| iEmonel a întrebat:

De ce nu sunteti la scoala?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Ptr ca am terminat-o acu 23 de anismugsmug tongue u?

12 răspunsuri:
| iEmonel explică (pentru caramela):

Eu nu mai merg la scoala.
Apropo, genial numarul 23.

caramela
| caramela a răspuns (pentru iEmonel):

De ce e genial nr 23?

| Ramonaaaa a răspuns:

Pentru ca intru la 1 jumate.

| iEmonel explică (pentru caramela):

E un film The Number 23. Si de atunci ma fascineaza numarul. Vreau sa ma casatoresc la 23 de ani, vreau sa mor la 23 de ani, vreau sa fac copii la 23 de ani, vreau sa toate lucrurile la 23 de ani. laughing

caramela
| caramela a răspuns (pentru iEmonel):

Merita sa fie vazut filmu?smug bre dar esti prea tanar sa mori la 23 de ani, copii cand mai faci?

greece12
| greece12 a răspuns:

Am terminat-o de niste ani destui, ma apropiu si eu de @caramela!

| Tweetymrrr a răspuns:

Da` tu de ce găteşti în boxeri?!laughing

| iEmonel explică (pentru Tweetymrrr):

Nu sunt eu in poza.

| Tweetymrrr a răspuns (pentru iEmonel):

Oke, poza e la vrăjeală. Oricum, am răspuns prin întrebarea aceea pentru că era echivalentă într'un fel cu a ta.
Zi faină!

| Bunicul62 a răspuns:

Eu am terminat scoala acum 40 de ani,am facut si armata acum sunt pe prispa baba alege fasolea si eu ma joc cu o dracovenie de laptop este vechi dar vad ca inca are suflet in el. Animalele sunt hranite,porcul este satul si grohaie a plictiseala, motanul doarme linga mine plictisit ca nu are soarici, vacile sunt la cireada si se intorc peste 2 ceasuri.Ma gindesc ca peste o saptamana incep culesul porumbului si mai am de batut niste scinduri pe la caruta, si sa ung cu vaselina osia ca a inceput sa scirtiie.

| ShyKido a răspuns (pentru caramela):

Merita. Bolunezsti putin, trece masina BH 23 XYZ si deja esti gata, "Ma calca." =|
Dar e fain filmu. Joaca si jim carrey...la la la.

| ShyKido a răspuns:

Ca.i 6 seara.

Întrebări similare