Nu acesta este cuvintul, femeile sunt frumoase, dar posibil nu se ingrijesc si de aceea tu le consideri urîte, ele sunt frumoase dar daca ar acorda o atentie deosebită felului in care arată ar fi si mai frumoase.
Dar tu esti frumos? fetele sunt mai frumoase ca baieti, din fete 70% atrage sexul opus dar invers daca 10% atrage sexul opus
Fiecare fata are ceva aparte, doar n-ar fi toate Miss Universe,, dar macar incearca sa fie cat mai aranjate si frumoase, ceea ce e de apreciat.
Ian şi Brad la care mă gândesc eu?
Somerhalder&Pitt!
Iti dai seama ce norocoase sunt nevestele lor? Si noi? Trebuie sa ne multumim cu fel si fel de ..romanasi!
Brad e singleee
Bwhahahahahahaaaa!
Da, dar e in varsta, in plus Ian. Il vad mereu ce posteaza pe Facebook, il am si la favorite. Si imi place ca are si un suflet bun, ajuta animalele.
Ce zici de Jared Leto, el e în vârstă, dar nu pare, şi e single?
De la 30 second to Mars? Vai, ce ii mai ascultam melodiile. Este simpatic, insa nu prea ma omor dupa tipii cu barba.
Sincer să fiu nu știu, la fel ca în cazul fetelor, oricum eu nu consider că un băiat trebuie să fie prea frumos, asta îi revine de drep fetelor!
Da.Eu ascultam 30STM demult dar nu m-am obosit să îi caut membrii, dar după Suicide Squad am aflat
Seamana putin cu Tuomas de la Nightwish. Ascultam inainte melodiile de genul, acum, incep sa o dau pe margini. M-am dat pe romanesti mai mult si ascult mai putin rock. Batranetea asta...
Nu te teme Florentina că o să întâlnești românași care o să te dea pe spate!
O să vezi!
Neah.
Sper să nu îmi pierd gustul muzical niciodată.
Sa dea Domnul. Pana acum am dat doar de. nu mai zic! Si e pacat ca o fata ca mine care a primit o educatie buna si sunt si cuminte sa aiba ghinion de un profitor. Dar stiu ca cineva acolo sus ma iubeste!
Nu l-am pierdut, inca ascult, insa tin minte ca aveam un mp4, si era doar de muzica rock.
Ziceam de mine. Bunicii mele îi place rock-ul. Părinţilor mei nu. Bunica e de gaşcă, se adaptează la tot ce e nou, la blugii rupţi şi toate cele. Sper să semăn cu ea la bătrâneţe.
Ah, I'm jealousi!
Ține minte ești frumoasă și inteligentă și nu lăsa pe nimeni să profite de tine!
Inteligența e o mare virtute, nu o neglija, pe semne o să te ajute săți dai seama de cine va vrea să profite!
Și sus și jos, o să-l găsești la un momendat!
Multă baftă!
Multumesc frumos!
Nimeni nu e perfect. De ce te-ai astepta ca toate fetele sa fie frumoase?
Se zice ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos decat d.r.a.c.u,, ceea ce duce la superioritatea feminina, acest proverb indeamna fetele la frumusete.
Da. Ce le mai indeamna
Unele fete parca sunt pur si simplu zeite!
Da, e adevarat, insa nu doar asta conteaza.
Nu se mai pune de mult stacheta pe sentimente, totul are un interes. Asta nu e ceva nou sub soare, e de cand lumea.
Pentru ca n-au nici sanatatea nici finantarea, cele care primesc mai mult devin vedete iar alea se ascund pana la o anumita varsta.
Daca erau si toti baietii frumosi, ap erau si toate fetele frumoase dar asa nu