane, majoritatea cunoscuti, is oameni ca si mine, adica nu injura, nu vorbesc urit.
Am avut de exemplu persoane religioase, postau tot timpul chestii religioase si ma cam saturasem sa tot vad povesti tot timpul, asa ca i-am sters si gata nu mai apare acum nimic
Vezi este o alta metoda sa selectezi, vezi de la cine apare acea postare, il stergi din lista si dispar cei care injura, simplu.
Nu te apuci sa ingradesti, sa elimini ceva, doar pentru citiva oameni care injura nu?
Cipi1212 întreabă: